- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
OutSider17
senior tag
válasz
trancemusic #65089 üzenetére
Legalább már tudom hogy ilyen is van.
De hogy mi értelme azt még mindig nem tudom. Az ATX lapokon nem csak 1darab cpu táp csati van?? -
SP4C3
veterán
válasz
trancemusic #64892 üzenetére
Nekem van egy vaporx 6850-esem, estefelé érek haza, ha gondolod lementhetem a bios-t.
-
MK VII
veterán
válasz
trancemusic #64892 üzenetére
Szia...
Írj rá.. Hátha lesz olyan kedves és lementi neked az eredeti BIOS-t. -
maniacc93
tag
válasz
trancemusic #64183 üzenetére
Szepen lassan melegszik. A bordahoz nem nagyon lehet hozza ferni. Furmarkot ki nyomtam 93 foknal mert szerintem megy feljebb is. Ezt 4 perc alatt erte el. Ez eleg indok, hogy visszakuldjem? Meg 1 honapon belul vagyok, szoval ha hibas a kartya akkor visszafizetik a penzt. 1 honap utan mar csak javitjak vagy cserelik ha nem lehet javitani.
-
janos666
nagyúr
válasz
trancemusic #64175 üzenetére
i5-2500K @ 4300MHz, de még megjelenéskor vettem a CPU-t, azóta gyakorlatilag folyamatosan tesztelve van (néha újratesztelem szintetikus tesztekkel is, mint linpack vagy Prime95, egyszer vissza is kellett venni 100MHz-et, gondolom öregszik az alaplapi VRM is, vagy netán maga a CPU is "kopik" lassan). A RAM-ot később cseréltem 1600-asról 2133MHz-esre (mikor már olcsóbbak voltak a "tuning" RAM-ok, amik elmennek a CPU maximumáig), de az sem két hete van meg (a hagyományos memtest-et futtattam már néha).
A VGA GTX 1070 (tuningolt, és csak egy-két hete van meg, de 3DMark-al is néztem azt is, hogy nem lassul-e meg hibajavítás miatt, mert azt hiszem itt van ECC a cache-en és RAM-on is).
A konkrét szituációt nézve egyrészt viszonylag bugos/optimalizálatlan az adott játék (másrészt direkt olyan jelenetet screenshot-oltam, ahol a szokásostól alacsonyabb az fps és már az előtt gyanakodtam rá, hogy itt vegyes limit lehet, mielőtt hozzányúltam a renderahead-hez), illetve nem alapértelmezett beállítás 1-re csökkenteni a renderahead limitet (valószínűleg az alapértelmezett 2-re van optimalizálva a többi, nem látható paraméter, ha számít ez neki bármit más tekintetben, bár nem tudom van-e úgymond "másodlagos hatása" azon kívül, ami közvetlenül egyértelmű: hogy rövidebb a queue -> amit tesztelni próbáltam, hogy tényleg van-e hatása a lag-ra és/vagy mirco-stutter-re, mert van aki azt mondja van, bár ha úgymond "túlterheli" a CPU-t, akkor "segíteni" biztos nem fog, mert az alacsonyabb fps "kompenzál" minden esetleges pozitív hatást...).
-
janos666
nagyúr
válasz
trancemusic #64173 üzenetére
Ebben valóban igazad van (a Windows ütemező elmaszkolja a szálak terhelésértékeit, mint ha a kevés éhes szál is több laza szál lenne), viszont úgy tudom, hogy ez a játék (ME - Andromeda, ami Frostbite3-as) simán elskálázódik 4 szálig (amennyi itt van), de akár tovább is (gyakran olvasom, hogy a Battlefield multiplayer alatt profitál a sok CPU szálból, akár a HT szálakból is, legalább 8-ig elmegy, ha nem tovább). Ugyan így elvileg az nVidia driver is sokszálú (az is elnyúlhat akár 8+ szálra). Szóval elvileg a 4 szálú CPU-t le kéne tudnia terhelni >=90%-ra, mielőtt unatkozni kezd a VGA. Sőt, jelenettől függően láttam is már néha >90% használatot minden magon (persze ez lehet, hogy úgy jön össze, ha egy külön thread babrál valamit időszakosan, pl. textúrákat stream-elget előre a VRAM-ba, vagy a sima RAM-ba a lemezről, stb, ami legtöbbször csak "alszik" és csak esik tőle az fps, ha nem "üres" időt tölt ki, hanem el kell vennie a többi aktív szál elől a helyet, de több fps semmiképp sem lesz tőle statikus jelenetben, ha ez a szál is elindul...).
Memória/cache hibajavításhoz ECC kell, de a RAM itt tuti non-ECC, és a CPU memóriavezérlője sem támogat ECC-t a RAM-on (non-ECC módban dolgozna akkor is, ha fenn lenne a +1/8 chip a DIMM-en), illetve legjobb tudomásom szerint az i5-2500K esetében a belső cache (L1,L2,L3) sem ECC-s (nem tudom, hogy csak azokon a CPU-kon konfigolja ECC-vel a cache-t az Intel, amik ECC RAM-ot is támogatnak, vagy durván a Haswell környékétől már minden Intel CPU-n ECC-s a cache [van egy SkyLake Pentium-om, amin ECC-s a cache, viszont az kezel ECC-s RAM-ot is], de ezeken a desktop SandyBridge-eken szerintem még nem ECC-s a cache). De tuningolva amúgy van minden (viszont stressztesztelve is alaposan).
-
JuliusK
tag
válasz
trancemusic #64152 üzenetére
Full HD-ben játszom vele. Felhúztam 4,7Ghz-re a procit és átlagban nyertem vele 4FPS-t, vagyis 49-ről felment 53-ra. CPU limit?
Köszi!
-
Winner_hun
félisten
válasz
trancemusic #63719 üzenetére
Betettem azt a képet, ~10 perc múlva elszállt a VGA megint. Azóta nem jön vissza. Az alaplapon lévő visszajelző LED a VGA-nál világít hogy gond van. Beleraktam másik alaplapba is a kártyát, ott se megy. Szerencsére most ezen az alaplapon van integrált VGA, így tudom használni a gépet..
-
Winner_hun
félisten
válasz
trancemusic #63716 üzenetére
-
Winner_hun
félisten
válasz
trancemusic #63714 üzenetére
Ma böngészés közben egyszercsak elszállt a gép (nem én használtam). Arra gondoltam hogy a húzott processzor a gond. Bekapcsoltam, elindult. Bios-ba be, tuningos részt előkerestem, kép elfeketült, felül vízszintes, vastag fehér csík jelent meg, aztán kikapcsolt a monitor. Utána egyszer indult el a windows, de kép akkor se volt. Utána már nem volt hajlandó elindulni. Néhány órával később bekapcsoltam a gépet, van kép. Amilyen gyorsan tudtam BIOS-ba be, tuning kicsit visszavesz, azóta megy. Azt próbálom kideríteni hogy mi okozza a gondot - ha itt elhasal a VGA akkor lehet, hogy ez. Amennyiben rosszul gondolom akkor legalább számolt egy kicsit a GPU
GPU-Z VRM hőfokot nálam nem ír
-
pandras83
őstag
válasz
trancemusic #63360 üzenetére
bocs de hülyeség a crysis 3 ezen részével mérni. a következő fejezet a mérvadó
-
vranyek
aktív tag
válasz
trancemusic #62972 üzenetére
4670K-t amúgy sem jutna eszembe még jó ideig kukázni
-
trancemusic
senior tag
válasz
trancemusic #62917 üzenetére
Itt van: ilyen gyors a crysis3 motorja, ha "engedik" neki, hogy az összes cpu magot használja. [link]
-
hunvarlan
aktív tag
válasz
trancemusic #62863 üzenetére
Köszi a megnyugtatást. csak nyáron nem tudom hogy fogja bírni amikor 25+ fok meleg lesz eleve a szobába.
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
trancemusic #62844 üzenetére
Még annyit kérdezhetnék,hogy pontosan melyik játéknál vetted észre,hogy nem úgy fut,ahogy kellene?
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
trancemusic #62844 üzenetére
Igy már kezdem érteni a dolgot,hogy elmagyaráztad
Eddig RX460 4GB és egy GTX1050 volt a választék.. De akkor már a 4GB-s mellett fogok dönteni szerintem,ha kicsit lassabb is lesz,de normálisabban fognak mégis futni egyes játékok
-
szimi57
őstag
válasz
trancemusic #62841 üzenetére
Full grafika = full pénzkidobás!
-
MK VII
veterán
válasz
trancemusic #62565 üzenetére
Nemszótam'...
Félreolvastam...
Túl korán van még... -
Dtomka
veterán
válasz
trancemusic #62419 üzenetére
Ez kép igen...de teszek fel pár videót youtube -ra! Tényleg ennyire hihetetlen h a vga rossz?
első videó
Asus R9280x artifact #1 -
MaxxDamage
félisten
válasz
trancemusic #62268 üzenetére
Én köszönöm a véleményedet !
Igen, 12mag az nem "játékra" van kitalálva (még) meg (magonként) 2GHz is kevés és sajnos nem lehet húzni... lapnak és BIOS -nak köszönhetően. (CPU max. 48-50c fok bármit csinálok)
Nem hiába "Server/WorkStation" ...L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
trancemusic #62251 üzenetére
Itt egy Vidi a (Wolfi The New Order) Gameről (SLi nem támogatott, de már felvettem min és low grafikával, így megosztom), max grafikai beáll. [link]min grafikai beáll. [link]
Max Payne 3 - Alacsony Grafikai beáll. (beáll. kép és game vidi)
Max Payne 3 - Magas Grafikai beáll. (beáll. kép és game vidi)
Remélem a lényeg látható!
L
-
MaxxDamage
félisten
válasz
trancemusic #62251 üzenetére
-
MaxxDamage
félisten
válasz
trancemusic #62249 üzenetére
-
trancemusic
senior tag
válasz
trancemusic #62174 üzenetére
Kifutottam a szerkesztesből,elnézést.
Most olvasom,más játékban 99%-on megy a gpu.
Felejtős amit fentebb összehordtam
Driver és/vagy/illetve game engine netalán oprendszer hiba. ( néha beragad a cpu energiatakarékos üzemmódba. ) Winfos bármire képes, energiasémát ellenőrizd, maximális érték 100 legyen cpu-nak, vagy tedd teljesítmény centrikusra.
Próbáld másik vga driverrel.
Ha van patch a gamehoz, telepítsd. -
Alister71
nagyúr
válasz
trancemusic #62113 üzenetére
Ne viccelj már, egy irodai gépbe való vga-n milyen órajelet csökkentsen?
Mellesleg ha fel sem megy a driver az nem TDR hiba. -
lacy8
csendes tag
válasz
trancemusic #62110 üzenetére
köszönöm a válaszokat.
-
ntamas97
csendes tag
válasz
trancemusic #62074 üzenetére
Legfrissebb driver van fent a VGA-nak igen.
-
ntamas97
csendes tag
válasz
trancemusic #62070 üzenetére
WSC 2009 közbe kb. 512 MB VRAM-ot eszik.
-
Laca333
tag
válasz
trancemusic #62066 üzenetére
Köszi szépen a segítséget! Úgy néz ki nincs akkor semmi olyan ami megszünteti.
-
zozo9999
csendes tag
válasz
trancemusic #62032 üzenetére
Kösz a tippet!
-
lotuska
tag
válasz
trancemusic #62017 üzenetére
Hat 10/15/2013 az utolso frissites, az R7 370 tavaly jelent meg, de mondjuk az elodje a HD 7850 regebben, talan ez segiteni fog, meglatjuk.
-
válasz
trancemusic #61985 üzenetére
Jogos, abszolút rendben van a kártya.
GPUZ nekem is 1750-et ír, ami azt jelenti, hogy effektív 7000 Mhz.
És pont mint itt, AB-vel monitorozva csak 1750-et ír. -
Sunny8003
csendes tag
válasz
trancemusic #61913 üzenetére
-
Hunork
veterán
válasz
trancemusic #61322 üzenetére
Köszönöm és Csupingo-nak is!
De elfelejtettem írni, hogy "elvileg", mert nem voltam a gép közelében, így ismerős infója csupán, de nézte a CPU-t Feladatkezelővel, és a GPU-t AB-el. Állítása szerint nem fogja semmi őket. Ezért fura nekem...
Most majd megmondom neki a hwinfo mérést is. Aztán meglássuk. -
Fecus11
tag
válasz
trancemusic #61183 üzenetére
o.k rendben
-
Fecus11
tag
válasz
trancemusic #61139 üzenetére
sztem tuti nemvolt húzva az igp,ez egy irodai gép volt
-
Jamby18
senior tag
válasz
trancemusic #61012 üzenetére
Rendben, köszi. Veszek 20 körül újat. Gondolom mindenképpen 128bitest keressek?
-
Fancy-boy
addikt
válasz
trancemusic #60921 üzenetére
-
Fancy-boy
addikt
válasz
trancemusic #60921 üzenetére
Természetesen az csak egy pillanatkép, folyamatosan emelkedett a hőmérséklet, de mivel nem megy a ventilátor, inkább lekapcsoltam 70 fok környékén.
Tuti nem, de kipróbálom az általad említett programok valamelyikével. -
Apucy01
őstag
válasz
trancemusic #60918 üzenetére
én is igy gondolom már csak azt kellene kiagyalnom hogy a PH miért nem számolja a hszeimet.. nem mintha rang érdekelne de vagy 20 hszel ezelőtt megált. a számolás..
-
prannk
őstag
válasz
trancemusic #60837 üzenetére
Jó munkát!
-
Vakegérke
félisten
válasz
trancemusic #60837 üzenetére
Mondd meg a főnöknek, hogy fontosabb dolog is van, mint a meló, egyébként is be fog rekedni.
-
prannk
őstag
válasz
trancemusic #60835 üzenetére
nem találom
-
Sakka
tag
válasz
trancemusic #60618 üzenetére
Volt matric, de az egy kis kerek matrica az egyik csavar fején, amit óvatosan levettem és vissza.
Át szakadva nincs, max a csavarhúzó nyomok a többi csavaron...
Muszáj volt, mert nem nagyon csípem, ha a kártya 80 fok felett van max terhelésen.
Így pasztázni kellett, amivel pár fokot nyertem. A bios állítással is nyertem több fokot.
A hő szalag, hőlap a csipekre meg a vrm miatt. Így az egyik vrm 42 fokos max terhelésnél is, a másik 68. De szerintem még levihető a 2. vram.De lehet egy jó vga vízhűtésbe bele kellene fektetni. csak nem tudom mi lenne a jó választás még. A procim már vízen van egy ideje.
Jobban érzem magamat, ha nem lángol a kártya játékok alatt, és így ha eladásra kerülne szívebben is adom tovább, tudván nem volt széthajtva, nem főtt meg.
A kártya maga egy jó darabig még szerintem megbirkózik minden játékkal maxon 1920x1200 ban...
Ha 4k ban menne, már más lenne a helyzet.Egyenlőre ez a helyzet
-
Sakka
tag
válasz
trancemusic #60616 üzenetére
Most, hogy jó a kártya benchmarkban is jó eredménnyel, így meg is tarthatom
Helyette most hirtelen nem is tudnám milyen kártya lenne ha választanom kellene... bár lenne elképzelésem.
Persze az új szaga mindig vonzóbba képernyő cseréden röhögtem egy sort
Azt nem tudom, hogy áramszünetes dologgal mit csinálnának, ha valóban bejelenteném és a bioson véletlen hopp elállítanák egy értéket? ( Most már tudom mit kell
)
Már amúgy én újrapasztáztam és új hűtő szalagokat is kaptak a ramok a régi helyett. nem tudom, hogy ez gari vesztéssel járna e...
-
Sakka
tag
válasz
trancemusic #60613 üzenetére
Az a baj, hogy nincs spanom aki legarizná okosba, ahol vettem ha visszavinném tuti bevizsgálnák, és vagy rájönnek, vagy ők visszateszik a jó biost és megint jó.
Vagy kifizettetik a bevizsgálási költséget... -
Sakka
tag
válasz
trancemusic #60603 üzenetére
A gép megy de amúgy nem megy igazán, vagyis a num lock pl nem jelez, sötét a képernyő.
Elég drága szobadísz lenne! Valami jól látható helyre kellene raknom!
Az a baj, hogy ha az alaplapi igp vel behozom a dolgokat, akkor a bootolható usb az atiflash panacs beírására is azt írja: ez a program nem futtatható dos módban.
Pedig futtatható, de ezt csinálj....
Win 10-em van.
Rufus-al is csináltam boot usb-t rá tettem az atiflash fájlokat és a biost.
Vagy valamiért nem jó ez a fajta atiflash, vagy én nem tudom...
Egyenlőre egy jó boot usb sem működik.De miért írja, hogy nem futtatható dos módban?
-
Sakka
tag
válasz
trancemusic #60596 üzenetére
Át állítottam, úgy nem jön be a kép.
Csak úgy jön be ha igp-re van állítva, viszont windows nem látja az R9-est.
A flash meg hibát dobott usb biosnál. Érdekes.
-
lsc
nagyúr
válasz
trancemusic #60522 üzenetére
Amennyiben más megtette én miért rugózzak rajta, a tpu teszt meg azért hitelesebb számomra mint a Te véletlen "teszted".
-
lsc
nagyúr
válasz
trancemusic #60520 üzenetére
Ezek szerint kb. Gtx 670 körüli erősségű vga-nak elég úgymond a pcie 2.0 x16.Erősebbet már visszafoghat.
Itt [link] nagyon nem ez jött ki, még ehhez a kártyához is elég a 2.0x16. Az oldalon van egyébként nv teszt is ilyen skálázással. -
MK VII
veterán
válasz
trancemusic #60502 üzenetére
Most olvastam pontosabban utána..
Habár x16-ot tudhatna a kártya, de csak x8-ban működik az összes RX460.. Örülök is meg nem is..
Örülök, mert nem procifoglalat gond, viszont b@sszák meg.
Tudom nem vesztek vele sokat, hogy nem x16-ban megy, de nah.. 2016 van.. Ne korlátozzák már le szerencsétlen lepkefing kártyákat még jobban. -
MK VII
veterán
válasz
trancemusic #60502 üzenetére
Köszi.
Holnap a végére járok.
Illetve ma. -
Enigma1945
őstag
válasz
trancemusic #60152 üzenetére
Értem, megpróbálom kiküszöbölni a hibát. köszi a választ.
-
Enigma1945
őstag
válasz
trancemusic #59882 üzenetére
értem, köszönöm a gyors választ! A felbontás nem FULLHD, hanem csak 1680x1050.
-
Pokolika
tag
válasz
trancemusic #59839 üzenetére
Köszi a segítséget.Neked is bobalazs!
Nos a hiba oka meglett az pedig a táp volt mostmár gond nélkül indul mindig.
Egy apró hiba áll fent még pedig az h nem mindig de néha szétesik a windows logo betöltésnél,reset vagy újraindítás után mintha nem is történt volna semmi.....Mintha valami kontakt hiba lenne.
Ilyet más gépben volt kettőben is nálam is teszteltük nem produkált ez is betudható vajon a régebbi lapnak?
Üdv: A -
Csacse
tag
válasz
trancemusic #59725 üzenetére
sajna a lapnak ez a teteje
Amd Phenom x4-9850
-
Csacse
tag
válasz
trancemusic #59721 üzenetére
ő... ez melyik phenom?
AMD Phenom II X4 940?
-
core i7
addikt
válasz
trancemusic #59642 üzenetére
Gondolom nagyobb ALU: TEX játékoknál akkor 780 lenne a nyerő
Most nézem az AMD-k ennyire jók FP 64 ben
mind 1000 fölött van
-
Baggio04
aktív tag
válasz
trancemusic #59638 üzenetére
Közben találtam régi tesztet erről a kártyáról, furmark alatt max 67 fok volt. Szóval itt tényleg a hűtéssel van valami gáz. Mondom majd nekik, hogy vigyék vissza
-
válasz
trancemusic #59557 üzenetére
Igen. Tehát így tönkre szeretnéd tenni a cuccod?
-
válasz
trancemusic #59549 üzenetére
Ez nem mítosz hanem törvény.
Nem egy alkalommal romlik el.
Jól értem, most tönkre akarod vagni a konfigod? -
olle
senior tag
válasz
trancemusic #59542 üzenetére
Lehet
De a venti nem hűti le gyorsabban?
Én itt akadtam fent. Az elvet értem. De én ilyet még nem hallottam hogy ettől halt volna meg egy kártya.
-
Smiley
addikt
válasz
trancemusic #59542 üzenetére
Pontosan
(#59540) olle: Akkor maskepp fogalmazok, terheles utan tokmind1, hogy 20 perc vagy 24 ora, hagyni kell mig visszaall normalisan a homerseklet. Az olom hianyaban a hirtelen nagy hoingadozastol ridegge valig az forrasztoanyag, es ezert lesz karacsonyfa a vidkaribol. Gondolj bele mikor kikapcsolod a gepet ugy, hogy 80+ fokos az IC magja, ami ugy tud 80+ fokos lenni, hogy kozben megy rajta a 2 vagy tobb ventillator, az az elso par masodpercben meg tovabb fog melegedni. De mas pelda, ha felforr a kocsiban a hutoviz ott se allitod le, hanem hagyod par percig alapjaraton.
-
válasz
trancemusic #59517 üzenetére
Szerintem nem igazán javasolt a GT740 egy HD7770 után, visszalépés volna. Inkább gyűjtsön R7 360-ra. GTX750-re.
-
Gregpowi
tag
válasz
trancemusic #59496 üzenetére
xxx oldalakat soha nem nézek bármilyen hihetetlen, pontosan ezért mert onnan jön a sok szemét. Torrentre pedig csak ncore.
-
SP4C3
veterán
válasz
trancemusic #59443 üzenetére
Annyit én is adtam volna érte, nálunk 50-60 € közt van az ára.
-
D013
aktív tag
válasz
trancemusic #59412 üzenetére
Köszi szépen mindenkinek a válaszokat!
Egy youtube videó alatti hozzászólásban bukkantam rá a Realtek HD audio-ra kiszedtem feladatkezelőből, aztán töröltem. Minden megjavult, az értékek újra normálisak. -
D013
aktív tag
válasz
trancemusic #59409 üzenetére
-
varmi2
nagyúr
válasz
trancemusic #59323 üzenetére
A tápáramkörön fém borda van. Ezen a verzión, ami nekem van nem lehet feszt állítani, a gigabyte letiltotta.
-
core i7
addikt
válasz
trancemusic #59325 üzenetére
Mi az a Temp Target?
Egyébként kérdeztem valakit aki aztmondta a reggeli órákban 32-35 fok a kártyája és ugyanaz a kártyája mint az enyém igaz neki más volt a háza
-
core i7
addikt
válasz
trancemusic #59321 üzenetére
és a GPU az normális ,hogy ilyen 40 fok körül van?
Egyébként ez ref tehát az a fémes megoldása az Nvinek -
bandi0000
nagyúr
válasz
trancemusic #59186 üzenetére
mindegyik kártya konyul, az a baj rossz a konstrukció, mármint a házaké, gyakorlatilag nagy nehéz a kártya és a sarkára hat a gravitáció, fel kell kötni valahogy, bár szerintem nagy baja nem lesz neki
(#59189) papirzsepi93: örülj neki, én nem használom azt, nem is jó sokszor, sőt... amúgy meg ha a VGA bent van, akkor már esélyed sincs telepíteni az igp driverét
-
Taifa Díaz
őstag
válasz
trancemusic #59186 üzenetére
Lehet, hogy nem is olyan sok. Attól függ, milyen kártyáról van szó.
-
Ranger^41
aktív tag
válasz
trancemusic #59168 üzenetére
Akkor ez a gond, a blue storm 2 ágas... 15 + 16 A. Ránézek a raiderre, köszi!
-
Doblós
aktív tag
válasz
trancemusic #59129 üzenetére
Igen,aida és afterburner szerint is minden rendben.
Cpu 58-60 fok,kártya is.
Kipróbálom az általad ajánlott progit.
Ha az sem segít,mi lehet még?
Garis még a kártyám,kicserélhetik? -
syberia
veterán
válasz
trancemusic #59105 üzenetére
Köszi a választ, szerintem is hamisítvány.
(#59100) Csupingo : ilyet biztosan nem vennék
-
core i7
addikt
válasz
trancemusic #59105 üzenetére
úgy ám
-
s.s.j.goku
tag
válasz
trancemusic #59092 üzenetére
Na ezt nem szerettem volna olvasni..
Azon gondolkodom egy GTX 960 méltó utód lenne valami jó kis Asus Strix vagy Msi hűtéses verzióban.
Talán kerülni fogom az AMD vonalat illetve a Sapphire márkát.
A fiam gépében a 8800GT legalább 8 éve megy gond nélkül.. -
Motyi
senior tag
válasz
trancemusic #59082 üzenetére
Itt a GTX 960 is még, azzal pöccre felmegy a driver, de ha utána átteszem a 1060-at a gépbe olyan mint ha nem lenne fent, olyan mint ha nem ismerné fel, hogy ez milyen kari.
Másik gépben/alaplapban nem tudom kipróbálni sajnos. -
csendesjani
csendes tag
válasz
trancemusic #59070 üzenetére
Köszi!
-
mcs
veterán
válasz
trancemusic #59040 üzenetére
Ha legjobb teljesítmény van beállítva driverben az energiagazdálkodásnál, akkor megy fullon Chrome alatt.
Nekem adaptívon nem csinálja ezt. -
Ochocinco46
aktív tag
válasz
trancemusic #59036 üzenetére
egy régebbi stabil driverrel is ez volt.
kicsit utána olvastam, és egy rakás ember panaszkodik arra, hogy az amd drivere crashel twitch alatt. Böngésző beállításaiban kellett kivenni a hardveres gyorsítást, azóta nem jött eddig elő. Remélem csak ennyi volt. illetve kicsit sajnálom, hogy nem vásárolhatom le most azt, amennyiért anno ezt vettem -
VoidXs
nagyúr
válasz
trancemusic #59028 üzenetére
Az utánhúzás frame rate-től független, VSync okozza.
-
Sleed
aktív tag
válasz
trancemusic #58844 üzenetére
Rendben akkor tolom neki, köszönöm!
-
Sleed
aktív tag
válasz
trancemusic #58842 üzenetére
A megmozgatás, ki-berakás megoldotta, most működik.
Valami diagnosztikai progit azért tudsz ajánlani, amivel biztosra le tudnám tesztelni? -
.LnB
titán
válasz
trancemusic #58770 üzenetére
Na akkor nincs gond, mert a igp driver telepítése előtt már megvolt a DDU törlés.
-
Smiley
addikt
válasz
trancemusic #58770 üzenetére
Inkabb az a szanalmas, hogy 2016-ban nem fernek meg egymas mellett a vidkari driverek...
-
BogyóBP
addikt
válasz
trancemusic #58624 üzenetére
Micsoda? nekem 3.0 ás VGA-m van és 2.0 ás az alaplap. Am3+ ba nem is létezik 3.0 ás slotos lap
Amúgy nekem ha semmi se használja akkor 1.1 es-t mutat a GPUZ, ha igen akkor 3.0 @ 2.0.
-
B.Á.L.!.N.T
senior tag
válasz
trancemusic #58369 üzenetére
Persze, én is ezt csinálnám vele
...
A 670 power edition oc-m is feszlve oc-va van. -
mcs
veterán
válasz
trancemusic #58349 üzenetére
Hát fullon ki is fekteti, ez tény és való, mert 3,5 gigát simán fel tud emészteni úgy.
Viszont skálázható annyira jól, hogy 1 gigába is beleférjen. -
nonsen5e
veterán
válasz
trancemusic #58345 üzenetére
Holnap tudok pontos számokat mondani, de egy 1gb-s GTX 750-nel (i3-4150, 4gb ram) tökéletesen megy mérsékeltebb beállításokon (nem minimum) a GTA V 1080p-ben.
zuza123: Afterburner-ben Settings gomb, Monitoring fül, a listából a neked kellő opció(ka)t kiválasztod, majd az ablak alján bejelölöd a [Show in On-Screen Display] opciót, végül leokézod.
-
zuza123
csendes tag
válasz
trancemusic #58345 üzenetére
Hogy is kell ezt pontosan csinálni?
-
spidersoft
senior tag
válasz
trancemusic #58133 üzenetére
Üdv! Kösz az ötletet, de nem jött be: beállítottam a 30-at targetnek, de ugyanúgy ment 60-on. Ami segített, az a "Adaptive Vsync Half Refresh Rate" nevű opció az nvidia vezérlőpultban: ettől 30FPS lett és maradt a vsync is.
-
Tálydi
senior tag
válasz
trancemusic #58292 üzenetére
Nevetséges, de 7 es 8.1-gyel is ugyan ez a helyzet.
Megnézem mi van ha hdd re installalok. -
Tálydi
senior tag
válasz
trancemusic #58292 üzenetére
Így mégérdekesebb a dolog, win10 gtx460-nal teljesen jól ment
pedig bő 1 evvel idősebb.
Szomorú, épp a win10 miatt is újítottam be SSD-t. -
Tálydi
senior tag
válasz
trancemusic #58289 üzenetére
Igen másik GPU val is ez a helyzet.
Vram esetleg?Amint lesz lehetőségem ki próbálom a másik tappal.
-
Tálydi
senior tag
válasz
trancemusic #58281 üzenetére
nvidia illesztőprogram gyakran leáll és újraindul, lehetséges, hogy egy egyszerű vga driver ennyire megkeserítse a dolgokat?
-
Tálydi
senior tag
válasz
trancemusic #58270 üzenetére
Ibt is lefutott probléma nélkül.
-
Tálydi
senior tag
válasz
trancemusic #58270 üzenetére
Cpu n stress test lefutott gond nélkül
Memtest 86is hibátlanul.Ibt t kipróbáltam, amint ismét hajlandó lesz elindulni a gép, most megint csak csökkentett módban megy.
Amíg nem raktam be az SSD t probléma nélkül üzemelt egy gtx460nal, az most elromlott vettem helyette az 560at azzal most itt tartok.
Kételkednek hogy a táp a gyenge, 9500gt vel is ezt csinálja, javítás ha téves az elméletem. -
edda80
tag
válasz
trancemusic #58260 üzenetére
Értem.
Akkor elgondolkodom ezen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mozilla Firefox
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Mobilinternet
- HP notebook topic
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3019, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest