- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
- Google Pixel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
MK VII
veterán
válasz
regener #58899 üzenetére
Mindent kikezd egy idő után.. Alut nagyon hamar megeszi, nikkelezett rezet később kezdi ki...
Még a DIE-ba (magba) is beleeszi magát, ha sokáig rajta van és kiszárad. Igazából nem is kiszárad, hanem beleég a magba és a kupakba. Apró bemaródásokat csinál. Ajánlott maximum fél évente újrakenni, de inkább 3-4 hónap.
Máskülönben hűtő alá nem is ajánlott, mert ott nem tudja kifejteni a hatását. Max 1 fokkal hoz jobb hűtést mint pl egy MX4.
Szóval csak hátránya van mint előnye annak, ha hűtés alá van kenve.Ha valaki jobb pasztát szeretne hűtés alá akkor ott van a Thermal Grizzly Kryonaut.
-
válasz
regener #52018 üzenetére
Szia, szerencsére nekem megy ^^
CCC-t kell felrakni, és az analog monitorhoz tartozó fülön kivenni a pipát az "edid"-ből, és akkor megjeleníti a windows az összes hz opciót, amit csak akarok, azt is amit a monitor nem bír. Viszont a monitor nevét már nem tudja kiolvasni, az annyira nem gáz.
Most full képernyős játékban az a bajom, hogy visszállt alacsony hz-re. A Reforce-et lehet, hogy letöltöm újra, hátha van vmi frissebb Win 7-re. -
spanglee001
addikt
válasz
regener #51441 üzenetére
Okés már kiderült, higy ref már meg isrendeltem.
A gari az evga-hoz szól, ott 3 évet adnak, mivel fc blokk megy a kártyára, így csak evga jöhetbszóba.
Nem biztos, hogy pl az msi ről letudom szedni a hűtést, ha odamatricáznka, ahova nem kellene és akkor nincs tovább gari. -
Sami22
aktív tag
válasz
regener #51392 üzenetére
Kernel-Power 41, hibakód. Azt hiszem psu. Na most az egyik 6 pines csatlakozóját a vga-nak egy molex átalakítóval oldottam meg, lehet, hogy ez volt a hiba. Most a táp saját két 6pinese hajtja, mindenféle átalakító nélkül, kipróbálom most milyen.
Közben teszem fel a a linkelt új drivert, köszi.
-
szeva000
addikt
-
NÉMÓ510
tag
válasz
regener #51224 üzenetére
Üdv!
Mivel sikerült megoldani a problémát?Nekem szintén hasonló gondom volt csak egy i5 750+r9 285 kombóval.2 napja kezdte.
Ráadásul 76-100% közt volt a terheltség folyamatosan.
Lefuttattam egy rendszertöltéskori vizsgálatot a legerősebb beállításokkal (AVAST) + minden t töröljön utasítással.
Volt olyan cucc is amire azt írta hogy a Windows mappában van törölje? (persze b+)
A legtöbbet kiírt gyanús elem a BrowseFox-EU malware volt.
Amikor végzett és elindult a rendszer,már nem pörgette magát a vga.Tehát a kérdésem az lenne (mivel igazából nem tudom mi volt a hiba) hogy van olyan vírus vagy kártékony kéretlen stb. program ami ilyet elő tud idézni?
Nem akarok hülyén meghalni
Örülök hogy megjavult meg minden,de azért jó lenne tudni mitől.
És érdekes hogy játékoknál sem okozott gondot,nem volt se akadás se semmi.Előre is köszi.
-
ViZion
félisten
válasz
regener #51080 üzenetére
igen, azzal volt már tegnap... azt hiszem.
De nem biztos, 14.12 vagy melyik volt, azzal BF3 alatt MSAA-t és az ambient izét kikapcsolva már futott, és frissítettem a mostanira. Jah.1020/1500 a CCC és open HW monitor is írja.
Neh, ez is érdekes... Overdrive-ban beállítottam 1000/1500-ra, de itt nem azt írja, csak Open HW monitornál.
-
gabesszor1
tag
-
Gerixbela
csendes tag
válasz
regener #50928 üzenetére
Igen flment rendesen a drivere az expreience is . A windows is felismeri az eszközkezelőben , de például az afterburner nem ismeri fel , nem ir semmilyen hőmérsékletet semmitsem . Probáltam megnyitni 3d és alkalmazást de semmisem indult el . Süssem meg ?
Mégis hogyan ?
-
-
Nwis86
aktív tag
válasz
regener #47001 üzenetére
Na látod ez jó kérdés, nem állítottam semmit se, nem is szoktam csak feltelepítettem az Afterburnert és úgy használtam ahogy van, jelenleg szét van szedve az új gép, tegnap csak úgy az asztalon raktam össze ház nélkül, meg van 1-2 alkatrész ami közös a régivel, így most azokat vissza raktam abba a gépbe amiről most írok. de fél óra azt összerakom újra az újat és megnézem
Borisz76
Én is tudom hogy sok játék nem támogatja a CFX-et, de ez a része nem is érdekel, szinte soha nem játszok... 3Dmark viszont jól kezeli ezért is ezzel tesztelek, nincs is fent a gépen jelenleg semmilyen játék! Konkréten nekem aza gondom hogy tuning nélkül tökéletes a CFX tuningal meg összeomlik, van hogy kevesebb az fps mint 1 kártyával meg olyan is van hogy 1 másodperc alatt 3x ugrál 60 és 30fps-közt...1 kártyával ugyanitt 30fps, olyan mintha letiltodna az 1ik kártya... -
Apollo_21
addikt
válasz
regener #45978 üzenetére
Ha a "ROG" oldalról van a cucc..akkor grat az Asus-nak a csodatevésért
Dehogy a problémát is oldjuk...sztem innen kellene kikeresned a "jó" eredeti Bios-t és azt igp alatt ráflashelni a kártyára..[link]
A második, ill harmadik, a leírások alapján még jó is lehet..967ról boost-ol 1045re.Csak figyelj rá hogy minden egyezzen meg.
-
Apollo_21
addikt
válasz
regener #45974 üzenetére
Nagyon nem ajánlom...épp pár napja volt egy fórumtárs ahol véletlen másik lett ráflash-elve és könyv nehezékké vált a kártya az újraindítás után..és mehetett a fejvakarás hogy újra jólegyen.
Órajelet, feszt bármivel adhatsz neki... mást pedig nemfog nyúltani más gyártó általi Bios.
-
nonsen5e
veterán
válasz
regener #45974 üzenetére
Jobb esetben (elég kis eséllyel!) elindul, aztán még kisebb eséllyel működőképes is, de a legvalószínűbb eset az, hogy téglaként még hasznosíthatod a kártyád a flashelés után. Nem ajánlom - ez alól kivételt képezhet ha dual BIOS-os a videokártyád, de szerintem akkor sem éri meg az egész hercehurcát, mivel lenne jobb a másik BIOS?
-
-
regener
veterán
válasz
regener #41985 üzenetére
Időn túl:
Pontosítva ez az 1GB-os Palit verzió, de 1:1-ben ugyanaz a hűtésük van/volt.
Írtak is róluk ám: [link]
További keresés eredménye:
Gainward has been acquired by Palit Microsystems. -
tothjozsi96
addikt
válasz
regener #41837 üzenetére
Ki mondta hogy nem számokat hasonlít össze?
Nyilván mindenki rájött a számokból hogy nincs jelentős különbség a kettő között, ezért nincsen értelme a cserének.
Mivel ha jól tudom mind a 2 vga 128 bit-es ezért lényegtelen, különben a Mantle nem az R7 260x-en fog mérföldköveket mozgatni, úgy hogy azt kár volt leírnod szerintem.Lehetőleg nem olyan vga-kat kéne írni mint a 270 mivel akkor inkább már 270x, az igaz hogy egy kategóriába megy a 270 a HD 7870-el de inkább 270x, nem hinném hogy ma már árba sok lenne a különbség.
-
donmackó
addikt
válasz
regener #41753 üzenetére
Na moncsi drivert töröltem, és ott volt a listában. Minden happy rákatt, és kikapcsolt a monitor, de vissza már nem. Pc/win restart után ugyanúgy 1024x768-as kép. Eddig is dvi-vel használtam ezelőtt már 3 másik kártyával. mindnél 1280x1024 volt a max felbontás 70 Hz-el.
szab.tam:Egyedi felbontás beállításnál, ha beállítom ezeket az értékeket, akkor kb. olyan mint ha szemüveg nélkül nézném a monitort (összefolyó szín pacák).
-
regener
veterán
válasz
regener #41255 üzenetére
Megoldódott, a 340.43-as béta driver miatt nem működik, visszatérve a 337.58-ra minden működik ahogy kell.
GeForce Forumon is panaszkodtak erre a hibára.
-
King Unique
titán
válasz
regener #30225 üzenetére
azt tudom én is, h lehet puritánra állítani, akkor nyilván nem látszik, ahogy sok minden más se, de pont az a lényeg, h előtte uezzel a háttérrel nem volt ilyen, aeroba ez nem gyárilag így van benne
, másik topicokba, google-t megtúrva is nem pont ilyen, de némileg hasonló csíkozódásra kezdődő VGA hibát írtak, azért kérdeztem itt...egyéb ötlet, v most nem videókari (lesz) a rossz, nem kell parazni
-
kitbiagas
csendes tag
válasz
regener #29850 üzenetére
Egy 6 és egy 8 pines megy a kariba.
A tápon 8-as nem volt, ilyen átalakítóval tudtam megoldani:http://www.magicomp.hu/webshop/picture/2012_07/2xMolex_-_VGA_PCI_Express_8pin_tap_atalakito.jpg
A 8 pines végén lévő két fehér molexet a tápból kijövő két fekete csatlakozó dugtam rá.
Gondolom így kell, nem értek túlzottan hozzá. -
válasz
regener #29696 üzenetére
Garantáltan működő kártya, a rencerem nem engedi neki a működést vmi oknál fogva.
Egyébként driver nélkül lejátssza a filmet, az más kérdés hogy 2 kis kép fut egymás mellett a képernyő alsó felében és természetesen élvezhetetlen lilás színben pompázik.
Azértt jöttem ide, h ne rakjam újra az xp-t. Van vmi ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Trollok komolyan
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Robotporszívók
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Új Gigabyte 16 Aero 4K+ OLED i7-13700H 14mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 4070 8GB Studio Win11 Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest