- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csupingo
veterán
-
bobalazs
nagyúr
válasz
aram01 #60850 üzenetére
Pár napja van nálam, evga sc, ebbe van két pici hőcső is, ugyhogy 75-6nál áll be a max hőmérséklet.
Próbálok mindenkit rábeszélni, aki teheti szerezzen be egyet, mert r9 270 után, (amire azt mondtam hogy nekem nem kell jobb, míg tönkre nem ment) ég és föld, elérakok bármilyen játékot, és 60 fps megvan, nem sok kompromisszumot kell kötni akkor sem ha még sincs meg a vsync melletti 60. -
Vakegérke
félisten
válasz
aram01 #60480 üzenetére
A telepítés kezdetén felajánlja, hogy telepítsd a MyPCBackup-ot, de kiszeded a négyzetből a pipát, és akkor egyedül települ. Kikeres minden drivert, ami jó, vagy frissebb a jelenleginél, de amelyiket nem akarod telepíteni, megmondod neki, és békén hagy vele a továbbiakban.
-
Csupingo
veterán
válasz
aram01 #60478 üzenetére
Triviális kérdések: ugye összerakás után nem az alaplapba dugtad be a kijelzőt és most igp-ről megy a gép. Ha van külön tápcsatlakozó a kártyán, akkor azt is bekötötted?
Esetleg a kártyát kivenni, visszatenni, vagy a biost resetelni, vagy csak load bios default. Régebbi driver-rel is kipróbálni. Az eszközkezelőben megjelenik a kártya? -
Vakegérke
félisten
válasz
aram01 #60478 üzenetére
Szia!
SlimDrivers a megoldás, használd bizalommal. Megkeresi és telepíti a drivereket, nekem még nem volt gondom vele.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
aram01 #49392 üzenetére
Ezen az oldalon lehet összehasonlítani a VGA-k fogyasztását, teljesítményét.
Itt kell keresgélni majd jobb szélen "Compare"-re katt és frissül.
-
Borisz76
nagyúr
válasz
aram01 #49388 üzenetére
Egy példa arra, hogy van olyan noti amiben erős a cpu és erős a gpu is.
Csak hát messze felette van az általad írt 150.000 Ft-tól !
A 980M jelenleg a legerősebb a piacon.
A notik közül pedig ez az egyik legolcsóbb ami ezzel van szerelve.De egy 860M-es GPU val szerelt már egészen használható !
Például ez. De ez is még mindíg a duplája az általad megjelölt összegnek ! -
MK VII
veterán
válasz
aram01 #47812 üzenetére
Ne haragudj,de miért hordana össze baromságokat?
Világ életemben Radeonokat használtam és fogok is,de a mostani kártyáik egy halom teveszarral vannak egy szinten... És ezt a nagyon elvakult Radeon fanok is láthatják.. A garanciális ügyintézés meg a béka segge alatt van Magyarországon... Az eladó/bolt addig húzza, halasztja, nyúzza az ügyintézést amíg tudja... A legkevésbé sem a végfelhasználó érdekeit tartják szem előtt.. Le sem szarják itthon,hogy neked kell a vga kártyád/órád/wc tartályod.A jogszabályban előírt garanciális javítási időt maximálisan kihasználják, Te meg csak mérgelődsz otthon,hogy még mindig nem tudod használni amit vettél x ezer forintért. A legritkább esetben intézik úgy,hogy neked jó legyen... Ez van ma Magyarországon akárki akármit mond. És nem a levegőbe beszélek,mert van belelátásom az egészbe. -
spanglee001
addikt
válasz
aram01 #47748 üzenetére
hogy mit tapasztalok, kilőtte a vgját
jóvan oké user error valszeg, nem kapcsoltam ki a gépet, csak kihúz a tv-ből bedug a monitorba, aztán egyből restart de már kép nélkül, kerestem itthon dvi kábel átalakítót dsub ra összedugtam és láss csodát üzemel.
képminőség okés, nem bátja a szemem, de nagyon kicsi itt minden 40" utánnézek egy kis bfet aztán jövök.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
aram01 #47436 üzenetére
Ez igaz,de az a gpu hurkalé ahhoz,hogy normálisan kihasználja a 4 giga vramot...
(#47440) aram01:
Hát igen, 670 alatt már nem egy-két játéknál vissza kell venni az élsimításból vagy a textúra minőségből.
De nem bántam meg hogy nem 4 gigás 670-et vettem, már így is itt-ott kevés a gpu... -
Red_Bull
aktív tag
válasz
aram01 #47346 üzenetére
Nem SFF, hanem rendes tower, de a másik gond a VGA-val hogy nem tudtam az X16 fogalaltba rakni csak az X4-be, mert nem fér el a nagy hűtője két alaplapi kondenzátor miatt... Szóval inkább eladom ezt a 4850-et,és veszek valami újabb kisebb fogyasztásút bele aminek nem kell tápcsati se, és azt bírni fogja ez a táp is
-
Red_Bull
aktív tag
-
BlackPriest
őstag
válasz
aram01 #47323 üzenetére
minden ultrán, 4*msaa, antialasing post: high, ambient occlusion: hbao
Frames: 24904 - Time: 335277ms - Avg: 74.279 - Min: 54 - Max: 117
Frames: 24778 - Time: 280396ms - Avg: 88.368 - Min: 29 - Max: 134ez csak egy pálya rész single-ben (a gátnál), volt helikopter felrobbantás, pár tucat katona, meg lezuhantam a falról...
max hőfok: vrm 68°C, gpu 69°C
max venti 64% -
norbert1998
nagyúr
válasz
aram01 #47328 üzenetére
Szóval alap órajeleken 10-120 fps, a jellemző az 60-80 fps, a beállítások pedig :1080p,minden maxon, kivéve ss, az 2x-es 16 helyett és nincs hbao+. Amíg ezek voltak, addig vagy fagyott vagy 1-2 fps. De a töltő képernyős videók most is akadnak.
EgYébként fura, hogy a kezemben kékek sárgák és pirosak az erek. (igen, levágták.)
-
norbert1998
nagyúr
válasz
aram01 #47323 üzenetére
én a 7950-et a 285 fölé tudtam tuningolni
mondjuk az volt bennem, hogy a 285 erősebb, mint a 280x, de ez nem igaz, és mivel a 285-höz hasonlítottam, és régen volt, már gőtöm sincs, mit produkált, sé esetleg hol van a 280x-hez képest
annyit tudok mondani: fc4 1080p, max, 60-70 fps;lichdom ugyanígy 50-60 fps, most tesztelem a codaw-ot, mindjárt
-
pingwin92
aktív tag
válasz
aram01 #47310 üzenetére
Hát leginkább FIFA.
Aztán esetleg BF3, Far Cry (bármelyik), meg majd GTA V. De mivel futballmániás vagyok, ezek nélkül lehet, hogy elvagyok. Csak még az is lehet, hogy elmegyek passzív félévre, és akkor viszont sok lesz a szabadidőm...Bár egyesek szerint akkor inkább el kéne mennem dolgozni
-
-
Jeollam
aktív tag
válasz
aram01 #44421 üzenetére
szia! eddig is volt HD7770-em, bf4,bf3,bc2 minden ment szuperül vele. persze akkor még i5 volt, de 1680x1050-ben multizni király volt vele. min fps olyan 60 körül volt, de mivel én inkább infantry-s vagyok, így 70 alatt sosem láttam
persze nem ultrán, de hát multiban nem kell jó grafika..nekem legalábbis.
most akkor kisebb felbontásban jobb fps-ek kellenének hogy legyenek, igaz?
-
agressiv
addikt
válasz
aram01 #27549 üzenetére
Ja tényleg, csak az utóbbi 6 órában is szerintem több lapot üzemeltem be..
Ezek a jók.
Ennyi a rossz (rossz kör volt, de még javításra várnak)
Erre alapozom a mondandómat.
stb stb hihetetlen vagy, Asrockban nem meg AMD kártya?
Ettől még nem azt gondoltam, hogy az asrock lenne a kaksi, csak egy példa volt arra, hogy mással is előfordul, ettől még nem fikázom le. Ha sokszor fordul elő, akkor igen... Látom a felfogásoddal is vannak problémák..
Az AMD kártyáit az előbb felsorolt inkompatibilitási probléma és a mikrolagg miatt fikázom, próbáltam eleget a HD-kből, mindet gyűlöltem...
-
agressiv
addikt
válasz
aram01 #27549 üzenetére
Te vagy az, aki csak rizsázik, most hogy éppen erről volt szó, te mindjárt épp a témához kötödő gépeket üzemeltél be, ugyanmár, vicc vagy ember. Az én kezemben egy hét alatt több hardver fordult meg, mint egész életedben. Jelenleg is javítással foglalkozom és picit más szemszögből értékelem a hardvereket, nem internetes leírások alapján, vagy mert szép színe van a nyákjának....
-
Pá
addikt
válasz
aram01 #18685 üzenetére
Jah, nem volt semmi izgi, nem robbant fel vagy ilyesmi.
Becsomagoltam a kondikat, betettem a meleg sütőbe 8-9 percre, majd megvártam, amíg kihűl és ugyanúgy nem működik, mint előtte. Kívülről nincs semmi nyoma, hogy meg lett sütve.sok reményt mondjuk nem fűztem hozzá, de egy próbát megért
-
törölt tag
válasz
aram01 #18663 üzenetére
775 után szinte csak olyan lapot fog tudni választani ami DDR3-as. Intel vonalon.
Menj át a milyen gépet vegyek topikba, de olcsó pénzért tuti konfig a Sandy alsó kategória lap-ram az annyi amennyi, a maradék pénz meg olyan VGA-ra ami kijön. Bár ha te tényleg GTA-zni akarsz akkor i5 jobban esne neki, az meg már zsebbe nyúlósabb, vagy Deneb.
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Házimozi haladó szinten
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mindenki Z Fold7-et akar
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest