- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
VW
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #64376 üzenetére
-
bobalazs
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #60070 üzenetére
+1 mondjuk az pont az az agyon optimalizálatlan játék ami erősebben se fut normálisan. Középszerű grafikával is bőven játszható r9 270en is. Nem tojok be ha nem 60 fps látok frapsben.
-
Devas
őstag
válasz
Taifa Díaz #60068 üzenetére
Akkor indits el mondjuk egy AC: syndicatet minimum grafikan es lasd, hogy ugy is keves a 2 gb. Foleg amikor a gozolgo fustolgo gyarba mesz, zuhan szepet az fps.
-
masterchief9
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #59561 üzenetére
Egyik se megy sajnos
Azért köszönöm
-
core i7
addikt
válasz
Taifa Díaz #59505 üzenetére
Fúú köszi a hasznos tippet ezt megis fogadom
-
válasz
Taifa Díaz #59370 üzenetére
Akkor ez lehet a gond, hogy nem tudja automatikusan. Állítólag analóg kábelen nem mindig tudják az újabb AMD VGA-k, hogy milyen monitor van rákötve, így nem tudja azt sem, milyen felbontást lehet adni neki, ezért kell kényszeríteni driverből.
Anyámnál HD5450 van, D-Sub kábellel van rákötve egy monitor, annál nincs ilyen gond. Lehet csak későbbi szériáknál jön ez elő.
(#59369) gabesszor1: bingó, nálad is analóg a kapcsolat, ezért van ez a plusz kör telepítéskor.
-
válasz
Taifa Díaz #59365 üzenetére
Én ilyet nem láttam még, pedig Crimson van nálam is, automatán felismeri az 1080p-t, nem kell állítgatni semmit se. Mivel van összekötve a gép a monitorral? Nálam DVI.
-
gabesszor1
tag
válasz
Taifa Díaz #59365 üzenetére
Tudom,tudom csak el volt dugva nagyon, köszönöm!
-
gabesszor1
tag
válasz
Taifa Díaz #59349 üzenetére
Erre kiváncsi leszek, a catalyst centerben tudom ezt megtenni?
-
varmi2
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #59312 üzenetére
Igen, két három félével, és ugyan ez van.
-
trancemusic
senior tag
válasz
Taifa Díaz #59187 üzenetére
Gtx 770 dc2oc
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #59122 üzenetére
az még nem lenne gond, de úgy is ez lesz, ha az egyik nem fog menni? mert egyszerre kettő nem lesz, de egyszerűbb ha megkettőzöm és amelyiket nem használom azt kikapcsolom
-
HA4CG
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #59045 üzenetére
Nekem megbízhatónak tűnt az eladó - persze ki tudja? Esetleg valami ötlet, szervíz? Vagy teljesen reménytelen?
-
Wiipera
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #58738 üzenetére
Egy kártya van a gépben. (Amúgy a reference hűtés kifele fújja a meleget a gépből, pont ez benne számomra a jó, hogy nem a gépházba tolja a meleget.)
-
misi833
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #57403 üzenetére
A kérdés akkor már csak az, hogy fx+ gtx560, vagy az a10 apu-ja ad élvezhetőbb képet? Tehát inkább a gtx560 még mindig jobb játékokra szerintetek? Köszi az eddigi infót. Ui: ha fx lesz, akkor nincs sok jelentősége a ramoknak, hogy 1333, vagy 1866MHz?
-
robi2227
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #55779 üzenetére
Köszi, de azért remélem nem akarja álomra hajtani a fejét mostanában
Hát a szellőzés kell neki az biztos, mert ha a ház oldala is fent van akkor szeret 90fok köré is emelkedni
-
mokus1
addikt
válasz
Taifa Díaz #55708 üzenetére
Micsoda?
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Taifa Díaz #55170 üzenetére
Kíméletesen, 180 fokon pirult.
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
Taifa Díaz #55058 üzenetére
Csak ne felejtsd el kiírni, hogy megjárta a sütőt.
-
varmi2
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #55078 üzenetére
Épp azért mert nincs fent a driver, és emiatt ne működik teljes funkcióval. Amíg van nem tudja, hogy pontosan milyen eszközröl is van szó, csak a minimumot tolja rá, hogy legyen kép, mind mást nem a gpu számol. De miután felmegy a driver, tisztában lesz a win, hogy miröl is van szó, és minden funkcióját kihasználja.De ekkor már sok lesz a sérült gpunak(forrasztás)
A csíkozás általában memória hibára utal, ha de neked nem csíkoz, nem pöttyöz, ezért valószínüleg maga a gpu adta be a kulcsot. -
aquark
tag
válasz
Taifa Díaz #55047 üzenetére
55057 valaki?
Díaz: nekem az előző HD5750-esem hasonló tünetei megszüntek, mikor a megfolyt kondis noname tápot lecseréltem. BÚÉK
-
varmi2
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #55047 üzenetére
Annak a karinak vége, felesleges bármivel is kisérletezni, hardveres hibája van. Valószínüleg megadta magát a bga (valószínü gpu) ólommentes forrsztása. Lehet sütögetni, de csak ideig óráig jó.
-
afelaldozhat
tag
válasz
Taifa Díaz #54649 üzenetére
Köszönöm a pontositást. A jövőben figyelni fogok erre.
-
Santaroka
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #54561 üzenetére
2 db 4 gigás. és dual channelben van, jó slotok. CPU-Z is azt írja és 1866-ot. Aida-ból pedig az 5.60-as verziót futtattam.
-
válasz
Az a kiírás sajnos nem hiteles, nekem is 1333-at ír az online eredmény az 1866-os memóriára, viszont a 780Ti kártyának nem kellene többet hoznia? [link]
Programban részletezett eredmény:
-
Smktrooper
senior tag
válasz
Igaz. csak h modul 1-2.
Ha jól látom ezen a lapon van mem ok gomb. azt nem ártana megnyomni... -
Grafirka
őstag
válasz
Taifa Díaz #54558 üzenetére
Ha single channel modban mukodik a memoriaja akkor is keves az elert pontszam.
Hasonlo konfiguracio DDR3-1333 Mhz kb. 3x annyi pontszmot er el. A 3Dmark eredmenye viszont nem azt mutatja , hogy valami hiba lenne a geppel. Szerintem egy masik Aida64 is ki kene probalni, viszont ha jatekokban normalisan teljesit a gep, akkor a szintetikus teszteknek nem sok ertelme van. -
szpilu
tag
válasz
Taifa Díaz #54530 üzenetére
Köszi, megoldottam.
-
anyucika
tag
válasz
Taifa Díaz #53942 üzenetére
egész éjszaka ki volt kapcsolva a gép, és reggel atomlaggal fogadott, teljesen játszhatatlan...
-
M3lakH
tag
válasz
Taifa Díaz #53465 üzenetére
Szerintem a hátuljára gondolt, az szokott "belógósodni". Nekem is olyan.
-
Submarine
senior tag
válasz
Taifa Díaz #53210 üzenetére
Köszönöm, ezt nem tudtam. Nagyon jó ötlet!
-
Broomi
tag
válasz
Taifa Díaz #53162 üzenetére
Nem,nemitt hirdet hanem Ausztriában,és csak is személyes átvétellel és próbával adja el!csak érdekelne,hogy a márka megbízható-e?mert ha igen alkalmi vétel lenne!
-
dannyl
addikt
válasz
Taifa Díaz #52740 üzenetére
Ez komoly? Én kb. akkor pasztázom, ha a höfokok rakoncátlankodnak (nagyjából soha). Talán 1 kártyámat pasztáztam eddig. Pláne javasolt figyelni a garanciára is, nehogy elvesszen a hütö megbontása miatt.
-
Ditoo0225
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #52436 üzenetére
Megnéztem, de így is csinálja. Leszedtem az ajánlott irtókat és úgy is csinálja.
-
j0zsef
tag
válasz
Taifa Díaz #51518 üzenetére
Rendben, köszi a válaszokat.
Taifa: az arckép amit használsz Peter Steele akar lenni?
-
B3nnyHill
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #51362 üzenetére
Köszi, de az a probléma már megoldódott ( egy sima újraindítással)
Sajnos viszont megpróbáltam még egyszer feltenni a dobozban kapott drivert, meg aztán egy másikat is (14.9.1) de amint végzett és újraindította a gépet megint jelentkezett a képkozkás hiba.Próbálkozzam a 15.7 driverrel vagy haggyam rá és küldjem vissza?
-
8th
addikt
válasz
Taifa Díaz #50961 üzenetére
Az akkor facca... :I
Szerzek egy másik kábelt (bár felesleges mert az összes VGA-m erről ment eddig) és ha azzal sem megy megy vissza a kártya az eladónak.
Köszi az infót
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Taifa Díaz #50931 üzenetére
Én inkább szakemberhez fordulnék...
Vannak itt a fórumon páran, akik foglalkoznak BGA-zással.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Taifa Díaz #50743 üzenetére
in my honest opinion (= szvsz)
-
KAMELOT
titán
válasz
Taifa Díaz #50735 üzenetére
Nyugodtan vehettél volna asztat!
-
KAMELOT
titán
válasz
Taifa Díaz #50732 üzenetére
Mind a kettő ugyan az! ROP és tranyók száma ugyan annyi!
(#50729) Kacsa75: Ha 1080p vagy 1440p a monitorod akkor sem kell lecserélned a 980-at. Nagyon is erős kártya!
-
trancemusic
senior tag
válasz
Taifa Díaz #50732 üzenetére
270x = 7870
Curacao xt = pitcairn xt szvsz...Xfx elfelejtett a biosban pár karaktert átírni...
-
KAMELOT
titán
válasz
Taifa Díaz #50726 üzenetére
Az értékek meg minden más ugyan az szóval mindegy, hogy hívják. Helyedben használtan inkább egy 7970 vettem volna!
-
kispal87
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #50726 üzenetére
Nem lehet, hogy a magasabb magórajel miatt mások az értékek?
-
spety87
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #50621 üzenetére
Koszonom a segitseget!
-
nonsen5e
veterán
válasz
Taifa Díaz #50621 üzenetére
Megéri-e 270X-et venni? Lényegében otthon húzol Afterburnerrel 100mhz-et és megkapod pontosan ugyanazt a kártyát.
-
spety87
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #50619 üzenetére
Értem! Köszönöm!
Ha netán találok még egy 7790 dual x oc, érdemes egyáltalán kiépíteni a crossfiret, vagy agyam el, és vegyek egy jobb kártyát?! Ami számításba jöhet MSI R9 270! Hogyan járnék jobban?
-
spety87
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #50615 üzenetére
Köszi a gyors választ! Esetleg egyéb más kártya amivel menne a crossfire?! vagy csak 7790-esel menne?!
-
Winchester95
őstag
válasz
Taifa Díaz #50524 üzenetére
Naigen a rendszervisszaállítást tudom csak, kb letorol mindent ami a gepre raktam tegnap delutan ota
Valami mas otlet? -
Milgram1
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #49474 üzenetére
Gond nem nagyon lesz akkor belőle nem? DirectCU-s az úgy tudom egy jobb féle kártya is.
-
Milgram1
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #49469 üzenetére
Nem szeretném hogy háttérbe menjenek ezek. Előtte egyébként azzal tesztelném le hogy megy-e.
-
válasz
Taifa Díaz #49208 üzenetére
Illetve azt sem értem, hogy miért megy állandóan teljes órajelen a GPU. Elvileg ennek a kártyának már leveszi az órajelet, ha nincs terhelés.
-
válasz
Taifa Díaz #49206 üzenetére
Alap Chrome, csak egy Adblock Plus van csak fenn, HW gyorsítás be van kapcsolva.
Na itt a táblázatban írja a Purevideo HD (VP2)-t.
-
fbeni91
tag
válasz
Taifa Díaz #49083 üzenetére
Lehet az lesz. mert ez már felháborító...
-
smarci2000
tag
válasz
Taifa Díaz #48598 üzenetére
Hát eléggé... Nem lehet a processzor hibája? Egy Pentium Dual Core E6300-asról van szó.
-
smarci2000
tag
válasz
Taifa Díaz #48593 üzenetére
Ott minden energiagazdálkodási lehetőség ki van kapcsolva. Ha jól tudom ez a videókártya egyik featureje.
-
smarci2000
tag
válasz
Taifa Díaz #48586 üzenetére
Játékokban is, meg 3D-s képernyőkímélőknél.
-
aram01
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #47786 üzenetére
Pedig lehetne már az is alap
-
q13579
senior tag
válasz
Taifa Díaz #47786 üzenetére
Sejtettem én, csak magyarázatot próbálok találni arra, hogy egy driver feltelepítése hogy tudja ennyire taccsra vágni a vga-t... (Mert, ahogy írtam, a driver install után nem ad jelet a vga).
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #47009 üzenetére
Hát az tény hogy kb több benchmarkot futtatok mint játszok! De inkább azt mondanám hogy csak azért kell mert mindig is kiváncsi voltam mire képes a CF és most lett rá pénzem. Na meg mert mára már csak a tuningolás és az építgetés ami még megmaradt és érdekel a pc világába! Anno már a 400mhz- celeronom is tuningoltam, mindig érdekelt mi a max ami 1 adott rendszerből kihozható, összespórolok valamire megveszem kitapasztalom mi a vége, lefuttatok 1 tonna tesztprogit aztán jön a következő terv, idővel lesz rá pénz, eladom a régit, és megveszem a következő áldozatot, így tovább... idővel lesz ennél sokkal durvább is
aztán csak főként facebookra használom
Aztán itt a 12 szálas Xeon meg vízhűtés
haverok is mindig azt kérdezik hogy neked minek, de igazából ezt nem tudom elmagyarázni... kell is kész
Én képes vagyok egész nap benchmark eredményeket nézegetni, meg VGA teszteket olvasni órákon keresztül
De van hogy rákeresek 3D mark oldalán, hogy hasonló cuccokkal mások miket értek el, és akkor azt meg kell döntenem XD Ha ezt benchmarkolásnak nevezzük akkor legyen az....
De amúgy kb 8-15 éve még rengeteget játszottam, akár napi 10 órát is
És hiányzik is! Most is nagyon szívesen játszanék , de egyszerűen nem gyártanak nekem való játékokat, vagy csak én vagyok régi módi... szó szerint van hogy fél évig nnem kapcsolok be játékot! FPS és RTS rajongó vagyok, RTS-re munka mellett már nincs időm, na meg nincsenek is manapság RTS-ek, AOE, Starcraft, RA2 és társait már unom, hasonló kaliberű utódok pedig máig nem készültek
FPS-ek is kihaltak, legalábbis a hagyományos FPS-ek, mert amiket manapság annak neveznek az minden csak nem FPS. Nekem ne legyenek NPC-k, meg fejlődési rendszer, meg nyílt szabad világ, magától töltődő élet, meg quick time eventek (Anno az első új generációs COD-ot ami már nem világháborús volt, nem tudom már mi volt a neve, az 5. quick time eventnél nyomtam egy alt+f4-et és uninstalazóta se probáltam a codokat
) Ami nekem kell, legyenek felszedhető cuccok, egyszerre sok fegyver és megszabott haladási irány, na ilyen 1 jó FPS! mikor is volt ilyen utoljára? na kivételesen nem rég az új Wolfenstein
őröltem is neki, ki is játszottam egyhuzamban, igaz voltak benne NPC-k de nem zavaróan. Viszont Wolfensteint leszámítva 100 éve nem volt ilyen játék
Amúgy Wolfenstein kijátszás óta nem kapcsoltam be játékot, mikor is volt az? májusba
Előtte amivel játszottam az a BF4 volt, bár abba volt bőven ami nem tetszett de még tűrhető volt, ás rohadt jól nézett ki, igazából csak a grafika miatt nem hagytam félbe, na meg mert pár óra alatt vége volt
aztán előtte Bulletstorm amit azóta már 4x kijátszottam, szerintem az utóbbi évek legjobb játéka
előtte Lost Planet, Prey amit 2x vittem végig egymás után, Quake4, Doom 3, Painkiller, Serious Sam, ennyi amikre most hirtelen emlékszem, de szóval ez a stilus amibe csak menni kell és lelőni ami megmozdul!
Évente jó ha 1 játék van ami tetszik! Persze közbe kipróbálok ezt azt, főleg nagyobb címeket, de csak mert hogy megnézzem hol tart a grafikai fejlődés, általában pár óra után törlők mindent, pl AC Unityt is felraktam, de csak mert mindenki írta hogy nagy a gépigénye, gondoltam megnézem nálam hogy megy (1ik részét se probáltam) meg kell hagyni rohadt jól néz ki, de minden benne van amit én utálok
kb 4óra után töröltem is... Doom 4 -et várom mint a messiást!
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
Taifa Díaz #47009 üzenetére
Opció: sokat játszik, de magának sem meri bevallani.
-
nonsen5e
veterán
válasz
Taifa Díaz #46876 üzenetére
+1
-
MK VII
veterán
válasz
Taifa Díaz #46737 üzenetére
Köszönöm a kiigazítást!
Szeretnék kérni a Moderátortól egy ejnye-bejnyét!Csak,hogy ne legyen off:
HD6950-es VGA-on van egy bios kapcsoló. Ha 6970-es bios-ra van állítva és újraindítom akkor többszöri indításra indul csak el vagy egyáltalán. A másik órejelek miatt lehet ez? Bár gondolom. Csak mivel függ össze,hogy indításnál már azon az órajelen indul a kártya,hogy ezt okozza?... -
MaxxDamage
félisten
válasz
Iskolai osztálynak küldöm és mindenkinek akit érdekel !
/azért csak sikerült a mutatvány.../
(restartos BIOS be/kilépős jelenség utáni "no display/screen" nem szűnt meg sajnos)L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
Taifa a régi FX pajti !
Megoldani látszik az ügy sok ember közreműködésével karöltve !
Kártyán a (talán" megfelelő parancs a -f -p 0 helyett az 1 (0-s a gyorsító 1-es a kártya BIOS) így nem jó helyre ment a flashelés ezért nem akarta az igazságot ! /mindjárt próba és köszönöm mindenkinek a segítséget, és akik szorítottak a végeredmény sikeréért azoknak is !/ Még ma megcsinálom, próbálom ezt a módszert is...
L
-
nonsen5e
veterán
válasz
Taifa Díaz #46544 üzenetére
Hogy mennyíííí?
Én meg azt hittem rekord a régebbi Geforce Go 6100 laptop chipem, ami 99 fokig melegedett, de a 100-at rásegítés nélkül (vicces kedvemben kevéske alkohol behatása alatt befogtam egy fél percet a ventilátor nyílását) nem érte el soha. -
napoleon2323
tag
válasz
Taifa Díaz #46027 üzenetére
Köszönöm a válaszod!
Esetleg tudnál ajánlani valamilyen típust?
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
Taifa Díaz #45900 üzenetére
Igen az Nvflash lesz az.
Érdekes módon az msi gtx670-en nem tudtam másik biost tenni rá...
De haver giga gtx 780-ra viszont műkodött... -
Csabesz666
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #45699 üzenetére
A Kártya 1 GB-s . Ezeket én is végignéztem, de sajnos ilyen burkolattal, kinézettel, egyik sem szerepel. Azért kellene eredeti bios, mivel a gazdálya, félre flesselte a karit. sajnos a kártyán lévő tipusszám jelzések, meg le vannak kopva.... Az eredeti biiosát, meg nem mentették le persze....
-
Nwis86
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #45113 üzenetére
Azóta 2x ki be raktam a régi és az új kártyát tesztelgetni és 1x csak megjavult
nem tudom mi volt a baja de lényeg hogy most jó, és a tuningót is bírja
-
niekone
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #45074 üzenetére
Felmenni felmegy de csak az install mappa marad meg a gépen más nem :S viszont a BIOS restart bevált a régi kártya működik vele de az új továbbra se nyikkan meg. A ventillátor pörög de semmi létezne olyan,hogy a tápom gyenge lenne hozzá mert olvastam a sapphiretech-en,hogy ajánlják hozzá a 450W-os tápot nekem viszont csak 350W-os van.
-
perfegor17
senior tag
válasz
Taifa Díaz #44808 üzenetére
Már keresem az utódot
-
Lacuss20
senior tag
válasz
Taifa Díaz #44392 üzenetére
Arra befizetek, hogy melyik kártya veri meg ezt, az ott felsoroltak közül
-
aftercooler
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #44288 üzenetére
Köszi!!
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #43351 üzenetére
Nekem hangos volt és belenyalt a 80 fokba ha jól emlékszek rá.
-
shootme2
senior tag
válasz
Taifa Díaz #43315 üzenetére
Már miért ne lenne érdemes? A 64 es rendszer nem csak a ramról szól...
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #43259 üzenetére
-
illuzion
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #43079 üzenetére
Hali
Rendben ám nem jelezte a sapphire honlapja csak a 64 bitet.Legalább is Én nem találtam mást.....
De felrakok egy win 7-et és meglátjuk. -
shootme2
senior tag
válasz
Taifa Díaz #42494 üzenetére
Valóban így van 1 éves alaplapoknál de neki i945 chipsete van... Tele a topik az ilyen régi chipsetek kompatibilitási hibáival amin BIOS frissítés sem segít arról nem is beszélve hogy egy ilyen őskövület laphoz nem adnak ki frissítést 6970 kompatibilitási hibák miatt.
-
Snooker
senior tag
válasz
Taifa Díaz #42020 üzenetére
Akkor ilyen vagy hasonló lehetséges rendszerrel már ne is álmodjak olyanokról mint pl a GTA V ?
-
pcgamer01
senior tag
válasz
Taifa Díaz #41945 üzenetére
jó igaz már látom én is elnézést kérek
-
Zolix
tag
válasz
Taifa Díaz #41921 üzenetére
1920x1080-ban szoktam játszani, de ha lassabb valamelyik játék akkor visszaveszem a felbontást és a minőséget.
-
regener
veterán
válasz
Taifa Díaz #41885 üzenetére
Igen, az a 6+2-es PCIe táp.
-
válasz
Taifa Díaz #41877 üzenetére
Ha van egy szabad 6-osom meg egy 2-es az együtt nem jó?
-
LyonnaisFan1
őstag
válasz
Taifa Díaz #41840 üzenetére
Erősen valószínű, amióta megkapta a kari a legújabb VBIOS-t kissé megkergült.
-
válasz
Taifa Díaz #40572 üzenetére
Ez nem az MSI Gaming-es kártya, azon van két venti, ez a síma egy ventis kártyás MSI.
-
Erwinke
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #40518 üzenetére
Sajnálom ...
1. siettem
2. már alig látok
De azért egy igent vagy nem-t bökhettél volna a kritizálás mellé : D Thanks -
Hardver Arc
senior tag
válasz
Taifa Díaz #40431 üzenetére
Hát az a baj már megrendeltem.. De lehet az lesz 1hónapig még nem kapok újra fizut aztán eladom 5k-ba.. Ideiglenes jó lesz..
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #40327 üzenetére
Tudom, végig 99%-on ment a vga ezen a felbontáson is. Több FPS volt így, mintha FHD lett volna.
Hegyirabló Ahogy előttem is írják. Szedd le a Fraps-ot és nézd meg mennyi FPS-ed van. Minden játékon belül állíts grafikát úgy, hogy ne akadjon. Nem is értem a kérdésed, ez teljesen alapvető dolog mindenki részéről, aki gépen játszik.
-
Grave_444
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #40320 üzenetére
Nem egy benti pályán kéne tesztelnie a srácnak, kinti részeken sokkal kevesebb FPS lenne.
Különben 1200/1600-on lévő 7790-en sem fut a Crysis 3 ultrán 1680x1050-en élsimítás nélkül sem. -
3.Aragorn
addikt
válasz
Taifa Díaz #40320 üzenetére
Fantasztikus. Ha ennyire érted a dolgod, akár neki is válaszolhattál volna. Hirtelen ezt találtam, gondoltam kiindulásnak nem rossz. Ha más tud jobbat, úgyis belinkeli. Hidd el, segíteni akartam...
-
Garada
őstag
válasz
Taifa Díaz #40302 üzenetére
VRM hűtés hiánya a gond semmi más
-
BRIKLY
veterán
válasz
Taifa Díaz #40173 üzenetére
Valószínűleg nem.
miután megkaptam a kártyát, beüzemeltem, elkezdtem tesztelni.Ráengedtem a GUIMinert, fél perc alatt 90 fok.. Jött az eladóval tárgyalás, majd szétszedtem a kártyát. Por semmi nem volt benne,a GPU-n fél kiló paszta.. Letakarítottam, kiderült,hogy a hűtő felület be van horpadva..Nekiestem durva csiszolóval,amennyire lehetett simára csiszoltam,aztán P1500-as papírral fényesre políroztam.
Szétszedés:
polírozva
De még így is látszik,és érződik a horpadás.
Ezen a képen elég durvának néz ki,ennyire azért nem az,de nem sikerült valósághű képet lőni mobillal.
-
b1sti
senior tag
válasz
Taifa Díaz #39821 üzenetére
Akkor lényegét tekintve mindegy, hogy melyiket venném meg? Ahogy nézem csak a MHz terén van különbség és a garancia időtartamában... Az ASUS javára szól a plusz 1 év gari, viszont a Sapphire Toxic változatára a plusz MHz!
-
nonsen5e
veterán
válasz
Taifa Díaz #39570 üzenetére
Olyan laptopról meg ne beszéljünk amiben Geforce Go 6100-ról, amire egy laptopban akkora hűtőt tettek össz, mint manapság egy ram-süni.
Por nélkül full tisztán 75-80° idle és 90-99° terhelve...
-
nonsen5e
veterán
válasz
Taifa Díaz #39553 üzenetére
Erdekes, nálam simán felment 1200 környékére is, olyanról meg nem hallottam, hogy X processzor mellett a vga jobban eszi a VRAM-ot mint Y mellett.
-
Andrejka
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #39324 üzenetére
Igen, sajnos már azt is megpróbáltam, de lassan kezdek kifogyni az ötletekből.
A legfrissebb DX11 van fent, összes op.rendszer frissítéssel együtt (Win7,64bit) és a legfrissebb nvidia driver.
A gyártót nem is szidom, mert nagyon úgy tűnik, hogy nem gyártó és nem is chipset függő. Ezért nem is gondoltam még garanciális cserére sem, mert nem biztos, hogy megoldaná.
Mindenesetre köszönöm a tanácsokat. -
válasz
Taifa Díaz #38751 üzenetére
-
lajcsi28
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #37866 üzenetére
megnéztem service pack 1 van a gépen
a videó kártya nem lehet, hogy rossz?
vagy mi lehet hol keressem a hibát? -
MaxxDamage
félisten
válasz
Taifa Díaz #37099 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- 11 GB-os RTX 2080 TI - HP OEM - garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest