- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Speeedfire
félisten
válasz
Grga_Pitic #26956 üzenetére
Köszi, ezt a lyukat néztem én is, de nem láttam, hogy hogyan lehetne rászorítani. Lehet, hogy simán szorul, majd meglátom. De lehet veszek mikrosatnál egy dedikáltat erre a célra.
Annál kicsit nagyobb, egy kis táska az egész a s bracke-ttel együtt. Igazából nem nagy, de ha minden apró dolgot összeszedek, akkor ott vagyok, hogy egy pocket csomag 2 táskányi cucc. Ezt szeretném leredukálni 1-re. De akkor lehet, hogy a gary fong marad.
-
Speeedfire
félisten
válasz
Grga_Pitic #26734 üzenetére
Köszi, akkor be is rendelek egy ilyen 120-ast.
-
törölt tag
válasz
Grga_Pitic #26732 üzenetére
Az jó, akkor nekem tényleg az kell jól gondoltam.
MFT-re is vannak olcsó obik ezek szerint, gondolom az is f3.5/5.6 lehet, azért ilyen olcsó.
APS-C-n már nem lenne ennyire egyszerű van egy érzésem. -
mikrofon
veterán
válasz
Grga_Pitic #26590 üzenetére
Természetesen ebből a szemszögből is igaz!
Azonban ha nincs folyamatos bevétel, akkor nincs fejlesztés, az meg hosszútávon a felhasználónak sem jó a versenyszférában.... -
Speeedfire
félisten
válasz
Grga_Pitic #25625 üzenetére
Mennyivel jobb az ernyő? Nekem tetszett, hogy praktikus, táskában van, és nem kell összelegózni a merevítő rudakkal. Olyan, mint egy sima derítőlap, amit csak "ki kell csapni".
-
Speeedfire
félisten
válasz
Grga_Pitic #24968 üzenetére
Akkor viszont lehet, hogy nem is nézek m10-et, szerintem elég lenne egy pl6 is. Igazából a wifi-t hiányolom személy szerint.
A kereső, tárcsák annyira nem vonzanak. Egyedül az m5 mark2 és az m1 mark 3(?), aminél van pc-s összekötés, az viszont nagyon jó lenne. Vagy a camranger féle megoldás, de az sincs ezekre. -
itouchfan
senior tag
válasz
Grga_Pitic #24926 üzenetére
+Balinov: köszi szépen mindkettőtöknek. Ha jól látom az eredeti SLR-zoom 21-22 ezer ft, azt már kicsit sokallom érte, de ha a hibryd elbírja, nekem megfelel. Egyébként alapvetően nem akarom extrém pózokba rakni, csak simán vízszintbe, utazások, kirándulások alkalmával.
Esetleg valami kínai vagy egyéb jó minőségű utánzat van? Akár ebay is lehet, vagy eu-s webshop -
Speeedfire
félisten
válasz
Grga_Pitic #24857 üzenetére
Akkor godox.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
Grga_Pitic #24797 üzenetére
Gépen nincs wifi, ellenben a tévéken simán tudok tartalmat lejátszani a routeren keresztül....
-
válasz
Grga_Pitic #24776 üzenetére
igen, erre gondoltam, köszönöm
-
hito
nagyúr
válasz
Grga_Pitic #24736 üzenetére
És utána már csak be kell dobni a zsugorítóba, hogy Oly méretű legyen
Köszi az ajánlást, még agyalok rajta.
-
mikrofon
veterán
válasz
Grga_Pitic #24633 üzenetére
Szerintem is ez a helyzet... Azért ha megnézzük a linkelt képet az eszközről, az objektív elég hosszú a vaku meg éppen csak kicsit emelkedik ki a vázból... KB 1-2mm-es kinememelkedés is okozhatja, azt pedig ember legyen a talpán aki ránézésre megmondja, hogy de eddig is ennyire jött ki.....
Ha épület és beltér a fotózási cél, akkor egy kis zoom átfogású, de nagylátóról induló fényerős optikás gép sokat segíthet a fotó minőségen.... Jah meg az állvány, akár egy mini állvány is, és az önkioldó,...
Ha pedig olcsón kell megúszni a cserét, akkor a régi minőségibb kompaktok között lehet jót találni a használt piacon 10-12 MPx környékén.....èn most vetten a feleségemnek egy FujiFilm X10 jó áron. Hihetetlen mennyivel jobbak lettek a beltéri családi fotói.... Előtte egy tucat kompaktot és telefont használt felváltva....
-
ivcsi86
tag
válasz
Grga_Pitic #24633 üzenetére
Rendesen kijön, ahogy kell ezen a képen is: vaku. Kicsit birizgáltam, de nem jön kijjebb
-
Tin_Shield
őstag
válasz
Grga_Pitic #24491 üzenetére
Lehet az én 18-135-öm volt gyengébb darab, én jobban szerettem a 18-70-et.
-
Balinov
titán
válasz
Grga_Pitic #23993 üzenetére
naja, felaldoznam szivesen az expo infok, hisztogramok meretet ha az elonezeti kep hangyabokanyival nagyobb lenne
-
fireman123
őstag
válasz
Grga_Pitic #23490 üzenetére
Igazából túrán voltam Erdélyben és ez volt az első vízeséses próbálkozásom ND szűrővel, ha jól emlékszem kb. 24 sec lett a záridő ami nagyjából értékelhető expót adott, de nagyon elszíneződött lett a kép (ennek lehet nincs köze a záridőhöz, hanem az olcsó ND1000 okozta
) ...egyszerűen sok volt kivárni a közel fél percet, ezért gondoltam, hogy talán kevésbé sötét szűrővel többre mennék. Nem beszélve arról, hogy asszem harmadikra lett jó az expo,...persze utána loholhattam a többiek után
, tudom ez nem indok, és nem túrázás közben kellene macerás dolgokat próbálgatni.
-
fireman123
őstag
válasz
Grga_Pitic #23488 üzenetére
Köszi az infókat, akkor az lehet, hogy ND16 lesz
-
frankstork
aktív tag
válasz
Grga_Pitic #23443 üzenetére
Jóvanna... Itt is néztem csak nem a videós kiegészítők között. Az adapterezős megoldás jobban tetszik, viszont nem fog becsillanni? Mert van cpl, meg uv, de becsillannak, nem is használja őket. Igaz azok ócókicinemcípősz brand...
-
Fotonhámozó
senior tag
válasz
Grga_Pitic #23303 üzenetére
GGS Lamor adta meg magát nekem is.
(#23301) frankstork: úgy mondanám inkább, hogy magamnak képszerkesztésre az U-sorozat tagai közül választanék (IPS hibáit szem előtt tartva, bár a glow az enyémnél meglepően kismértékű), nem pedig a P vagy E sorozat közül.
-
Terapeuta
őstag
válasz
Grga_Pitic #23229 üzenetére
"Meg lehet amúgy szakítani az előfizetést, csak utána többet már nem tudsz szerkeszteni."
Nem kell folyamatosan kifizetni a 12 hónapot?
Megszakítás alatt amúgy én arra gondolnék, hogy fizetem amíg használom (pl márciusban, áprilisban), aztán nyáron pl. nem, aztán ősszel-télen ismét....stb. -
Terapeuta
őstag
válasz
Grga_Pitic #23226 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm. Megnézem. Amúgy Win7-es vagyok.
(#23225) copass: Köszönöm a
nyomravezetőisegítséget!(#23227) topikk: ezt este megnézem, hasznos.
(#23224) Lassú Víz
Totál ugyanebben a cipőben vagyok. Nekem a Lightroom tényleg tetszik, mert szinte gondolkodás nélkül végigmegyek a csúszkákon felülről lefelé, és kész a kép. Vezet végig, és kényelmes. PS-t nem igazán használom, bár már akadt kezembe olyan kép, amiből majd ki kell szedni hajszálat, ezt azt, szóval szükséges lehetne, ha a a CC-t választanám. Ha meg lehetne szakítani az előfizetést, nem is gondolkodnék. -
copass
veterán
válasz
Grga_Pitic #23223 üzenetére
-
Lassú Víz
addikt
válasz
Grga_Pitic #23223 üzenetére
Van Windowsra is. Az oldal alján, van egy halovány Free Trial szöveg, amire kattintva e-mail megadása után azt ígérik, hogy elküldik a letöltési linket Windowsra és Mac-re.
(#23221) Terapeuta
Nem vagyok komoly PS felhasználó, emiatt nincsenek berögzült PS szokásaim, de elég sok minden megy ugyanarra a billentyű kombinációra mint a PS-ben. Már töltögettem az ingyenes beta verziókat is, azután megvettem a programot. Augusztusig van időm eldönteni, hogy mi legyen, de jelenleg nem a PS-nek áll a zászló. Az LR utódja még nincs meg, de abból van dobozos, ha végképp nem találok rá alternatívát, és ki tudok szállni a havidíjas rendszerből. Egyébként ha lenne annyi időm foglalkozni vele mint szeretném, akkor a havidíj sem lenne sok, csak, ha visszaosztom, hogy mennyibe kerül egy-egy kép, amihez PS-t használok, akkor talán az is jobb lenne, ha az Adobe helyett egy profi grafikusnak fizetnék -
watchfun
tag
válasz
Grga_Pitic #22876 üzenetére
Én megpróbálnék egy nagy tükröt belevonni a játékba, így kétszeresére növelheti a háttér méretét. Ha ügyesen illeszti nem látszik
-
frankstork
aktív tag
válasz
Grga_Pitic #22797 üzenetére
E-M10 szolgál. Jó tudni ezt az opciót, elsődlegesnek nem elég, főleg ha nem üzembiztos, de azért jó hogy van
Igazából nem is az a gond hogy lassú, hanem hogy nagyon nem tudsz szabadon mozogni. -
*Ropi*
félisten
válasz
Grga_Pitic #22797 üzenetére
És mennyi idő alatt cumizza horpadtra az akkut?
-
frankstork
aktív tag
válasz
Grga_Pitic #22790 üzenetére
Az jó.
Ezzel már amúgy is szemezek egy ideje. -
frankstork
aktív tag
válasz
Grga_Pitic #22605 üzenetére
És Ropi.
A méret nem zavar. Sem a vakupapucs hiánya, mert úgy is kézből/állványról lesz használva.
A linkelt jinbei led alig erősebb a yn-nál (700 lm), bár nem is kerül sokkal többe, ránézek az ebayen. A stúdió lámpa egyenlőre magas, bár inkább jobb lehet most nem venni semmit, és két hónap múlva azt...
Nagy a varia. És fizetésből élünk...
A vakuval csak annyi a hiba amit írtatok is, hogy nem folyamatos fénye van. Igazából általában jó fényeket keresünk, és a vetett árnyékot kellene deríteni. Persze ha többet fogunk fotózni, akkor nem lehet majd mindig a napfényre várni, akkor muszáj lesz vaku, meg stúdiólámpa, de egyelőre nem akarok eladósodni úgy, hogy talán nem is indul be a buli. -
ghost364
senior tag
válasz
Grga_Pitic #22434 üzenetére
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Dell 14 Latitude 7420 FHD IPS i7-1185G7 4.8Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest