- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jahno
veterán
válasz
Kal-El #30542 üzenetére
Az a szívás, hogy sok központi oldal nincs. Lenstag, regisztráld, stolencamerafinder és egyéb civil kezdeményezések. Nem utolsó sorban rendőrségnek a körözési listája. Mivel Jófogás fele lopott cucc, maradék fele simán csak csaló, így értelmesebb csoportokban jobb lenne ez így. Én speciel adokveszek csoportomba friss regisztrációsat vagy nem létező nevűt be sem engedek, csak ezt nem mindenhol teszik meg. És inkább fordítva van, ha nem akarja megadni, akkor van vele zűr.
-
80hun
addikt
válasz
Kal-El #25326 üzenetére
Videóra nem számolunk exposzámot
Amire te gondolsz az 1óra Timelaps videó 90e expo. Ha van elktronikus zár akkor a mechanikus zár használatlan marad itt is.
(#25331) philoxenia
Attól függ mennyire tenyerelsz rá az expogomra sorozatnál
Bár ugye mint a videóban is ez elktronikus zárral történt így 0 volt a mechanikus kopás.
Lehet a GH4-be is verte az expokat e-shutterel -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Kal-El #25330 üzenetére
Csak gondolj bele, hogy hány képet kell naponta csinálni és ezek hol férnek el? Amúgy mi a ... csinálsz kétmillió képpel?
Pláne olyannal, mint ami a cikkben van? Értelmetlen. Tíz év alatt 25k expo van a tükrösömben. Ezt is elég volt válogatni javítgatni stb. Nyolcvanszor annyi képpel mit lehet kezdeni...?
Egyáltalán mennyi idő alatt nézel meg kétmillió képet? Legyen öt másodperced egyre. Az tízmillió másodperc...
Több mint 2700 óra, napi nyolc órával számolva majdnem egy év. Valami nem kerek... -
Speeedfire
félisten
válasz
Kal-El #25324 üzenetére
Emiatt akarom olyan helyről venni ami azért megbízható, vagy jó értékelései vannak.
Nem hallottam még róla, hogy ezzel játszott volna valaki. Illetve nem tudom, hogy ezeknél a milc gépeknél mi számít soknak. Látok néha 20e körüli expót, de nekem ez nem mond semmit se. Illetve azt se tudom, hogy ez zárcsere mennyi lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest