- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
copass
veterán
válasz
berobi78 #25641 üzenetére
ez tulajdonképpen egy gary fong lightsphere klónja. ez egy elég jó teszt, látszik hogy elég baba a végeredmény.
-
80hun
addikt
válasz
berobi78 #24806 üzenetére
Írja hogy mindkét obival vannak pöttyök "Azonban a következő dologra lettem figyelmes a gyári és az új obival is:"
Szenzorkosz lesz az. Egy körtepumpa lehet segít rajta ha meg nem akkor szenzortisztítás.
Ha meg dead/hot pixel akkor hamar elfog tünni mert az egyik kikapcsolásnál a gép le fogja futtatni a sensor mappingot. -
-
Slowman
aktív tag
válasz
berobi78 #22556 üzenetére
így csináltam eddig de megelégeltem. régen tudta az ACDSee és nagyon kényelmes volt, nem szeretem macera a másik mappa, csak azért csináljak másik könyvtárat mert nem képes erre az egyszerű opcióra egyik normális képnézegető sem. A bridge tökéletes nem is értem miért nem ezt használtam eddig legjobb, mindent tud. Csak szerintem valahol be van állítva, hogy ne töltse be a teljes képet gondolom ilyen erőforrás spórolás miatt, csak még nem jöttem rá hol kell beállítani.
-
Slowman
aktív tag
válasz
berobi78 #22552 üzenetére
tettem már egy próbát vele, de ugyanúgy megnyitja a RAW filet, szóval kapufa. amúgy nem tudom miért hypeolják ezt az irfanview dolgot. btw nem az volt a kérdés, hogy melyik a vélhetőleg "legjobb" képnézegető
. amúgy tényleg mondja már meg valaki miért is jó ez az amúgy látszólag semmi extrát nem tudod szög egyszerű valami?
-
*Ropi*
félisten
válasz
berobi78 #22413 üzenetére
Olcsóbb bekalibrálni azt amit vettél (az természetes, hogy az új panel nem tudja ugyanazokat a színeket visszaadni a régi beállításaival). Ráadásul a laptopokon nincsen RGB beállítási lehetőség hardveresen, csak külső műszeres megoldással.
Később utánanézek milyen panel van benne, aztán írok PÜ-t.
-
válasz
berobi78 #20331 üzenetére
Ahogy mondtam, gagyi kijelzőt nem fogsz tudni igazán kalibrálni, mert nem tudja megjeleneíteni színhelyesen a képet a gyártástechnológiából adódóan. Esetleg ha IPS kijelzős az a laptop, vagy retinás Macbook Pro, akkor lehet vele játszani. Egyébként általában szükség van a kalibráláshoz egy nem olcsó eszközre. pl.
-
scarabaeus
őstag
-
Fandango
veterán
válasz
berobi78 #19824 üzenetére
Szerintem mint uj regisztracios tag, illene legalabb azzal kezdeni, hogy: Sziasztok! Meg uj vagyok itt, es azt szeretnem kerdezni, hogy ....
Ha mar valaki jo ideje itt van a forumon attol en se varom el, hogy minden kommentje elott koszonjon, de aki uj annak azert illene. Idegen helyre se megyunk be koszones nelkul szvsz.
-
swixx
tag
-
mcgoat
aktív tag
válasz
berobi78 #18236 üzenetére
Nem a felbontás miatt szar
Ráadásul nekik úgy megy az anyag, hogy az avi-ból kap egy butított mpg2-öt
Ha full HD lenne akkor egy örökkévalóság lenne, mire egy 15 perces muszter elmegy és a vágással is gondok lennének. Ez utóbbit sajnos érzem, amikor a DSLR-el videózom ott akad rendesen a vágógépem. -
fattyu
veterán
válasz
berobi78 #17859 üzenetére
a szenzorméretnek az expozícióhoz nincs köze.
közvetetten az iso teljesítményhez ( nagyon közvetetten: ugyanannyi pixelt és ugyanolyan minőséget tekintve mivel nagyobbak a pixelek több fényt gyűjtenek ) van, és a DOF kevesebb minél nagyobb a szenzor. f4 apscn több minden éles mint FFen
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest