- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
orc88
őstag
-
Raidon
őstag
válasz
pcgamer01 #43291 üzenetére
Az erdekes lesz mert pesten lett veve max posta de ma jott vissza az akkor megint 3 het lenne mig kikuldik az Asusnak.... Raadasul a garim is megvontak mivel van egy rosszul raforrasztott smd tranyo... Es nem vallaltak be hogy ok basztak el... A kartya amugy mukodik aprobb bajok vannak vele de kiderul hogy az adott jatek volt szar path utan helyrejott.... Mit tegyek? Szedjem szet?
-
asvald
senior tag
válasz
pcgamer01 #42998 üzenetére
nem hinném, hacsak vissza nem butították
ez majd 1 éves teszt azóta csak gyorsabb lehet
-
drlovi
aktív tag
válasz
pcgamer01 #42919 üzenetére
Már megvan a Celeron. 1€ -ba került postával .
. A HD 3450 es meg 1,04€ volt postával. Szóval sok pénzt nem dobtam ki az ablakon ha nem lesz javulás.
Uj gépnek Celeron G1820 ast vagy a Pentium G3220 ast néztem. Itt mindenképpen új garanciális cuccok kellenének ezért használt nem játszik. Még azon is gondolkodom ,hogy FM2+ os gép kellene egy belépő procival, és később lehetne egy két modulost belerakni. Vagy akár már most egy A8-5600K -t kéne megcélozni.
-
JSHammer
tag
válasz
pcgamer01 #42837 üzenetére
HEjjjjjjjjjjjjjjjjjj!
A cpu ésa vga van csak 12volton
Az hogy ketté van szedve azért bajos mert gyakorlatilag az egyik ágat a cpu, amásikat meg a vga nyúzza
A gond ott van hogy ha overclockolsz akkor egyszerűen elfogyhat a nafta
Sajnos el kell fogadni h simán lehet kevés, :életszerű példa: i7 2600k 4,6-on, 8gb ram gtx 560 ti , 3x1 tb hdd, 570es giga csak alacsony felbontáson engedett játszani, amúgy kikapcsolt a 12volton a vga és pörgött a venti mint a szemét, és egyszer csak újraindul, mindez fekete képernyőmelett
ketté osztott 12v-ott is
szóval igen ,vagy xfx egyágas,, vagy seasonic,illetve corsair
-
zeusz55
senior tag
-
Dr. Student
senior tag
válasz
pcgamer01 #41847 üzenetére
Nah ez az egész Káosz....
Nem tudom mivan... mivel a TV-re rákötöttem a gépet... nem volt ilyen jelenség...Tehát tökéletes.
Viszont a laptopomat összekötöttem a Monitorra akkor is jónak tűnt. Bár kicsit fura volt, de betudható a felbontásnak... nah holnap megnézem a szomszéd gépével.
-
AthlonXP
őstag
válasz
pcgamer01 #41616 üzenetére
Köszi a tippet!
Egyébként erre gondoltam volna legutoljára, mert ugye képernyő illesztőt ír, azt hittem, itt a VGA driverre utal...
Mivel másik ramom nincs, amivel kipróbáljam, így marad a slot csere. Áthelyezem őket a másik két foglalatba, bár ez nem lesz egyszerű, mert eléggé szűkös a hely a sok cucc miatt...
Ha mégsem oldódna meg a probléma, hol kutassak még hiba után? -
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest