- Yettel topik
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kal-El
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy miért van az, hogy mindenhol kiírják, hogy mi a szériaszáma egy-egy eladó használt fotós eszköznek? Hogy akitől elloptak valamit, az böngészve a hirdetéseket, esetleg rá tudjon találni? Vagy van valami oldal esetleg ennek?
Üdv! -
Kal-El
senior tag
Srácok milyen memóriakártya szükséges 4K-s videofelvételhez?
Azt olvastam, hogy U3-as kártya mindenképp, ami minimum 30 MB/s írási sebességet szavatol. -
Kal-El
senior tag
válasz
philoxenia #25331 üzenetére
Ha kicsit matekozunk, akkor a gép 2014-ben jelent meg (de nem tudni mikor vette meg), 2016-ban lett a cikk írva. Ez kb 2 év, tehát 700-800 nap telt el, vegyük a 700-at, azzal kerek szám jön ki. 2M100k kép elosztva 700-al az 3k kép/nap
Ez tényleg rettenetesen abszurd. Nem tudom hogy jött ki neki ez.
80hun:
Köszi! Csak most ismerkedek a témával. Nekem még minden új. -
Kal-El
senior tag
válasz
philoxenia #25329 üzenetére
Fogalmam sincs. Itt a cikk, ha érdekel.
De ha ezek a MILC-ek tényleg ennyire jól bírják, az sem elhanyagolandó tényező.
Én G7-et akarok venni, az is tükör nélküli. -
Kal-El
senior tag
válasz
Speeedfire #25327 üzenetére
Én is ezen gondolkoztam, hogy biztos nem így van, hanem valahogy másképp, mert akkor nem videóznának vele.
-
Kal-El
senior tag
válasz
Speeedfire #25325 üzenetére
Én pont most olvastam utána.
Azt írják a DSLR-eknél kategóriafüggő, egy amatőr gépnél 50-100k között, profiknál 2-300k. De állítólag nagyon véletlenszerű, hogy melyik mennyit bír. Van, hogy a profi is 75k-nál beadja a kulcsot. Utána zár csere kell és annál sincs garancia, hogy mennyit fog kibírni.
Az egyik blogban meg pont egy MILC-es Pana GH4 gépről írt tesztet a tulaja és azt írja, hogy ezek sokkal többet bírnak, mint a tükrösek. Az övé már 2 millió 100e felett jár és még mindig vígan megy a gép hiba nélkül.Azt nem tudom, hogy ha videót készítek, akkor hogy kell ezt számolni pontosan?
Tehát ha teszem azt, csinálok egy 1 órás videót, akkor az 60 perc lesz, ez 3600 másodperc és ha mondjuk 25p-ben veszem fel, akkor ezt 25-tel kell megszorozni nem? Tehát egy 1 órás videó az 90.000 expo lesz? Mert ez így baromi sok. -
Kal-El
senior tag
válasz
Speeedfire #25323 üzenetére
Én is most pont ezen gondolkozok. Mert itthon kicsi a választék. Csak félek, hogy így látatlanba átvágnak.
Kérdés: az expo számmal lehet csalni, mint az autó kilométerórájánál, ha kérek róla adatot az eladótól?
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB Zalman N4 EVGA 450W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest