- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #26893 üzenetére
Illetve érdekelne, hogy a mi a vélemény a mikrosat villanj szettjéről. Otthoni felhasználásra milyen? Vagy jobb akkor már inkább vakuzni?
-
Abry
tag
válasz
Speeedfire #26876 üzenetére
Ez tökéletes, köszi!
Most már csak egy Tesla Model S kellene, ilyen email nem jött Valakinek?
-
.mf
veterán
válasz
Speeedfire #26865 üzenetére
Speeedfire + Lassú Víz, köszi!
-
Rapid136
őstag
válasz
Speeedfire #26784 üzenetére
Tudod mennyivel jobb érzés ha 20000 Ft-ra számolsz és 12-ért veszel valamit?
Na fordítva sokkal szarabb -
randras_83
addikt
válasz
Speeedfire #26733 üzenetére
Jaaaa....
Csak szólok, hogy a 120-as nagy
-
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Speeedfire #26733 üzenetére
Igen, ilyen van nekem is. A 60-as kulcsszámú TT600-at simán le kell tekernem akár 1/8-ra is egy ekkora boxban ISO200 és f5.6 mellett (bent, alany közel a boxhoz), szóval no para, nem kell hozzá atomvillanás (itt jön jól az MFT, mert a nagy mélységélességhez nem kell f8-f11-ig menni). A stúdióvaku DE300-al folyton azzal küzdök, hogy f5.6-nál tágabbra nem nagyon tudok nyitni minimum fényerő mellett (80x120-as softboxban).
-
randras_83
addikt
válasz
Speeedfire #26641 üzenetére
Spec én szoktam 120-as oktában is villogni vele
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #26641 üzenetére
Erre valaki?
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #26639 üzenetére
Nem értem a kérdést.
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #26564 üzenetére
tájkép csak brutál a bokeh!
de iszonyat melós.
-
updog
őstag
válasz
A végeredmény egy nagylátószögű(nek látszó) kép, ahol ugye fizikailag nem lehetne ilyen bokeht / hatást egy DSLR-rel összehozni egy képből ilyen látószög mellett. A linkelt oldalon szépen leírja a lényeget.
Haszna nincs sok, de jól néz ki
Esetleg egy fotósnak különlegességként jó a portfólióba.
(#26567) mikrofon yep
Mondjuk ez pl. nem semmi, itt ugye benne van hogy a közönség is mozoghat közben, ebből szoktak születni a mókás illesztések
-
mikrofon
veterán
válasz
a linkelt cikk végén vannak képek. Nézd meg azokat és érteni fogod, hogy miben rejlik a szépsége.
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #26482 üzenetére
próbáld ki a krita-t!.
-
mikrofon
veterán
válasz
Speeedfire #26478 üzenetére
nem titok, hogy hol van most ilyen akció?
-
copass
veterán
válasz
nyomásérzékenységnek pedig lennie kell. ha erősebben nyomod akkor vastagabb lesz a vonal. vmi beállítással lesz gond.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
A nyomásérzékenységet a toll tudja. Beállítható, hogy mennyire legyen érzékeny. Nekem egy elég alap táblám van, és az is tudja. Szerintem valami beállítási kérdés lesz.
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #26414 üzenetére
diffúzorral elég jó a végeredmény.
-
Rapid136
őstag
válasz
Speeedfire #26412 üzenetére
Állvány, hosszabb záridő?
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #26414 üzenetére
Nagyon, ha csak nem a kemény árnyék a cél.
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #26412 üzenetére
nagyobb softbox, több vaku , rávakuzhatsz a derítőlapra.
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #26221 üzenetére
akkor érthetően a Frekvencia Szeparációs technikáról.
a lényege az hogy úgy simítod a bőrt hogy közben a részletek megmaradnak. pepecs munka. -
copass
veterán
válasz
Speeedfire #26215 üzenetére
nem divat már a blörrözés!
Frequency Separation -
mikrofon
veterán
válasz
Speeedfire #26133 üzenetére
Ez sajnos nem igaz mert még a Peak Design-ból is volt/van visszahívás. Így ingyen cserélik bizonyos típust....
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #26133 üzenetére
A legtöbb kínai pántnak a varrása szakad el, vagy a varrás mentén felfeslik az anyaga.
Átálltam a bőr pántra: nem olcsó (kettőnk duplája 60.000 Ft), de egy életre szól.
-
kovsol
titán
válasz
Speeedfire #26129 üzenetére
Van visszajelzés hány ember gépe tört össze, mert elszakadt az 5 dolláros cucchoz adott 10 centes zsinór?
Én valahogy nem érezném biztonságban a több százezer forintos felszerelést egy ilyenen lógva. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #25943 üzenetére
Erre ötlet?
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Speeedfire #25923 üzenetére
Szerintem jó. Igaz nekem nincs ilyen állványom, hanem egy korábbi fotós állványomra teszem, ha kell. Ott az állvány gyorscsatoló talpa azért ad még némi alátámasztást és a forgatónyomaték kevésbé akarja kiszedni a menetet a talpból.
De ha nem bízol a vakuhoz adott talpban, akkor valami ernyő és vaku tartót tudsz venni, ami kisebb annál amid most van. -
Lassú Víz
addikt
válasz
Speeedfire #25921 üzenetére
A vaku talp erre is jó, csak fordítva kell beletenni a vakut
, hogy a súlypontja minél inkább az alátámasztás fölé kerüljön. A másik cucc meg akkor kell, ha fényformálót is használsz. Ha elindultál ezen az úton, inkább előbb mint utóbb, úgyis fogsz
-
válasz
Speeedfire #25878 üzenetére
Milyen záridőt használtál?
Holdra érdemes legalább 1/30-at de inkább gyorsabbat, F8 környéke és ISO a végtelenbe... és én mindig AF-t használok.
Állvány és távkioldó... így éles lesz. -
Lassú Víz
addikt
válasz
Speeedfire #25897 üzenetére
Nincs rá időm, hogy belemásszak tesztekbe. Ami nyilvánvaló, hogy a Godox mellett csak optikai slave-ként tud működni a másik vaku fényére indulva. A témát és a vakuk elhelyezését te tudod, hogy ez elég-e. A színhőmérséklet, töltési idő, fej állíthatósága, hűtése lehet még kérdés, a tartósságát meg úgyis az élet dönti el, de valahol valamiből engedni kellett ehhez az árhoz.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Speeedfire #25895 üzenetére
Csak Godoxot, de az nem függ a csatlakozástól. Viszont ha nem ragaszkodsz a kényelemhez (fényerő vázról állítása), meg a TTL és HSS funkciókhoz, akkor bármi jó lehet neked ami slave módot tud. Ennek ellenére én maradnék a Godoxnál meg a rádiós kioldásnál, nincs olyan nagy különbség árban, főleg külföldről rendelve.
-
80hun
addikt
válasz
Speeedfire #25883 üzenetére
Akkor is bemozdúlhatott.
Milyen volt az álvány mert némelyik zár be tudja rázni
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #25883 üzenetére
Akkor nem az... Esetleg belenagyitva fókusz?
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #25881 üzenetére
Remote release vagy időzített lövés, sztem bemozdult, szerintem
-
faki_
senior tag
válasz
Speeedfire #25878 üzenetére
Raynox, közgyűrű nem jó ilyenre, azokkal nem lesz végtelen fókusz.
(#25879) benedekco
A profi a színhibát ajánlja segítségnek a képszélen ([link]), én ezt nem nagyon látom, csak belenagyítok egy fényesebb csillagot téve a fókuszmezőbe és amikor legkissebnek/legélesebbnek látom, ott hagyom a fókuszt (X-E1).
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Speeedfire #25855 üzenetére
Szerezz be egy baromi erős vakut, mert a Nap fényét takarni fogja a Föld...
-
Balinov
titán
válasz
Éjjel próbáld...
-
mikrofon
veterán
válasz
Vérhold + denevérek
-
papaya
senior tag
válasz
Speeedfire #25844 üzenetére
+(#25843) Gallileo Köszi!
-
B1T3
addikt
válasz
Speeedfire #25834 üzenetére
Nem túl nagy, de ennyiért még relikviának is megérte.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #25833 üzenetére
Vettem diszkont áron egy NG táskát [link].
-
ЯΞNΞGΔT
aktív tag
válasz
Speeedfire #25829 üzenetére
Azt elfelejtettem megemlíteni, hogy olcsó megoldást kellene találnom, az olympus m5 II-nek mondjuk a tizede az elérhető keret
És ugye fontos lenne, hogy nem tudom őket egy wifi hálózatra csatlakoztatni, tehát max a telón tudok hotspotolni. De azért köszi!NFC-s megoldások? Működnek?
-
gaben75
tag
válasz
Speeedfire #25825 üzenetére
Szia Alt Gr + Q ?
-
Rapid136
őstag
válasz
Speeedfire #25822 üzenetére
Asszem az "1/250 záridő alatt" adott okot a reagálásra... ha valaki később futna bele.
-
Rapid136
őstag
válasz
Speeedfire #25818 üzenetére
Őöö...
A HSS high speed-et (shutter?) jelent és a vakuszinkronnál rövidebb záridőknél számít amikor egy villanás nem tudja lefedni a teljes érzékelő területét.
A vakus záridőknél az első redőny teljesen kinyit és csak utána jön a második redőny igy egy villanás elég a képhez.
A HSS-nél a vaku többet villan ugy ahogy a redőnyök közt a rés halad el az érzékelő előtt ezért gyengébb a fénye ami napos időben deritésre tökéletes.
De vessetek a mókusok elé ha tévedek :-) -
Lassú Víz
addikt
válasz
Speeedfire #25818 üzenetére
Abban a videóban elég közel vitte a vakut, ami nem baj, mert lágyabb lesz a fénye, és marad ereje is. A vaku és a téma távolságával négyzetesen arányosan változik a témán a vaku fénye.
A HSS akkor kell amikor a záridő a vázra jellemző vakuszinkron időnél kisebb. Ez redőnyzárnál ritkán rövidebb 1/250 másodpercnél, de hosszabb gyakran előfordul.
ND szűrő: hát ha egy ND2 elég, akkor akkor nyerhetsz fényt a HSS-hez képest, ND4 már nem biztos, ND8 vagy felette meg szinte biztosan bukta.
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Speeedfire #25815 üzenetére
HSS-hez nagyot. Amúgy is kisebb a fénye mint normál módban, hiszen sorozatot villan, és pont úgy hat rá a záridő mint a környezeti fényre. Tehát a vaku és a környezet fénye közti különbséget csak a vaku beállítása (ereje) határozza meg.
A géphez kapott kis vaku nem tud HSS-t, és csökkenthető a fénye. ND szűrőt mindig lehet használni, kérdés, hogy szükséges-e. A szűrő helyzeténél fogva egyformán csökkenti a vaku és a környezet fényét is. (Normál módban a vaku nagyon rövid ideig villan mindig olyankor amikor a zár teljesen nyitva van, ezért a záridőnek csak a környezeti fényre van hatása, a vakuéra nincs.)
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #25815 üzenetére
-
GoTReX
őstag
válasz
Speeedfire #25803 üzenetére
Köszönöm, de nekem még lámpám sincs egyenlőre.
-
válasz
Speeedfire #25790 üzenetére
Értem, megértem. Én is így voltam sokáig... de aztán a végén mindig össze-vissza vásároltam annyi olcsó szart, hogy többe jött ki mint valami rendes cucc. Egyszer aztán eldöntöttem, hogy inkább addig semmit, amíg meg nem tudom venni a jobbat.
(#25791) GoTReX
Köszi
(#25792) Speeedfire
A zene meg a videó így szinkronban van. Nekem ez a stílus eléggé bejön, azért is vágok így,
-
válasz
Speeedfire #25776 üzenetére
Pedig minden pénzt megér. Minőségibb tartozékokkal még nem volt dolgom.
-
mikrofon
veterán
válasz
Speeedfire #25776 üzenetére
Szerintem e-bay-en néz szét. Biztos találsz valamit
-
mikrofon
veterán
válasz
Speeedfire #25774 üzenetére
Peak Design szett...
-
válasz
Speeedfire #25769 üzenetére
Van aki túltolja. Szerintem a fórumon Randras nagyon jól csinálja, amit csinál ha portréról van szó
-
GoTReX
őstag
válasz
Speeedfire #25767 üzenetére
Igaz, néha már a halmozott smink és filterhegyek is.Siman kialakítható torz ènkèpet, bár ez már más téma.
-
GoTReX
őstag
válasz
Speeedfire #25765 üzenetére
Ha már mindenki ilyen szakmai, akkor megjegyzem én hogy a csajok sem rosszak!
-
válasz
Speeedfire #25759 üzenetére
Pl. ez [link] de, "how to make photos instagram look" és ezrével lesznek ilyenek. Vagy keress rá "how to make vintage photo". Utána az ajánlásoknál már lesz minden.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #25748 üzenetére
Miért kellene kikapcsolni a stabit? Kikapcsol magától a vázzal együtt (legalábbis gyártó azonos objektívek esetén, 3rd party akkuzabálóknál nem biztos)...
-
GoTReX
őstag
válasz
Speeedfire #25748 üzenetére
-
gergo5991
őstag
válasz
Speeedfire #25724 üzenetére
nem értem a nikon vagy más gyártó miért nem tud kiadni camranger szintü appot. Eléggé el vannak szálva a camranger 300 dolláros árával, és ha ugy vesszük inkább a softwaret fizeted meg ott. Évek óta próbálok szerezni hozzá kódot de kb lehetetlen, pedig ha lenne simán beszereznék a dslr mellé egy ipad-et
Próbáltam más appokat iso-re de kb kuka mind
-
válasz
Speeedfire #25722 üzenetére
De, én is azt használom, vagy C1-t, de az említette program profibb.
-
válasz
Speeedfire #25698 üzenetére
Estefelére 32/64-es a tuti
-
-
mikrofon
veterán
válasz
Speeedfire #25684 üzenetére
csak aztán nehogy túlterheld
szerk: a lényeg kimaradt:
ebayen találsz ilyet több fajtából is: Cameras & Photo / Tripods & Supports - Hook a kulcsszó.... -
faki_
senior tag
válasz
Speeedfire #25684 üzenetére
-
mikrofon
veterán
válasz
Speeedfire #25663 üzenetére
Meghát ez a jövő
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #25658 üzenetére
jahogy milc...akkor nem szóltam. asszittem dslr!
-
copass
veterán
válasz
Speeedfire #25654 üzenetére
mit akarsz arra rárakni?! értéket semmiképp!
-
válasz
Speeedfire #25638 üzenetére
Akkor a tájat.
-
berobi78
tag
válasz
Speeedfire #25635 üzenetére
Hogy ez nekem nem jutott eszembe!
-
berobi78
tag
válasz
Speeedfire #25633 üzenetére
Köszi, mindenkinek. Igen, eddig így fényképeztem, vagy a plafonra villantottam (+kis terelőlap nyitott állapotban), vagy rátettem egy hasonló kis diffúzort a vakura, ami egész jó eredményt hozott, de egyrészt nehéz a gép, nem vagyok vele elég mobilis (elég gyorsak a srácok
) vagy túl fentről jön a megvilágítás, így ha lefelé néznek játék közben, akkor árnyékos az arcuk.
Ezért gondoltam valami fényforrásra nem túl magasról, ami esetleg szembe nézhet az ablakkal, így kapnának egy kis derítést az árnyékos oldal irányából. -
Grga_Pitic
aktív tag
válasz
Speeedfire #25627 üzenetére
Ernyőként nyithatóból nekem 120 centis octobox van. Ez jobban bejött, de valószínűleg a nyolcszögű forma és a nagyobb méretből fakadó lágyabb fény többet számít ebben nálam, mint az ernyőszerű kialakítás.
Az ernyő is egyszerű dolog, mert kinyitod, rárakod az ernyőtartóra (Godox S-type is lehet) és rátépőzárazod a diffúzort. Nem bonyolultabb, mint az összehajtogatós megoldás. Itt a vaku nem a softbox hátulján, hanem belül van, és a softbox hátulja felé néz, onnan verődik vissza a vaku fénye. Annak ellenére, hogy a vaku saját maga kitakarja a fény egy részét, elég homogén a fénye.Fotonhámozó: aha, ezek szerint a külső diffúzornak kialakított keskeny tépőzárra fogatják fel. Nem biztos, hogy így tervezték eredetileg, de ahogy nézem a sajátomat, egy méhsejtrácsot még elbír.
-
grigo
őstag
válasz
Speeedfire #25622 üzenetére
Erre létezik méhsejtrács?
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #25615 üzenetére
Végül a 60*60-as godox-ot vettem s-type foglalattal. Illetve vettem spigot menetátalakítót, így elvileg a sima tripod/monopod állványra is fel lehet majd tenni.
Yt videók alapján a 60*60-ast sokan használták ezzel a kis vakuval. Majd kiderül. -
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #25599 üzenetére
Illetve mi a neve annak a csatlakozónak, amivel sima, hagyományos állványra is rá lehet szerelni? Vagy ahhoz már kell külön egy másik eszköz?
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Speeedfire #25597 üzenetére
A 6662A-t? Én 30-ért vettem anno
. Jó kis állvány annyiért szerintem, de nem mindegy mit raksz rá és milyen célra veszed... Normális anyagokból van, nem nyeklik nyaklik, a fej is fém és cserélhető, viszonylag magasra kihúzható, a lábain tüske is van és a középoszlop megfordítható... ja, még táskát is kapsz hozzá
Cserébe nem valami atomstabil és a fejen a retesz hajlamos kilazulni. Én viszonylag könnyű milc-el használom, így nekem megfelel, talán egy kisebb dslr-t is elbír, persze nem nagytelével
. A gömbfeje szerintem a leggyengébb pontja, de így is fényévekkel jobb, mint egy bármilyen hasonló árú állvány műanyag feje és ha nem válna be, akkor veszel rá egy újat ebayről fillérekért és még mindíg olcsóbban megúsztad, mintha egy nagy nevű márkától vettél volna valami belépő jóval egyszerűbb modellt.
Softboxra nincs tippem
-
jjeahh
nagyúr
válasz
Speeedfire #25595 üzenetére
Weifeng, Fancier 6662A fölötti modelljei. Szal az összekötött lábú filléreseket kerüld (minden márkától), a többi okés szokott lenni.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #25336 üzenetére
Másokat nem ismerek.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #25334 üzenetére
e-betűsök, mint einfinity, eglobalcentral?
-
Kal-El
senior tag
válasz
Speeedfire #25327 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, hogy biztos nem így van, hanem valahogy másképp, mert akkor nem videóznának vele.
-
Kal-El
senior tag
válasz
Speeedfire #25325 üzenetére
Én pont most olvastam utána.
Azt írják a DSLR-eknél kategóriafüggő, egy amatőr gépnél 50-100k között, profiknál 2-300k. De állítólag nagyon véletlenszerű, hogy melyik mennyit bír. Van, hogy a profi is 75k-nál beadja a kulcsot. Utána zár csere kell és annál sincs garancia, hogy mennyit fog kibírni.
Az egyik blogban meg pont egy MILC-es Pana GH4 gépről írt tesztet a tulaja és azt írja, hogy ezek sokkal többet bírnak, mint a tükrösek. Az övé már 2 millió 100e felett jár és még mindig vígan megy a gép hiba nélkül.Azt nem tudom, hogy ha videót készítek, akkor hogy kell ezt számolni pontosan?
Tehát ha teszem azt, csinálok egy 1 órás videót, akkor az 60 perc lesz, ez 3600 másodperc és ha mondjuk 25p-ben veszem fel, akkor ezt 25-tel kell megszorozni nem? Tehát egy 1 órás videó az 90.000 expo lesz? Mert ez így baromi sok. -
Kal-El
senior tag
válasz
Speeedfire #25323 üzenetére
Én is most pont ezen gondolkozok. Mert itthon kicsi a választék. Csak félek, hogy így látatlanba átvágnak.
Kérdés: az expo számmal lehet csalni, mint az autó kilométerórájánál, ha kérek róla adatot az eladótól?
-
válasz
Speeedfire #25226 üzenetére
Entschuldigung
-
válasz
Speeedfire #25224 üzenetére
Még nem beszélni németül, de elfelejteni magyarul
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #25218 üzenetére
"Valamelyest tudok németül, nem inkább magyar/angol.
"
Ezt lefordítanád?
-
válasz
Speeedfire #25216 üzenetére
Ok
Én tudnék néhány videót, amik nagyon jó, de gond ha németül van?
-
válasz
Speeedfire #25212 üzenetére
Szerintem ezt így, hogy crop portré nem nagyon fogsz találni... általánosságban vannak videók, hol FX-el, hol DX-el fotóznak.
Mire vagy konkrétan kíváncsi?
-
hdomiki
csendes tag
válasz
Speeedfire #25060 üzenetére
Köszönöm.
Igazából a legjobb stabilitást keresem olyan 15ezer körül, tájképek készitésére szeretném használni, -
Marky21
aktív tag
válasz
Speeedfire #25035 üzenetére
Köszi mindenkinek
A Camera Raw-nál volt rossz profil beállítva ,most már jóóó ,Danke -
Fotonhámozó
senior tag
válasz
Speeedfire #25033 üzenetére
Vagy valamilyen élesítés nélküli profil van neki beállítva alapnak. Az ACR alapból tol a RAW-ra élesítést.
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
Speeedfire #25031 üzenetére
Bridge alatt is kell neki idő, de legfeljebb pár másodperc, ha az adott könyvtárat már cache-be exportálta. Megadhatod azt is, hogy ACR-ből (feltételezem, hogy Lr-ből is) milyen profilt használjon az előnézeti képek megjelenítéséhez.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Speeedfire #25002 üzenetére
1 hét után vissza lett vonva a rendelés, hogy out of stock. De amikor rendeltem akkor még napokig volt nekik... Remélem hamarosan megint lesz, hasonló áron.
Reméltem, hogy jövő héten már meglesz. -
scarabaeus
őstag
válasz
Speeedfire #25016 üzenetére
Utóbbit!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Speeedfire #25002 üzenetére
Lábzoom....
-
Balinov
titán
válasz
Speeedfire #24994 üzenetére
Azt láttad, hogy 48xeut a 12-40 pro, bassza meg ha a kocsi nem menne most muszakira, már rendelnem is
-
DrojDtroll
veterán
válasz
Speeedfire #24996 üzenetére
Remélem ennél sem kállai majd.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Sosem volt almás termékem.
Miért? -
*Ropi*
félisten
válasz
iPhone-ról írsz?
-
mikrofon
veterán
válasz
Speeedfire #24990 üzenetére
Ez valami új lehet. De mindegy is ez jó hír.
-
*Ropi*
félisten
válasz
Speeedfire #24988 üzenetére
A kettő nem zárja ki egymást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest