- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- OnePlus Nord 2 5G - észak-északkelet
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz
dannyl #74494 üzenetére
[kép] idáig
Innentől semmi, hiába nyomok akármit, nem tudok a biosba bemenni, az alaplapi DirectKey gombbbal sem, ha azt megnyomom leáll az egész.
Raktam bele másik vga-t, egy 5770-et amivel az rx 5700 előtt használtam, azzal SEM indul 3l mostmár, pedig működött vele még az utóbbi két hétben. -
tixem
addikt
-
Electronic01
újonc
válasz
dannyl #74365 üzenetére
Már újra pasztáztam és ami eddig volt rajta paszta azzal is tökéletesen ment 40 fok volt alapjáraton.
Egyik este kikapcsoltam a gépet és következő reggel kapcsoltam is be és ekkor jött ez a jelenség hogy a ventik felpörögtek 100%-ra és a hőfok 92 volt.
Ezek után vissza tettem az előző videókártyámat ami egy hd 6850 és vele nem volt ilyen probléma.
Majd át teszem másik gépbe azért egy próbát megér -
sfefe
addikt
válasz
dannyl #74358 üzenetére
Ezt csinalta multkor is mikor a wot neha kifagyott.
Ha ujrainditom a gepet vagy le akarom allitani akkor is ez jon be. Nyomok leallitast de ujraindul.
De multkor ha a 3-al ezelotti nvidia driavert tettem fel akkor ez nem jelenik meg.
Ezt kiprobalom most is majd leszedem a legujabb drivert es felteszem a 3-al ezelottit.A wot meg nem fagyott ki, de eddig is neha 1-2 napig nem fagyott...
Nem tudom mi a sz@r lehet mar de kib....om az egeszet a kukaba. -
sfefe
addikt
válasz
dannyl #74351 üzenetére
Szia!
A wot meg nem fagyott de most ilyen hibat ir ki. ( irta ezt is mikor fagyott a jatek mostanaban, de pl 3-al ezelotti vga drivernel mar nem irja )
A windows helyreallt egy varatlan leallas utan.
Probléma-aláírás:
Problémaesemény neve: BlueScreen
Operációs rendszer verziója: 6.1.7601.2.1.0.256.1
Területibeállítás-azonosító: 1038További információk a problémáról:
BCCode: 1000007e
BCP1: FFFFFFFFC0000005
BCP2: FFFFF8800F18A30C
BCP3: FFFFF880033F0438
BCP4: FFFFF880033EFCA0
OS Version: 6_1_7601
Service Pack: 1_0
Product: 256_1A probléma leírását segítő fájlok:
C:\Windows\Minidump\082519-9656-01.dmp
C:\Users\BMW\AppData\Local\Temp\WER-16692-0.sysdata.xmlEz jelenik meg ujrainditasnal is meg ha le akarom allitani a gept akkor is.( a gep ujraindul )
-
-
kaaber123
lelkes újonc
válasz
dannyl #74308 üzenetére
Máshol is kérdezősködtem és többen is mondták, hogy jó lenne egy tápcsere előbb, mert nem lesz elég vidikártyához. Meg gondolom az sem tesz jót ha sokat maxon közel pörög a PSU nem? És azért a 400W szerintem sem sok. De javíts ki kérlek ha rosszul mondom, kb 2-3 hónapja azt sem tudtam miből áll egy PC, és igaz rengeteget tanultam és olvastam utána (és folyamatosan olvasok is, mert nagyon elkezdett érdekelni) közel sem tudok annyit mint a veteránok
-
smokiii1
aktív tag
válasz
dannyl #74296 üzenetére
Nem valami acélos netem van, így inkább várok játékra hogy letöltse. Mert ha csak a crysis 3 szar valamiért akkor nem érdekel, azzal úgyse játszom. Csak azért raktam fel azt először mert tudom hogy az még ma is elég gépigényesnek számít, terheli a pc-t és gyorsan felmegy lemezről.
-
törölt tag
válasz
dannyl #74284 üzenetére
Köszönöm szépen a gyors választ. Az észrevételem még annyi hogy például Realm Royale közben is 65-72 fok körül mozog és NEM jön elő a jelenség! Valószínüleg azért lehet mert nem eszik annyi vramot, és nem éri el azt a részét a vramnak ahol gond lenne? A PUBG azért kajálja a gépet ultrán és elő is jön a hiba, ugyanez az Apex-el. Megpróbálom amit mondtál köszönöm!
-
Ati8821
csendes tag
válasz
dannyl #74258 üzenetére
Nem gondoltam, hogy bántásból írtad. Drága volt a kártya ahhoz, hogy esetleg elrontsak valamit.
Nem tuningolgatok, meg nem állítgatok semmit. Ezért érdekelt, hogy az mit tud. Alapjáraton érdekelne, merre kell állni a pöcöknek. Ha nem nyúlok bele, akkor alapból mindkét állítási lehetőségnél ugyan azok a beállítások vannak? -
Ati8821
csendes tag
-
Yézi
aktív tag
válasz
dannyl #74168 üzenetére
GPU 60-70 fok körül ingázik, VRM hőmérsékletét viszont nem tudom megnézni, de a G1 Gamingnek elvileg nincs gond a VRM hűtésével sem, nem tartom valószínűnek, hogy thermal throttling okozná a problémát.
r4z: Ezen gondolkodtam én is, hogy talán az osztott ágas tápom nem tetszik neki, bár papíron ennek is elégnek kellene lennie.
-
-
martin.p
tag
válasz
dannyl #52908 üzenetére
Próbálkozom vele, de ő azt állítja most, hogy jó a kártya, holott bevallotta, hogy neki sem volt jó...
Nem is az, hogy drága volt, mivel 10e forintot fizettem érte, viszont abból a 10e forintból akkor vennék most egy másik processzort, vagy videókártyát a gépbe. Nincs egy komoly konfigom, de meg vagyok elégedve a teljesítményével.
Nem sokra megyek azzal, hogy a szekrény aljára berakhattam a kártyáját. Meg ugye elvek... Vettem már innen is RAM-ot, amire azt tippelem, hogy hibás (Pedig MEMTEST 100%-osnak jelzi, és egyedül megy is, csak a többiekkel nem.), és mivel fennáll egy kis esélye is annak, hogy az, elvből nem adom el. Inkább megtartottam.Mindegy, lesz ami lesz. Esetleg, ha mást nem tudok vele kezdeni, és a pénzt sem kapom vissza, berakom a sütőbe dupla vagy semmi alapon.
-
phoenix1989
őstag
válasz
dannyl #52791 üzenetére
leszedtem a gigabyte oc guru 2 öt. igy is csinálta. most msi van fenn de ott most egyenlöre nem látom meg hallom. bár az elején ott is csinálta. azt vettem észre legutobb is hogy játék alatt nem produkált ilyen dolgokat. netezés közben szoktam hallani. de most abba maradt. de ha kikapcsolnám a gépet meg vissza biztosan jelentkezne ujból.
egyedül az nvidia driver van fenn ezen kivül.
-
phoenix1989
őstag
válasz
dannyl #52787 üzenetére
értem csak fura hogy nem változik játék alatt semmi fordulat mert akkor azt hallani lehetne de semmi. ez meg ugy csinál mint mikor bekapcsood. hogy hangosan felpörgeti majd lelassul. 28 fokrol el se mozdul alap használatnál mégis felpörgeti. 60 foknál meg semmi. nem értem.
-
RazoR
veterán
-
RazoR
veterán
válasz
dannyl #52711 üzenetére
Habugi nagy AMD fan azt tudom, de itt nem a pénztárcáról van szó, mikor az MSI 970-et megkapod 107-ért, a Shappire Nitro 390-et meg 115-ért....8k senkit nem vág földhöz. Nekem jeléenléeg a 290-en teljesítménye full hd-ra teljesen elég, DE amivel nagyon nem vagyok kibékülve az a hőmérséklet/fogyasztás/zaj kombó és nem hiszem, hogy ebben számottevően jobb lenne a 390. Csábító nekem is a 8Gb VRam de full hd-ra tök felesleges! )70-nél meg negatívumként ott van ugye a cicergés, de mint már mondtam ez régebbi kártyáknál is megvolt, ez nem hiba, meg a 3,5+0,5gb Vram, de megint csak full hd-nál sztem nem lényeg. Ha 1440p-ről beszélünk ott lehet már jobb vétel a 390 ha megbarátkozik az ember a nagyobb fogyasztás/hőmérséklet/zaj dologgal...
Fosom itt az igét, de tök döntésképtelen vagyok n is amúgy.... -
RazoR
veterán
válasz
dannyl #52690 üzenetére
Én is ezen görcsöltem napokig, hogy 390 vagy 970, de végül arra jutottam, hogy 970, mert egyrészt a 390 megint csak egy átnevezés, húzott órajelekkel, több Vrammal, a 280x még nem annyira forrófejű, mint a 290/390, de tapasztalat, hogy a 290 nagyon az. Youtube alatt pillanatok alatt 55 fok, játék közben 78-82 65%-os venti mellett, úgy, hogy 9 db házhűtő rántja ki a gépből a meleget. Ha a 290 ilyen akkor mit mutat a "szénné húzott" 390??
Szerintem az nVidiának jobb a supportja, a driverei (már amelyik) és valahogy "smooth"-abbak a játékok NV karival. Nem rá/le akarlak beszélni, csak elmondtam az én pár napos görcsölésem eredményeit. Tesztekről meg annyit, hogy sehol sem jelölik, hogy éppen ref vagy milyen kártyákkal eresztik össze az adott tesztpéldányt és ez azért nagyon nem mindegy! -
RaZroX
addikt
-
Speed®
titán
válasz
dannyl #52618 üzenetére
EVGA nem fog Radeont gyártani. Itthon jó esetben 3 év garit kapsz, ezzel kell beérni. Ha több kell, nézhetsz Zotacokat is (5 év), de ők sem gyártanak Radeont (ill. Sapphire néven igen, de ott még a 3 évet is nehezen adják meg..). Ha alapvetően az áron van a hangsúly (valljuk be, 3 év garin túl már nem sokat ér egy VGA), akkor döntsd el magad, bevállalod-e az esetleges külföldi gariztatás költségét vagy pedig itthon veszel VGAt, amennyiért tudsz.
-
Smiley
addikt
válasz
dannyl #52488 üzenetére
En ezen nem is gondolkoznek, en tuti RMA-val vennem meg a helyedben, amugy meg az ordog soha nem alszik. En par eve figyeltem fel erre a support-ra, amikor hasonlo helyzetben voltam mint Te, amerikabol hoztam egy CO-OP 295 GTX-et, ami 3 evesen meg mindig az eredeti csomagolasaban volt bontatlanul, es csak $100 volt. Azota is tokeletesen megy ez a kartya, most egy haveromnal, valamikor mostanaban jar le az RMA, de ebbol kiindulva ma mar szinte az osszes ceges gepunkben is EVGA GTX van RMA support-al.
Nyers leszek... a kis tokom az aki szarakodna a magyarorszagi kisker garival, itt csak addig vagy fontos nekik amig kifizeted a cuccot lehetoleg kb-ban, aztan ha valami baja lesz akkor meg honapokat kinlodhatdsz vele mire sikerul ervenyesiteni a garit. Nekem volt mar kozel 1 evig elhuzodo garis tortenetem, hat nem kivanom senkinek.
-
Smiley
addikt
válasz
dannyl #52486 üzenetére
Ez annal egy kicsit durvabb...
Advanced RMA
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Nintendo Switch 2
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Battlefield 6
- Milyen alaplapot vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Béta iOS-t használók topikja
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- ASUS EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 eladó
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2985
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest