- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
b1sti
senior tag
válasz
BomiBoogie #39823 üzenetére
Eddig az én voksom is a plusz gari mellett szól
-
b1sti
senior tag
válasz
Taifa Díaz #39821 üzenetére
Akkor lényegét tekintve mindegy, hogy melyiket venném meg? Ahogy nézem csak a MHz terén van különbség és a garancia időtartamában... Az ASUS javára szól a plusz 1 év gari, viszont a Sapphire Toxic változatára a plusz MHz!
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Mondjátok meg nekem lécci, hogy e 3 kártya között mi a különbség????
1
2
3
Látom, hogy órajel különbség az van... ha jól tudom, akkor a toxic és a vapor-x az gyárilag húzott változatú kártya... de akkor hogyan lehet az, hogy az elvileg gyengébb asus márkájú, ám de ugyanolyan kártya mégis drágább?!Segítsetek nekem lécci!
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Erről mi a véleményetek??
-
b1sti
senior tag
válasz
TaylorXIII #34879 üzenetére
De de, csak figyelmetlenül olvastam!
-
b1sti
senior tag
válasz
TaylorXIII #34877 üzenetére
De várj
A T-s olcsóbb
-
b1sti
senior tag
Sziasztok!
Mi a különbség a kettő között??
ASUS R9270X-DC2-2GD5 R9 270X 2GB GDDR5 PCIE
ASUS R9270X-DC2T-2GD5 R9 270X 2GB GDDR5 PCIEAzt látom, hogy egy T betű és 10k különbség
szerk: az engine clock-ban van egy kis eltérés... egyéb?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest