- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Kikristályosodik a Razr 60
- iPhone 17 Pro prototípus a vadonban
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
xtremist
őstag
válasz
bandi0000 #90485 üzenetére
Nyugodjál le a pitsába, attól megnyugszol. Nem ér az a 20000 ft annyit hogy utána azt nézegesd hogy törölték e a felhasználót akin keresztül intéznéd a garanciát ha baj van. Van/volt itt olyan aki egy beszélgetés közben feltett egy kérdést, visszaírtam a választ, arra már nem reagált, azóta eltelt 2 hónap, nem lépett be, telefonszáma megszűnt, facebookot törölte. Mi van ha így jársz az eladóddal?
-
xtremist
őstag
válasz
bandi0000 #90481 üzenetére
Asus gyári gari magyarországon így néz ki; csak magyar cég által magánszemélyre kiállított nevedre szóló számlával érvényes, és a vásárlás dátuma után fél éven belül regisztrálni kell hozzá az asusnál. A csomagküldést te állod. A külföldi feltételek eltérhetnek, német asus elfogadott magyar számlát, de csak ha országon belül lett postázva a termék.
-
kolopele
nagyúr
válasz
bandi0000 #90463 üzenetére
A gyártói garancia az eredeti garanciával együtt él, annak meg kell lennie, eleve az alapján regisztrálják be a vásárlók. Regisztráláskor kérik is a gyártói oldalon hol és mikor vetted, be kell írnod a számla sorszámát is. Önmagában a kártya hivatalos papírok nélkül nem jótállásos a gyártó felé.
-
-
Dronte
aktív tag
válasz
bandi0000 #66813 üzenetére
Windowson belül nincs megkettőzve, bár szerintem az egyébként se kéne a boot folyamatot érintse. PCIX az elsődleges.
Fastboot is ki van kapcsolva.
De a fő probléma, hogy most a BIOS-ba se tudok belépni, mivel ott sem ad képet, csak akkor, hogyha visszakötöm az integrált kártyára és kiveszem az RX 460-at..
-
-
-
Csupingo
veterán
-
Csupingo
veterán
válasz
bandi0000 #66514 üzenetére
Ami macerásabb, ha te kézzel leválasztod mindig a nem használt kijelzőt. Ha kiterjesztett módban használod, akkor is csinálja?
(#66515) Bence3111: örülünk. Sajnos a számítástechnika ilyen. Már engem is szivatott meg a gép, hogy egyszer csak nem indult. Atomjaira szedtem, tápcsere (azzal se ment), vga ki, akkor elindult a prociban lévő igp-vel, aztán vissza minden régi cucc és újra működött simán. A franc se érti.
-
-
OutSider17
senior tag
válasz
bandi0000 #66411 üzenetére
Szervusz!
Hát az attól függ hogy milyen körülmények között használta!
Ha nem volt forralva 24/7-ben a kártya akkor nincs azzal baj szerintem. Egyébként sem sokkal jobban terheli meg mint egy komolyabb játék!
De azért ha van rá lehetőséged akkor próbáld ki megvétel előtt!Gondolom RX széria akar lenni!
-
Csupingo
veterán
válasz
bandi0000 #59200 üzenetére
De ha játszani akarsz, akkor nem tudom, hogy miért használnád a cpu igp-jét. Akkor érdemesebb lenne mindkét kijelzőt a vga-ra kötni. Szerintem az is működne, ha kiterjesztett képernyőt használnál és ablak módban indítanád a játékot, akkor áthúzhatod a másik kijelzőre és ott választanál teljes képernyős módot.
De ha tv-n való játéknál kikapcsolnád a monitort, akkor a legegyszerűbb az lenne hogy az asztal megjelenítése itt: 1, 2 -t választanád és azt a kijelzőt teszed aktívvá, amelyiket akarod. -
VoidXs
nagyúr
válasz
bandi0000 #59023 üzenetére
Mert a monitorod csak fix időpontonként tud új képkockát rajzolni, ha nincs rajt FreeSync/G-Sync. Ha 59 FPS-ed van egy 60 Hz-es monitoron, az egyik kétszer addig látszik, mint az összes többi. Az emberi szem a reccenésekre nagyon rá van kattanva, ilyen alapon működik például a "végigpörgetem a paklit, gondolj egy lapra" trükk is.
A VSync mindenhogy sz@r. Ha az egyik frame-et véletlenül 1/30-ad másodpercen túl rajzol, akkor nem kezdheti el a következőt, így kiesik, mert csak akkor tud rajzolást kezdeni, ha Vblank kezdet (monitorra küldés utáni esemény) történt.
-
maxxenergie
senior tag
válasz
bandi0000 #58989 üzenetére
Neked nem olyan kell, hanem ilyen átalakító, ezen átmegy a hang is
-
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
bandi0000 #28996 üzenetére
Hali.
Melyik lehet játékokban az erősebb kártya,Nvidia GTS250 vs HD6670?
Tesztek alapján a GTS 250 még erősebb volt az újabb GTS 450-nél is. -
csoki46
senior tag
válasz
bandi0000 #28743 üzenetére
360-as Zalman tápom van. Átmentem egyik barátomhoz, az ő monitorján van HDMI is azzal ment rögtön. Átdugtam DVI-re és azon is bejött a kép. Visszahoztam a gépet rádugtam az én monitoromra és megint nem jó. Csak az alaplapi VGA csatin van kép. Az lehet baj, hogy DVI-Ira próbálom rádugni és nem DVI-D-re? A monitorom Samsung SyncMaster 941MP
-
czanga
őstag
válasz
bandi0000 #28575 üzenetére
Erre tippeltem énis, ami az árat illeti, de nem akartam okoskodni mikor pont én kérdezek.
Másfelől: Ebből pont lehet már a 2gb-os verziót lenne érdemes venni? Itt ott ezt olvastam róla elöljáróban, mivel a teljesítménye miatt kihasználná a kártya.
Köszönöm a választ, akkor a többiektől is jöhetne infó, akik méginkább ismerik a radeon-okat (ha szabad kérnem).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motoros topic
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- AliExpress tapasztalatok
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- MSI RX 580 8GB GDDR5 256bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- MSI GTX 1060 3GB GDDR5 192bit!!! Beszámítás megoldható!!!
- Gainward Panther RTX 4070 Ti Super 16GB GDDR6X 256bit!! Beszámítás megoldható!!!
- Eladó ! /Jótállással/ RTX 3060Ti 8GB videókártyák! (EVGA, Founders Edition, Palit)
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 256GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest