- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- iPhone topik
- Magisk
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
B3nnyHill
csendes tag
Sziasztok!
A napokban vettem egy hasznát Sapphire rx 580 nitro+ kártyát. Amit a mai napon tudtam beszerelni, DDU segítségével letöröltem az előző kártyám driverjét, majd feltettem a legújabb drivert az frissen vásárolt kártyámhoz, majd egy kis játék után (ott teljesen jó volt a kártya, nem droppolt az fps se semmi) miután kiléptem, egy lilás/rózsaszínes sáv fogadott az asztalon (ahogy a képen is látható). Érdekes módon ez a hiba csak ennél az egy képnél fordul elő, pl. ha megnyitok egy ablakot akkor eltűnik az elszíneződés, más háttérképet beállítva szintúgy nem tapasztalok ilyet, azonban ha a fájlok között nyitom meg a képet, ott viszont megint megjelenik a fenti hiba. Anno mikor ezt a képet találtam, véletlen többször is letöltöttem és mindegyiknél tapasztalom ezt a hibát. Ha screenshotot készítek, és azt a képet elküldöm magamnak és azt megnyitom pl. a telefonomon szintén nem látok semmit, csak az eredeti képet Szerintetek a driverekkel lehet valami probléma, esetleg a monitorommal lehet probléma, vagy magával a kártyával lehet valami (szerencsére az előző tulaj adott rá 1 hét garanciát)? -
B3nnyHill
csendes tag
válasz
Taifa Díaz #51362 üzenetére
Köszi, de az a probléma már megoldódott ( egy sima újraindítással)
Sajnos viszont megpróbáltam még egyszer feltenni a dobozban kapott drivert, meg aztán egy másikat is (14.9.1) de amint végzett és újraindította a gépet megint jelentkezett a képkozkás hiba.Próbálkozzam a 15.7 driverrel vagy haggyam rá és küldjem vissza?
-
B3nnyHill
csendes tag
-
B3nnyHill
csendes tag
Valaki tudna segíteni? Tegnap vettem egy MSI r9 270x-es videókártyát, minden drivert felraktam. Tegnap óta jó pár órát játszottam, de most játék közben egyszer csak minden lefagyott, majd egy kék alapon fehér betűkkel kidobot egy szöveget, utánna újraindult a gép, és azóta minden tele van feke kockákkal! De integrált VGA-val pedig gond nélkül megy! Mi a baj?
-
B3nnyHill
csendes tag
Sziasztok! Tudnátok segíteni? MOst vettem egy AMD 29 270x-es videókártyát, amint beszereltem megpróbáltam elindítani, de nem jön be semmi kép! Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kikristályosodik a Razr 60
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- EAFC 25
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest