- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabesz666
aktív tag
Milyen vga kártyát ajánlotok 150E ft értékig, grafikus feldolgozásra (video renderelés, képfeldolgozás) Most egy MSI GEFORCE GTX 1070 GAMING X 8G kártya van, de az a bajom, hogy a szinprofil beállítást amit a kalibráló eszköz beállít , mindenegyes űjraindításnál elállítódik ( X-rite).
-
Csabesz666
aktív tag
Én nemrég jártam úgy, hogy ugyanolyan alaplap, csak a 2 alaplap között kb 1 év gyártási külömbség van, és az újabb lapban nem indul el, a HD 5770-es videókarim. mindkét alaplap, és videókari, más alaplapokban tesztelve, tökéletesen működik.... Én sem akartam elhinni, hogy ilyen létezhet.... aztán mégis...
-
Csabesz666
aktív tag
válasz
Taifa Díaz #45699 üzenetére
A Kártya 1 GB-s . Ezeket én is végignéztem, de sajnos ilyen burkolattal, kinézettel, egyik sem szerepel. Azért kellene eredeti bios, mivel a gazdálya, félre flesselte a karit. sajnos a kártyán lévő tipusszám jelzések, meg le vannak kopva.... Az eredeti biiosát, meg nem mentették le persze....
-
Csabesz666
aktív tag
Sziasztok! Akinek a képen látható Sappfire HD5770-es videókarija van , az legyenszíves mentse le nekem a vga BIOSZÁT. Köszönöm szépen előre is.
-
Csabesz666
aktív tag
Alaplapot cseréltem, ugyanolyanra (asus z87-plus) az eddig szépen futó saphire hd5770 tökéletesen futott a lapban, most az új lappal, az istenért sem akar bekapcsolni... A kártyát leteszteltem másik gépbe, ott tökéletesen működik. Az új alaplapban próbáltam másik 2 kártyát is, egy kiegészítő tápost, illetve anélkülit is és azok is elindultak benne, tehát nem lehet gond a pci-e foglalattal sem.... most mit lehet tenni??? ilyennel, még nem találkoztam.... hiába vinném vissza, a lapot garanciába, mert beletesznek egy kártyát és működik..... létezhet olyan, hogy ugyanaz a típusú alaplapnál VGA inkompatibilitás?...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest