- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
Üdv. Adott egy Displayport kimenet (DP++). Ha ebbe lövök aliról/ebayről egy sima egyszerű Displayport > HDMI átalakítót és a HDMI - HDMI kábelemmel összekötöm a tévémmel akkor lesz hang a tévén? Vagy ehhez valami spéci átalakító kell a 400 forintos kis gyösz helyett? Azt tudom, hogy a DP nyom ki hangot is magából csak kérdés belekavar-e ebbe az átalakító vagy sem.
-
8th
addikt
válasz
MK VII #50967 üzenetére
Valami ilyesmire gyanakszom én is, köszi a megerősítést Drákó
. Csütörtökön a hónom alá csapom a vga-t és azzal együtt indulok neki a kábelvásárlásnak. Nem akarok feleslegesen megvenni még egy ugyanilyet.
mod: ha a régi kábeled még megvan szívesen átvenném tőled. Egy 4850-hez kellene és nem kizárt, hogy erre is ugyanazt a csatit rakták mint a 4890-re.
-
8th
addikt
Nem tudok képet felrakni mert nincs itthon a fényképezőgépem a telefonom meg minősíthetetlenül szar képet készít azzal felesleges is nekiállni.
Egyébként a csatlakozók apa/anya sértetlennek nincsenek eldeformálva a fém hüvelyük/tüskéik sem és tökéletesen össze passzolnak, mégsem megy be a helyére. Ezért is kérdeztem, hogy ebből csak egy méret létezik-e de mint kiderült igen. Kipróbálom másik kábellel jobbat nem tudok. Ezt minden esetre nem kezdem el hülyegyerek módjára beleerőszakolni a kártyába mert még a végén kárt teszek benne.
-
8th
addikt
válasz
Taifa Díaz #50961 üzenetére
Az akkor facca... :I
Szerzek egy másik kábelt (bár felesleges mert az összes VGA-m erről ment eddig) és ha azzal sem megy megy vissza a kártya az eladónak.
Köszi az infót
-
8th
addikt
Üdv. urak. Láma kérdés következik. 6pin vga kábelből fizikailag csak egy méret van? Mármint arra a csatlakozójára gondolok amelyiket a videokártyába kell dugni.
Vga-t cseréltem de az újba az istenért nem akar belemenni. Ez azért is vicces mert az előző kártyámat ugyanezzel a kábellel használtam és simán szinte ellenállás nélkül szépen bepattant a helyére. Ez meg...áhh...
Elkap a harci ideg esküszöm megfogom és belekalapálom.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Viccrovat
- LEGO klub
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest