- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aram01
nagyúr
sziasztok
hozzám került egy régebbi konfig
Asrock ALiveNF6G-VSTA
- AMD Athlon X2 7750 Black Edition
2 x 2 DDR2
Sapphire HD 4830 na ő lenne a lényeg jelenleg w7 van a gépen, de frissíteném w10-re, a kérdésem az lenne hogy vajon tud majd kezdeni valamit oprendszer ezzel a régi kártyával? melyik katával érdemes használni?
leginkább filmnézésre vettem(média lejátszóként FHD tv mellé) esetleg pár régebbi játék és netezés lenne rajta. -
aram01
nagyúr
válasz
turbokappa #60860 üzenetére
Inkább nem lennék nő ha lehet
ha kevés lesz majd cserélem -
aram01
nagyúr
Sziasztok nézegetek egy Gigabyte NVIDIA GTX 1060 3GB GDDR5 kártyát, [link] grágábbra most nincs pénzem. Kérdés vajon nagyok meg fogom bánni hogy nem a 6-ost vettem volna később?
Intel Skylake Core i5-6400 2.7GHz, és 20Gb ddr-om lenne még alatta.
köszi a véleményeket -
aram01
nagyúr
sziasztok!
bajba kerültem, kérlek segítsetek: r9 380 gaming 4 GB vs 1050 4 GB ti, melyiket? és miért? égető lenne, gariba az 1050 egy évvel, és 5k-val több. -
aram01
nagyúr
válasz
quailstorm #60494 üzenetére
Esélyes, gagyi m-tech tápom csinálta ezt velem régen, nem vágtam még annyira a tápokat, láttam nagy és olcsó, kell. Beraktam, mellé egy komolyabb vga-t ment a játék, paff leverte. Egyből a vga-ra gyanakodtam, de nem. A táp volt. Később egy FSP öregedett el nálam, az is ezt csinálta.
-
aram01
nagyúr
Sziasztok lenne egy kis gondom. Vettem egy Gainward GeForce GTX 650 1GB GDDR5 128bit-es kártyát
Nos, vázolom a helyzetet: Gépbe beraktam driver fel, öröm. Vettem egy másik vinyót mert az előző haldoklott, W7 fel, driver fel, azaz csak félig mert nem talál az nvidia telepítő hardvert maga alá. Újra raktam a w7-et de még mindig ez a helyzet. valakinek valami ötlet esetleg? -
aram01
nagyúr
válasz
norbert1998 #49395 üzenetére
persze, de legalább lesz támpontom
Apollo_21:
-
aram01
nagyúr
félre értetek, 150k-t szánok a szekérre, és ha lenne egy táblázat amin megtudnám nézni hogy milyen "erős" a vga az asztalihoz képest akkor tudnám hogy mi újság, remélem értitek. Játékra ps4 vagy one lesz még megálmodom.
-
aram01
nagyúr
sziasztok
az asztalimat laptopra cserélném, viszont nem vagyok képben hogy a notik dedikált vga-ja milyen erős, nem tudnátok nekem egy linket dobni ahol összehasonlítja az asztali vga-t a mobillal?
köszi előre is -
aram01
nagyúr
válasz
Redbull941 #47851 üzenetére
80 fok sem para, de az a táp igen. Főleg hogy sokat gépezel, cseréld le gyorsba
-
aram01
nagyúr
válasz
Redbull941 #47851 üzenetére
a tápra céloztam ezzel
-
aram01
nagyúr
válasz
Redbull941 #47849 üzenetére
csoda hogy még nem gyulladt ki
-
aram01
nagyúr
válasz
Taifa Díaz #47786 üzenetére
Pedig lehetne már az is alap
-
aram01
nagyúr
válasz
spanglee001 #47750 üzenetére
gyere mesélni, mert már látom magam előtt az én (3db-om) csak az asszony meg ne tudja hogy mennyi az annyi
-
aram01
nagyúr
válasz
spanglee001 #47745 üzenetére
javulna sokat azzal a procival
de hogy elvegyem a kedved [link]az a monitor nagyon csecse, nehogy én is beszerezzek egyet, csak megvárom hogy te mit tapasztalsz
-
aram01
nagyúr
válasz
spanglee001 #47733 üzenetére
Én levettem mediumra, így 1900x1200, 120fps oké
-
aram01
nagyúr
válasz
spanglee001 #47724 üzenetére
kevés az fps a makróhoz?
-
aram01
nagyúr
-
aram01
nagyúr
válasz
BlackPriest #47530 üzenetére
-
aram01
nagyúr
válasz
B.Á.L.!.N.T #47439 üzenetére
hát ja, életképesebb lenne a 3GB, de a kettő hamar elfogy belőle (tapasztalat)
-
aram01
nagyúr
válasz
B.Á.L.!.N.T #47434 üzenetére
miért nem? sok játékhoz kevés a 2GB
-
aram01
nagyúr
válasz
lostprophet #47432 üzenetére
igen
-
aram01
nagyúr
válasz
lostprophet #47385 üzenetére
jó választás, enyém is olyan volt
-
aram01
nagyúr
válasz
lostprophet #47382 üzenetére
sapphire nekem bejött régen, de sokan ajánlják az msi,gigát( ami szerintem hulladék) meg az asust is, asus szerintem hangos és drága
-
aram01
nagyúr
válasz
tothjozsi96 #47377 üzenetére
kihajtani? ez elég összetett kérdés, de i5-től felfelé már jó vagy
-
aram01
nagyúr
válasz
lostprophet #47376 üzenetére
adatlapodon lévő konfighoz, optimális választás az r9 270x
-
aram01
nagyúr
válasz
Winchester95 #47357 üzenetére
nagyrészt lehet, de ezért ne vedd meg. csak ha stabilan működik, valahol volt is róla egy cikk
-
aram01
nagyúr
válasz
BlackPriest #47350 üzenetére
+1
-
aram01
nagyúr
válasz
BlackPriest #47348 üzenetére
én 1900x1200-ba, pedig gyengébb a kártyám, a tied is simán vinné
-
aram01
nagyúr
válasz
Red_Bull #47343 üzenetére
tuti hogy kevés a táp, szarok azok a hp gépek( már bocs, tudom nekem is volt) én egy 7750-et raktam az enyémbe, tán 3 magos amd proci volt benne? határon billeget. gondolom a tied nem sff ugye? Ha nem akkor vegyél bele egy normális tápot
(#47341) BlackPriest: gondoltam hogy FHD, ez a minimum
-
aram01
nagyúr
válasz
BlackPriest #47339 üzenetére
ez kiváló érték, multiban sem lenne kevesebb(ugyanaz a motor) lehet hogy feljebb kéne lépnem egyet?
#47336) Red_Bull: tápod milyen? eleve a géped milyen?
-
aram01
nagyúr
válasz
norbert1998 #47327 üzenetére
jól muzsikál az a kis kártya
kíváncsi lennék, enyém milyen lenne húzva -
aram01
nagyúr
válasz
norbert1998 #47324 üzenetére
kíváncsian várom
-
aram01
nagyúr
válasz
BlackPriest #47321 üzenetére
köszi, és ha megtennéd hogy leírod milyen beállításon, azt megköszönném (hozzá mérem a 280-at) kíváncsi vagyok hogy mennyivel erősebb a tied
(#47320) pingwin92: 6870 az erős kártya volt nekem is.
-
aram01
nagyúr
válasz
BlackPriest #47315 üzenetére
átlagban mennyi FPS-ed van a 4-ben? és milyen beállításokkal? Remélem nem gáz ha kérdezgetek
(#47314) pingwin92: arra jó lesz a kártya, még az MSI is
-
aram01
nagyúr
válasz
BlackPriest #47311 üzenetére
konkrétan semmi, csak általánosságban kérdezem
-
-
aram01
nagyúr
válasz
norbert1998 #47298 üzenetére
nem tudom hogy van e különbség a két kártya hűtése között
javítottam nézd meg most légyszi
-
aram01
nagyúr
válasz
pingwin92 #47295 üzenetére
szia
nekem egy XFX R9-280X-TDFD R9 280X 3GB GDDR5 Double Edition PCIE van, ilyen: [link]
szinte nonstop megy a gép, napi szinten minimum 2-3 de van hogy 6 órát is játszok ha elkap a gépszíj(bf 4 FHD)
és teszi a dolgát nem gondolom túl hangosnak, pedig talán ez a gépem leghangosabb darabja.
Mindenki szidja az xfx-et, nekem ez a második kártya tölük, az első egy 9800gt volt, na az veregette a 100 fokot játék alatt (nem volt nyilvánvaló, csak valamiért egyszer ránéztem) na azt gyorsan el is adtam.
Bár azon ami hűtés volt az vicc
A mostanit hasonlítani sem lehet hozzá
átlag felhasználásnál 42 fokos, játéknál nem néztem de ha akarod 1 óra játék után ránézek a kedvedért.
Remélem tudtam segíteni -
aram01
nagyúr
Hali jöttem kiröhögtetni magam
Adott egy r9 280x amd kártyám, és van egy integrált a lapomban Lap: Asrock Z68 Pro3-M, persze intel, ehhez van még 16 gb ramom.
Kérdésem az lenne hogy a lapom nyújtotta lehetőséget: (Max. shared memory 1759MB) valahogy tudnám hasznosítani?
Értem így : 3BG vga ram+1759MB alaplait együtt használni? -
aram01
nagyúr
válasz
Bjørgersson #44395 üzenetére
"felül vannak" sorban az ssd-k, ha érted mire gondolok
akkor elméletileg bele lehet gyömöszölni... -
aram01
nagyúr
sziasztok feltennék egy kérdést egy r9 280 vagy egy 290 befér egy ilyen házba? [link] vagy menjek át a házas topicba? köszi előre is
-
aram01
nagyúr
válasz
agressiv #27550 üzenetére
te tudod, de komolyabb emberek kinevetnek érte hogy itt miket beszélsz, vagy ennyire kell a hsz?
az hogy hiszel e nekem vagy sem az a te dolgod, de építő hozzászólást itt én még nem láttam tőled, na további jó trollkodást nagyfiúgányvard? AMDről csak rosszat tudnék mondani? stb stb hihetetlen vagy, Asrockban nem meg AMD kártya? hahaha
na további jó oltogatást, jó légy
-
aram01
nagyúr
válasz
agressiv #27542 üzenetére
na akkor jó, de mázlija a sulinak is ahova járok mert most cserélték le a gépeket (több tucatot) a felébe AsRock-ot a többibe meg Giga lap van i5 prociival, és Amd(régen ATI) kártyával, pont ráértünk segítettünk beüzemelni őket, mind ment egyikkel sem volt gond.
szóval ez megint mellé ment, van más érved esetleg?#27543) kenta: egyik legjobb márkájú kártya, nagy hőcsöves? nekem is volt imádtam anno
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3023, 90% Akkumulátor
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest