- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
amiklos
csendes tag
-
zakarmihaly
tag
nagyon köszi az infókat továbbra is. minden oké igazából, viszont az órajelet azt folyamatosan dobálja. mivel "csak" FHD 60 fpssel játszok így nem látszik csak a mérési eredményeken, de ez gond? a specifikációk alapján 1830 mhz-ig mehetne a boost. jelenleg 1700-ra állítottam a tweakerben de 1550-1740-ig mindent látok...a max hőmérséklet 77 °C. lehet hogy majd jön erre driver?
-
zakarmihaly
tag
köszi, közben az asus GPU tweakkel szépen tudok játszani a célzött hőmérséklettel, meg a fan speedekkel és már sikerül bőven 80 fok alatt tartani, mindeközben minden játékban nagyon jól teljesít. valamiért a 83 fok volt a célzott hőmérséklet, ráadásul 50% fölött sem pörögtek a ventik... lehet hogy gyárilag kicsit túl is volt húzva. amúgy sokat olvasgattam most erről, sok helyen azt írják hogy igazából a 87 sem vészes. van valami általános hőmérséklet ami alatt érdemes tartani a gput, vagy mi az a folyamatos max ami után el kell kezdeni aggódni? nem találtam a honlapjukon sem ilyet...
-
Tajték
senior tag
Köszönöm a segítséget!
De ahogy kicsit jobban utánanéztem, azt látom hogy ezek a kártyák mind 64 vagy 128 bitesek. Az én meglévő ASUS-om pedig 256bites, tehát ha váltanék akkor egy gyengébb kártya kerülne a gépembe ami a játékokra nézve nem jó!!! Viszont a mostani árakkal a legolcsóbb 256 bites VGA-k 100k- tól indulnak. Az nekem sok pénz!
Jól látom a helyzetet?
-
Adzo82
tag
Kicseréltem egy EVGA GQ 750-sre. és mindkettőnél ugyan azt tapasztaltam. Nem csak úgy kivettem és vissza, hanem mindent amit leírtam előzőleg azt ugyan úgy tapasztaltam mindkét táp esetében is. Most a régit, a V1000-s használom egyfolytában GTX nélkül és semmi baja a gépnek. Bár nincs terhelve, mert komoly grafikus teljesítményt nem tudok kihozni a HD 630-sból.
-
törölt tag
Nem, akkor nem nagyon volt 50K alatt, Most kicsit jobb a helyzet, de 45 alatt most se nagyon van. Hetente változik a helyzet
Vehettem volna 1050Ti-t, de ez a 960 nagyon prémium példány volt a fém hátlappal, teljesen új volt szinte, még illata is volt, vadi új doboz stb. KB garázsban tartott lehetett
-
Csuszti
csendes újonc
Igen pepattintottam de leellenőrzöm!Ramokat is leellenőrzöm! Procit be kellett pasztáznom utána visszraktam. De megnézem a lábait nem hajoltak e el! Kábeleket igyekeztem helyére fugni. És még egy dolog hátha segít. A speaker nem csipog beinduláskor mióta összeraktam. Bár ez nem fontos. Elmondok bármilyen infót amire szükség van.
-
Spec
őstag
-
S_Gaming
csendes újonc
Igazad van, valamiért el is felejtkeztem róla, hogy át lehet konvertálni. Akkor a fontos cuccok lementése után ez lesz. Köszi a tanácsot!
Egyébként minden volt külön tesztelve, 6 nap ment el rá. Néha úgy nézett ki, hogy jó lesz, ment egy délutánt, aztán megint leállt.
A régi konfigra visszatérve teljesen jó lett minden és 2 hétig nem volt gond. Múlt héten új gamer set és monitor érkezett, akkor sem volt gond. Tegnap kezdte el magától, de ma már 6X leállt, 2X egy ősrégi játék alatt.
Most meg toltam a HOTS-ot (extreme beállítások, full hd-n) 2 órán át, megint semmi baj nincs vele, pedig ez nyilván jobban terheli a kártyát, mint az ősrégi P4-es játék.
Sajnos nemhogy IGP-n nem tudok ellenni, a versenyhez még a 1050 se nagy szám, de csak erre volt pénzem.
Szal valahogy rendbe kell tenni, de most már kiegyezek azzal, hogy SSD-t lehúzom, aztán marad a HDD. Ha lement a cucc, majd ráérek próbálgatni, hogy mi nem jó.Az említett eszközök miért nem ajánlottak?
-
kssvirag
tag
-
D4v1D91
csendes újonc
Csütörtökön vettem legközelebb megint csütörtökön lesz nyitva. De ismerem nemhiszem hogy problémázik majd. Annyit akartam még hogy az elején amikor felraktam a drivereket feltelepítettem a gpu tweak 2 progit és amikor beleléptem a gpu óránál 100% on ment de nem volt megnyitva semmi. Az nem probléma ?
-
-
popaz
csendes tag
Igen, én is jártam már úgy, hogy eladtam egy alaplaot, majd miután elvitték, a vevő mire osszetette 2 slot memória már nem működött benne (én 4-el használtam), természetesen visszacsináltuk az üzletet (Azóta is itt áll a polcon, nem kell valkinek z77?
De ezek kiderülnek max 1 nap alatt... Rádásul, én majd 10e forinttal ph ár alatt / teszelve adom a kártyát, nyilván ez már csak az én bajom, de mégis... Kisujj / kar effektust érzem egy picit.
-
Kelecar
aktív tag
-
mysterioX
csendes tag
Szia!
Úgy tűnik neked lesz igazad és a kártyával nem zöld valami, de biztosat nem merek még állítani.
Beszereztem egy próba kártyát egy NVS 290 személyében és tökéletesen üzemel a lap x16 slotjában
x16 sebességen, annyi ,hogy 1.0 módban. Írtam az eladónak, hogy nézzük meg az Ő gépében is.
Ha ott működik, akkor a lapom, vagy a cpu pcie vezérlője nem szereti ezt a típust! Az alaplap viszont
hibátlan szerintem. -
Memora
senior tag
Most próbálok új drivert telepíteni, de csökkentett módban nem olyan egyszerű...
A telepítő azt írja ki, hogy "Észlelő illesztőprogram betöltése sikertelen". Elvileg elindítottam a Windows installer szolgáltatást, azt hittem, arra gondol, de nem...
Egyébként nincs valami program, ami le tudja tesztelni a VGA-t, megmondja, hogy esetleg elromlott e? -
-
corwen
csendes tag
HDD defrag: Win10 azt írja mindkettőre (SSD+HDD) hogy OK,nov. 2-án és 9-én futottak (gondolom automatikusan). A proci egy 7700k, szóval hajtania kellene.. esetleg megpróbálom még a speedstepet letiltani.
de előbb visszateszem a 388.00-s drivert mert valóban nemrég telepítettem fel. Bányászvírusra nem gyanakszom, mert feltételezem a GPU loadot vagy a Memory loadot jelentősen meg kellene dobnia, mindenesetre futtatok egy teljes ellenőrzést. -
Pubilol
tag
És vram hiba mitől jöhet elő? A kártyát aznap reggel vettem ki a gépemből, mikor feladtam postán. A saját, vastagon párnázott dobozában, legalább 3-4 centi szivacs védte minden oldalról, fizikai behatás így nem érhette. 80 fok fölé sosem melegedett nálam, tehát nem volt agyon használva. Nem szeretnék én rosszul kijönni az üzletből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Samsung LH46EDDPLGC 46" FullHD LED Monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest