- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Milka 78 #70174 üzenetére
Szétszedtem a gépet majd kiszedtem egy felesleges hdd-t és egy rakat kábelt,portalanítottam, újra összeraktam...most jónak tűnik minden, de csak 10 percem volt tesztelni.
Lehet kontakt, vagy csak a full áramtalanítás rakta helyre a lelkivilágát. Kéne 2-3 óra hibátlan üzemelés, hogy ki lehessen jelenteni, hogy megjavult.
Minden esetre lehet sanszosan a hang nem driver hiba lesz, mert a front csatiról hibátlanul ment a hang eddig is. Lehet az áramszünet alatt kapott egy pofont amitől megzavarodott, de csak tippelek. -
Csupingo
veterán
válasz
Milka 78 #62680 üzenetére
Ahogy írták, a proci is tudhatja ezt, de általában dp-n keresztül, mert többnyire hdmi-ből csak 1.4-est tesznek a lapokra, az meg csak 30 Hz-el boldogul. Talán megfelelő kábellal simán hdmi-re alakítható. Az új kártyákon már van 2.0-ás hdmi is. Pl. gtx 950, gtx 960, gtx 1050, rx 460. Talán egy használt r7 250x, vagy gtx 750 ti displayporttal is jó, ha működne hdmi-re alakítva.
(#62682) Rebekacska: a sensors fület nézd meg a gpu-z -ben, ott milyen órajeleket mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- PlayStation 3
- Mindenki Z Fold7-et akar
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- CES 2025: Megjött az Amazfit Active 2
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest