- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremist
őstag
válasz
csabyka666 #91069 üzenetére
Olyan kábellel próbáld, ami bizonyítottan tudja. Jártam már úgy hogy megvettem a kábelt nem is olcsón ami hivatalosan 4k60hz-et tudott, aztán gyakorlatban 4k30hz lett belőle. Találtam itthon valami noname szart, azzal meg jó lett.
-
Viktor77
titán
válasz
csabyka666 #87784 üzenetére
Minimum dupla olyan erős, de inkább több.
-
Viktor77
titán
válasz
csabyka666 #87782 üzenetére
Akkor pl. RX6600.
-
Viktor77
titán
válasz
csabyka666 #87780 üzenetére
Nenenene.
Ennyiért sokkal jobb kártyák vannak aprón, 6600XT, 2070 (és ugye így bármelyik 2060 is), kicsivel többért 3060, 1660 bármelyik ennek majdnem a feléért, és még lehetne sorolni. -
Csupingo
veterán
válasz
csabyka666 #87659 üzenetére
Az már érezhetően erősebb, de ennél is állnak az előző megállapítások. Hajlottabb kora, fogyasztás és a driver támogatás megszűnése. Ehhez talán nem ártana egy jó minőségű min. 500W-os tápegység se. Én akkor már egy használt gtx 1650-et próbálnék keresni.
-
Csupingo
veterán
válasz
csabyka666 #87655 üzenetére
Annyiban számíthat, hogy ideális esetben az újabb, kisebb fogyasztású kártya talán tovább él mint a másik. Mondjuk itt a ph-n még nem találkoztam tömeges 960 hullással sem, egész megbízhatóak. Nekem is az van. (Persze bármi, bármikor elromolhat.) Nem arra gondoltam, hogy a 960-tól le fog esni a fogyasztásmérő a falról.
-
Csupingo
veterán
válasz
csabyka666 #87653 üzenetére
Erő alapján kb. teljesen egyformák, viszont az 1050 ti azért kevesebbet fogyaszt és újabb. Emiatt én azt választanám, persze az adott példánytól is függ, hogy mit tudsz megvenni. Egy fapados 1050 ti lehet zajosabb, mint egy csúcs 960.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
csabyka666 #83696 üzenetére
Ha 125Hz-hes képest növeled a polling ratet (250Hz, 500Hz, 1000Hz), akkor növelni tudod az egér mozgáskövetésének a pontosságát. Emellett, mondjuk jó tudni, hogy közben növeli a CPU terhelést is, nagyjából arányosan.
Az emelt polling rate leginkább csak a first person shootereknél okoz érezhető előrelépést vagy olyan alkalmazásokban, ahol szükségesek a gyors egérmozgások.
Ha ez nálad nem igény, akkor valószínűleg semmilyen hátrányt nem fogsz tapasztalni, ha állandóan 125Hz-en üzemelteted azt az egeret.
(Bár ez akkor az olyan, mintha egy Porschét városon belüli araszolgatáshoz használnál.Mert az a Glorious egér a kategóriájában, kb. azt képviseli, mint az autók között a Porsche.)
Szerk.: Amúgy lehet ez csak egy véletlen hiba abban a póker alkalmazásban és nem szándékos. Bár az is lehet, hogy valamilyen limitáció anti-cheat , hack védelem miatt. Nem tudom, csak egy ötlet. Esetleg ha érdekel annyira, jelezheted a fejlesztőnek, hogy magas polling rate-nél, ilyen jellegű hibát tapasztaltál.)
-
Csupingo
veterán
válasz
csabyka666 #83696 üzenetére
Nnna, erre kb. soha nem gondoltam volna. Még nem volt komolyabb egerem, ezért nem is találkoztam ilyen általuk okozható furcsaságokkal. Az érdekes, hogy más ablakokat meg rendesen mozgat.
-
Aprósólyom
addikt
válasz
csabyka666 #83694 üzenetére
Ha az egér miatt van, akkor lehet az egér 1000Hz polling rateje túl magas az alkalmazásnak? Ilyet még nem hallottam. Viszont az biztos, hogy egy szimpla egyszerű egér csak 125Hz-es. A Glorious egér szoftverével valószínű tudod állítani a polling ratet alacsonyabbra. Próbáld ki, hogy történik-e változás.
-
Csupingo
veterán
válasz
csabyka666 #83691 üzenetére
Esetleg a win feladatkezelőben nézd meg, hogy ilyenkor valami nem e kap túl nagy terhelést. Pl. valami miatt a cpu nagyon terhelt lesz, pl. 80-100%-ra és azért akadozik.
Vagy egy processzor szálat terhel 100%-ra a program. Azt pl. hwinfo-val tudod megnézni. -
Csupingo
veterán
válasz
csabyka666 #83689 üzenetére
Olyan, mintha nem települne fel rendesen a vga driver. Akkor szokott ilyen darabos lenni már a win asztal is. Biztos, hogy rendesen működik a 3d gyorsítás?
-
gabber01
addikt
válasz
csabyka666 #79436 üzenetére
Biosban nem lehet letiltani az igp-t?
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #79436 üzenetére
ha nvidia control panelben beállitod h nvidia gpu legyen az alapértelmezett akkor windowsban nem kell. ha mégis -> nem jó a driver.
rakj fel egy korábbit. -
Csupingo
veterán
válasz
csabyka666 #79410 üzenetére
Igen, én is a h264ify -re gondoltam, vagy hasonló kiegészítőre, ami kényszeríti a youtube-ot, hogy h.264-et használjon a videók lejátszása során pl. a vp9 helyett, mert annak a gyorsításában nem tud besegíteni az igp. Régi videokártyáknál hasznos, ilyen esetekben szokott segíteni. Az igp driverre azért gondoltam, mert vga driver nélkül is teljesen darabos az egész windows megjelenítés is.
Nem azért áll le a gép, mert az nvidia gpu túlmelegszik? Hőfokokat már néztél ilyenkor? Talán a hűtés rendberakása után újra használhatnád azt is, bár lehet, hogy csak szervizben megoldható.
-
Csupingo
veterán
válasz
csabyka666 #79408 üzenetére
A prociban lévő igp drivere is telepítve van? Esetleg a böngészőben nézd meg, hogy a hardveres gyorsítás be van e kapcsolva. Ha a youtube nem akar jó lenni, akkor lehet erőltetni a h.264 használatát.
-
SP4C3
veterán
válasz
csabyka666 #76838 üzenetére
Simán okozhatja a táp...
Kevés neki a kraft
fesz legyen ugyanannyi (V), az Amper lehet több mint amit "kér". -
kacsento1
senior tag
válasz
csabyka666 #75725 üzenetére
Valamit próbáltam már, de ott nem engedte, délután megpróbálom a leírtak szerint. Köszönöm!
-
KiSSuE
tag
válasz
csabyka666 #75549 üzenetére
Próbáltam már úgy is rá keresni, akkor azt írta, hogy nem érhető el mármint a kártya tulajdonságai. Mintha nem lenne feltelepítve.
solfilo Igen onnan szedtem le, sőt inkább már azt mondhatom hogy szinte mindenhonnan leszedtem. Gondolom már eltűnik a driver a netről.. :/
-
szatocs
őstag
válasz
csabyka666 #68381 üzenetére
Windows közben eddig csak 2x ment el, youtube alatt még nem vettem észre.
-
szatocs
őstag
válasz
csabyka666 #68379 üzenetére
CORSAIR TX650W a táp, nem hinném, hogy ez a gyengéje. Én is vga-ra gyanakszom. (Pont jókor, éljen a kriptovaluta.)
A konfigról annyit érdemes még tudni, hogy 3,5 éve raktam össze, azóta csak egy ssd-t kapott (1,5 éve), és eddig jól működött.
-
válasz
csabyka666 #68374 üzenetére
Megoldódott. DDU-val lenyomtam a drivert, feltelepítettem újra, és most beindult a Video engine load is, a CPU használat 1080p-s videónál 40% körüli. A "tiszta telepítés" opciót hiába választottam ki korábban, nem törölte le a más fent lévő drivert.
-
sscsabi
csendes tag
válasz
csabyka666 #54040 üzenetére
Az opel meg a ford az auto szerinted??
-
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #54040 üzenetére
Na ez most f@sza.. Összekevertelek benneteket a hasonló képetekről..
Az eredeti kérdező helyett neked válaszoltam..
Most nézem..Amúgy nagyon nem értünk egyet.. Eleve 775-re már tényleg egy fillért sem pazarolnék.. Még akkor sem, ha Quad. DDR2-be megint egy fillért nem fektetnék..
Az lehet, hogy mondjuk egy Sandy i5-öt kihozol olyan árban mint egy i3 haswell viszont vadászhatod alá a lapot amit már elég nehéz találni, de ha találsz is egy normálisat az drágább mint egy 1150-es lap.. i5-xxxx procit is kukázhatsz apróról amik túl vannak árazva és 1-2 év múlva mikor kihalt az alaplap a proci alól akkor kezdheted előröl az egészet és természetesen már eladni is alig tudod a Sandy-t. És majd akkor kapsz a fejedhez, hogy már rég újabbat kellett volna csak venni aztán egy erősebb procit belerakni ahogy kevésnek érzed..
Tényleg nem vagyunk egyformák csak az ésszerűséget szem előtt tartva egyáltalán nem tartom sehogy sem kifizetődőnek régi konfigokba beleölni a pénzt. Főleg nem egy 775-be.
Egyébként meg az eredeti kérdező azóta sem mert szólni egy mukkot sem..
Remélem egyszer majd megszólal.Bár a telefon szeretetedből kiindulva megértem, hogy ragaszkodsz a régihez..
A telefon részét még meg is értem.. Tényleg mai napig kiváló telefon amit használsz.. -
asvald
senior tag
válasz
csabyka666 #54020 üzenetére
Igen ,erre gondoltam!
De nem vagyunk egyformák ,Én apródonként szoktam összerakni a sajátomat , mert nálam sincsen kolbászból a kerítés
Az első komolyabb konfigurációmat 7 hónap alatt raktam össze , és itt nem volt kompromisszum (4770k, r9 290 stb)
Valakinek s1150 alatt nincsen élet , pedig van!FingR86 Reméltem ,hogy erre fogtok jutni!
Este ugyanezen filóztam 20 percet , hogy leírjam ,ne írjam ,aztán nem írtam , nem akartam megmondani mit csináljatok !
Jobb is így, megkíméled magad egy agyértágulattól +tanultatok belőle -
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #54019 üzenetére
Azért elég jól el lehet lenni egy i3-al..
Viszont igazad van, hogy, ha kifejezetten játékos gép akkor i5..
Viszont a mondandómban csak egy lehetőséget említettem, hogy mit is csinálj inkább mint, hogy ebbe a konfigba beleraksz egy erősebb VGA-t.
Mindegy is tényleg.. Úgyis el tudod dönteni mit akarsz. Új VGA-t akarsz amiben benn áll a pénzed és nem tudod kihasználni.. Értem én csak hülyeségnek tartom..
Én a 60K keretből indultam ki. Ha van rá pénz akkor rakj össze egy i5-öt. -
asvald
senior tag
válasz
csabyka666 #54016 üzenetére
Csak egy példa a sok közül
gtx 460 1gb 13-14k
xeon s775 e5*** 6-8k
ddr3 2x2gb 6k
alaplap 7-9k
500gb os vincsi 6k
cx450 6-8kmarad 9 k amiből vehet házat ,ramot, hűtőt vagy elcsokizza
ezen a gépen szinte minden elfut ,persze kompromisszum kell a komolyabb játékhoz -
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #54013 üzenetére
Én az adatlapomon szereplő gépet, monitor és memóriák nélkül 75-ből kihoztam amiben 22e
volt a VGA.
Ha tényleg DDR3 a memóriád akkor simán kihozod 60-ból a géped amibe bele tudod tenni a jelenlegi VGA-d és az fps-ed is több lesz játékokban új VGA nélkül, mert a proci annyival combosabb...
Amit az előző hozzászólásomban írtam gépet, alaplap+proci kombó 45 ezer, plusz, ha a tápod nem lenne megfelelő még az is belefér a 60-ba..Illetve azt értsd meg, hogy abba a konfigba totál felesleges pénzt raknod... Az a proci egy mai Pentiumnak kb a 60-70%-t hozza. És akkor nem is Pentiumot írtam, hanem egy normális i3-at ami szépen kipörget akár egy R9 280-at..
-
asvald
senior tag
válasz
csabyka666 #54013 üzenetére
elmondom 60k ért különb gépet összerakok mint amiket használtan árulnak ennyiért !(természetesen használt cuccból, monitor nélkül, kis szerencsével még az is megvan )
-
trancemusic
senior tag
válasz
csabyka666 #51890 üzenetére
Bios reflash lehet segít.
Ha mégsem, szerkesztett (csökkentett órajelű ) bios flash.OC benchmark-ra való, nem 24/7-re éveken át...
-
bobalazs
nagyúr
válasz
csabyka666 #51328 üzenetére
3 monitorhoz gtx 260 vagy az fölött kell.
-
bobalazs
nagyúr
válasz
csabyka666 #51326 üzenetére
9600 gt nem támogat 3 monitort.
-
válasz
csabyka666 #49345 üzenetére
Hm, nekem ez eléggé mély víz. A beszúrt képen a program driverre gyanakszik, ha jól látom.
-
válasz
csabyka666 #49342 üzenetére
Hogy érted, hogy laggolnak a zenék? Az adatlapodon lévő gépről van szó?
-
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #49340 üzenetére
Akkor egyértelmű a probléma... XP.
Kutatsz, keresed a hibát, problémát régóta, közben megválaszoltad magadnak a hiba forrását. Ha win7 alatt tökéletes akkor xp gond. -
trancemusic
senior tag
válasz
csabyka666 #49294 üzenetére
Szia!
Csökkentett módban ha jó a gép,akkor valszeg trójai vírusod van,esetleg malware féreg.
Teszteld.
Próbaképp kapcsold ki a vírusírtót,net kapcsolat ne menjen!
Ha semmi változás,akkor még lehet hdd/ssd hiba,hd sentinellel nézz rá!Esetleg sok tömörített rar fájl,amiket a vírusírtó folyton "vizslat" ?
Nekem a letöltés mappám meredt meg rendszeresen megnyitás után,amíg ki nem gyomláltam,ill. kicsomagolás utántöröltem mind.
-
válasz
csabyka666 #49319 üzenetére
Ma megfagyott a kép 197.13-as driverrel is.
Zene megy tovább, egér mozog, csak nem tudok kattintani. Pármásodperc, és megy tovább, ilyenkor behozza a lemaradást, és beadja, amikre kattintottam.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
csabyka666 #49298 üzenetére
Egy pár VGA teszt :
FurMark ( Szőrös fánk )
Heaven Benchmark
Tropics Benchmark
Sanctuary Benchmark -
Borisz76
nagyúr
válasz
csabyka666 #49296 üzenetére
Kábeleket nézd át / mozgasd meg.
HDD adatkábelt is.
Aztán egy Memtest86-ot tölts le és teszteld a memóriákat is.
Ha minden okés akkor mehet utána VGA és CPU teszt is. -
MK VII
veterán
válasz
csabyka666 #49294 üzenetére
Üdv.
Tápegység? Kiféle? Miféle?
Lehet az adja be a kulcsot lassan... Csak egy tipp.. -
Balathruin
veterán
válasz
csabyka666 #49276 üzenetére
Szerintem nem.
-
Balathruin
veterán
válasz
csabyka666 #49274 üzenetére
Windows XP nem támogatja a Dx9 miatt.
-
Smiley
addikt
válasz
csabyka666 #49242 üzenetére
Ha nem letszukseg a windows, akkor meg annyit ki tudsz probalni, hogy feldobsz egy ubuntu-t, szigoruan binaris driverrel, es megnezed ott mi a helyzet. Mielott megdoglott muterom osregi filmnezos gepe, abba az elso 64bit-es athlon volt 512 rammal es egy agp-s 6600-os nvidia. Nevetni fogsz de lazan nezett hd filmeket 720-ig vele. Volt olyan 1080p is ami ment akadas nelkul.
-
Smiley
addikt
válasz
csabyka666 #49239 üzenetére
Ezek szerint, pedig mennie kellene a hardware-s gyorsitasnak...
-
Smiley
addikt
válasz
csabyka666 #49227 üzenetére
Letezik meg safari windows-ra?
Errol csinalj egy screenshot-ot. Chrome-ban nyisd meg ezt: chrome://gpu/ -
válasz
csabyka666 #49223 üzenetére
Megvan a probléma, az ok még hiányzik.
Ugyanannál a 720p-s videónál a Chrome 3-4%-on járatja a GPU-t, a Safari 35-45%-on. Magyarán hiába kapcsoltam be a hardveres gyorsítást a Chrome-on, nem használja a VGA-t.
-
Smiley
addikt
válasz
csabyka666 #49203 üzenetére
Nem, en safarival nezem, windows-on hogyan kell osszetakolni arrol lovesem sincs, de annyi biztos, hogy hardware-s gyorsitas van a kartyaban, az mar mas kerdes, hogy az oprendszered es a bongeszod kepes-e arra, hogy ezt kihasznalja.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
csabyka666 #49207 üzenetére
Ha be van kapcsolva, akkor valóban nem oké, hogy a processzort ennyire tekeri.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
csabyka666 #49204 üzenetére
Böngésző milyen? Be van-e kapcsolva a hardveres gyorsítás, avagy nincs?
-
varmi2
nagyúr
válasz
csabyka666 #49200 üzenetére
Atiba hd5450, hd6450.
-
Smiley
addikt
válasz
csabyka666 #49195 üzenetére
Szerintem meg tamogatja az, en is 9600 GT-t hasznalok es max 20% ha eszik procibol a youtube fullhd html5-el, igaz en OS X alatt hasznalom.
http://en.wikipedia.org/wiki/Nvidia_PureVideo#The_second_generation_PureVideo_HD -
Balathruin
veterán
válasz
csabyka666 #49197 üzenetére
Már nem kap új drivert. Win8-hoz nincs is, de az utolsó könnyen felrakható.
-
Balathruin
veterán
válasz
csabyka666 #49195 üzenetére
Egy HD 4xxx-es jó lenne, de az már nem támogatott, szerintem valami újabb kéne. Nv-ből a GT610 az IGP pótló.
Amúgy itt a kérdésed topikja. -
válasz
csabyka666 #46570 üzenetére
Megmértem a gép fogyasztását (csak a gépét). A műszer szerint bootoláskor 150W körül fogyasztott, Windows-ban viszont 100W és 150W között ugrál. Nem tudom, hogy akkor most mégis működik-e a VGA energiagazdálkodása, de már maga a kártya 100W körül fogyaszt terhelve, szóval még a 150W is lehet akár "idle" állapotú kártyával... Benyomok egy 3DMark-ot, de az a baj, hogy ott a proci is dolgozik elég erősen, ezért becsapós a dolog.
-
trancemusic
senior tag
válasz
csabyka666 #46551 üzenetére
Az látszik,hogy van energiagazdálkodási funkció,csak gáz vam vele.
P0 state,meg hogy pcie 1.1-be megy ha nincs terhelve.
Inspectornál kattints a show overclocking,az úl ablak bal felső részén próbáld a p-state változtatni,van-e a szintekhez fesz,plusz órajel társítva.
Ha csak a p0 él,akkor lehet sérült a bios,vagy ha nem újonnan vetted,nem sikerült teljesen a bios frissítés és/vagy szerkesztés.
Beragad p0-ban.Egyébb ötletem nincs.
-
codec
senior tag
válasz
csabyka666 #46551 üzenetére
Víruskeresést csináltál? Akad olyan vírus ami a vga-val csinálhat ilyent. pl ez: steam32.exe
-
trancemusic
senior tag
válasz
csabyka666 #46548 üzenetére
Gpu-z is ezt mutatja?
Nvidia inspector mutatja az energiagazdálkodási szinteket az órajelekkel.
Azzal nézzd csak meg! -
trancemusic
senior tag
válasz
csabyka666 #46539 üzenetére
Inkább Display Driver Uninstallerrel (DDU) csináld csökkentett módban.
Plusz a tweak/tuning progikat is takarítsd le,mondjuk revo uninstallerrel. -
BogyóBP
addikt
válasz
csabyka666 #46539 üzenetére
Azért mert ezekbe a VGA-k ba még nem volt beépitett energiagazdálkodási profil. Szóval értsd úgy hogy 3 szakasz van: Boot, Idle, Load. A mostani kártyákban a boot és a load szokott maxon menni de ahogy betölt a win, 1-2 perc alatt vagy mégharabb az Idle profil lép szolgálatba és az ott lévő órajelek jócskán megvannak nyirbálva fesz értékek stb. Kb így kell elképzelni, mondjuk a gyakorlatban is ez van
-
codec
senior tag
válasz
csabyka666 #46528 üzenetére
Üdv!
Nem szabad neki idle-ben full 3D-n üzemelni. Korábban nem volt amd kártya a gépedben? Használsz, msi afterburner, vagy valami hasonló programot?
Teljes driver letakarítás, majd korábbi verzió felrakását próbáltad? -
Ed3r_X_
nagyúr
válasz
csabyka666 #42816 üzenetére
Köszönöm a válaszokat
-
asvald
senior tag
válasz
csabyka666 #42797 üzenetére
hát igen, ennyiért már veszel másikat .
90%-ban , hogy az a baj -
asvald
senior tag
válasz
csabyka666 #42795 üzenetére
GPU reball kb 5-7ezer az ára
-
robogos10
senior tag
válasz
csabyka666 #38934 üzenetére
nekem 1 monitoron csinálja/ta
tegnap vettem másik lapot és teljesen tünetmentes lett a gép!
Én csak 1 monitort használok!
De fejleszteni szeretnék én is 2-re -
Rivaul
addikt
válasz
csabyka666 #38931 üzenetére
csak úgy tudod kizárni a monitor vagy a kártya hibát ha amikor megint elkezdni akkor ismét megcseréled a monitorokat s úgy is hagyod. Ha az eddig hibátlan monitor ugyan úgy xarakodik akkor a kártya azon portja hibás. Nekem anno egy fx5500 (rég volt) csak dvi-on adott rendes képet, d-sub-on csak zöld vacakot jelenített meg...
MrNemdamMilyen lap ez pontosan s mi van még a gépben?
-
robogos10
senior tag
válasz
csabyka666 #38924 üzenetére
nekem is csinál ilyet win 8.1 nél aztán ati driver leáll ujraindul és megy tökéletesen!
Jó a vga drivered tutira??
rendesen kezeli a vga fan szabályzóját?
ez tuti hogy valami driver vagy melegedési gond! 100% -
Rivaul
addikt
válasz
csabyka666 #38929 üzenetére
Nem konkrétan sima mozgatásra értettem. Amúgy egyenlőre nem piszkálnám ha jó
-
Rivaul
addikt
válasz
csabyka666 #38927 üzenetére
Lehet kontaktos a csatlakozó s mozgatásra jön elő.
-
Rivaul
addikt
válasz
csabyka666 #38924 üzenetére
Ha a 2 monitort megcseréled akkor is csinálja? Lehet tönkrement az egyik port a kártyán.
-
válasz
csabyka666 #34642 üzenetére
Szia!
A helyedben én a következőket próbálnám meg:
- újabb XP-s driver eltávolítása, ezután hátha engedi feltenni a régebbit
- ha a fenti lépés bármi okból nem megy, akkor meg kell próbálni a régebbi drivert "megjavítani" Ez két dolgot jelenthet: Ha .exe-ben van a driver, akkor valahogy ki kell csomagolni, hogy lásd az .inf, .sys, stb. file-okat. Ezt elméletileg már fel lehet tenni az eszközkezelőből (videokarinál a VGA driver frissítése), vagy jobb gomb az .inf file-ra.
- ha ez sem jó, akkor az .inf file-ban át kell írni a dátumot későbbire, ezt még sosem próbáltam, de egy próbát megérne szerintem.Hirtelen ennyi tákolás jutott eszembe.
Írj, hogy siekrült-e, és ha nem, addigra hátha eszembe jut még egy-két lehetőség.
A leírtakat csak kb.ra értelmezd, mert utoljára 8 éve láttam XP-t közelről, és emlékezetből írtam mindent.Üdv: Bici
-
turai_
tag
válasz
csabyka666 #34653 üzenetére
Hasznalj Win98-at
-
pityu6
tag
válasz
csabyka666 #34346 üzenetére
Lehet,hogy a kártya haldoklik.Akkor szokott csíkozni,ha valami gond van magával a kártyával.
Próbáld ki másik gépben,hátha ott nem csinálja. -
keke69
őstag
válasz
csabyka666 #34194 üzenetére
A 7-es szériának azt hiszem már kell a 4.5 NET
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
csabyka666 #34192 üzenetére
4.5 verziót telepítette nekem a minap, mielőtt magát a drivert meg a CCC-t elkezdte volna felrakni (Win7 Prof x86)
-
TaylorXIII
őstag
válasz
csabyka666 #34148 üzenetére
Szerintem itt simán összedobnak egy cool kis gépet 120 ezerből
http://prohardver.hu/tema/milyen_asztali_gepet_vegyek_olvasd_el_az_elso_hsz_2/friss.html
Azért majd összefoglalót olvasd el és úgy tedd fel a kérdésed. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
csabyka666 #34145 üzenetére
Hát igen, csak a külön-külön összevásárolt alkatrészekből össze is kell rakni valakinek a gépet, tehát nem árt, ha ilyenkor az ember ismer valakit, aki egyszer-kétszer látott már gépházat belülről, és nem ijedt meg tőle
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #34145 üzenetére
100-ért megkapod mondhatni a legerősebb VGA-kat, az kicsit túlzás hogy ott kezdődik. Valahol 50 körül vannak a VGAnak nevezhető dolgok amivel már játszadozni is lehet.
-
törölt tag
válasz
csabyka666 #34142 üzenetére
Hát izé, borzalom. Na szóval ha játszani akar akkor ezek közül egyik se. Persze attól függ mennyire akarja élvezni a grafikát meg mekkora felbontáson.
Én az extreme core 4-et mondom minimumnak és a 7-es ami már-már gépnek nevezhető. Mondjuk az ilyen egybe gépektől a sírógörcs elkap leginkább, nem az én fekvésem.Egyszerűbben fogalmazva Intelből minimum i5, AMDből meg minimum 6xxx. VGAból meg minimum 7770, de inkább 7790 vagy a 7850. Az nVidia ezen kártyáit nem ismerem szóval arról nem tudok nyilatkozni.
Taifa
A külön vásárlásnak is megvannak a hátulütői, szóval valakinek csak az egybegépek jelentenek megoldást. -
Taifa Díaz
őstag
válasz
csabyka666 #34142 üzenetére
Ne vegyen teljes konfigurációt egyben. Ezeket sokkal kevesebből össze lehet rakni - no és HD7750-es Crysis 3-hoz mondjuk
-
spista222
addikt
válasz
csabyka666 #24930 üzenetére
Hotfix-es drivert kell felrakni AGP-s kártyákhoz, mert a többi nem látja.
Vakegérke Én pont most szívok egy Gigabyte hűtésével 1 év alatt annyira tönkrement hogy bekapcsolás után 10 percig zörög, szinte leremeg az asztalról, pedig csak egy kis GT240-ról van szó, ha szerencséd van akkor azóta már csapágyas ventiket raknak rá és nem ilyen gagyit ámbár a neve is gagyibájt.
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz
csabyka666 #24923 üzenetére
Szerintem ne a fájlméret alapján keress drivereket...
Az oprendszerednek megfelelőt szedd le. -
agressiv
addikt
válasz
csabyka666 #24239 üzenetére
X1950.
HartgeH3-2.8Maga a lapka nem károsodik 70C°-on, de a BGA már igen, mert vetemedik a kártya. Ha maximum 50C°-in jár egy kártya valami extra hűtővel, igen jelentősen megnő az élettartama.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest