- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gergo5991
őstag
válasz
gaben75 #25442 üzenetére
az a baj amig csak telefonnal fotoztam mindig megtalalt akreativitas mindig meglattam hogy hol hogyan lehetne jo kepet csinalni. masfel eve vettem egy nikon d7200-at 3x vittem ki fotozni valamerre azota hozza se nyultam nagyon, max itthon probalgattam bizonyos beallitasokat, van egy sigma 17-50 esem valahogy azzal se vagyok minosegileg megelegedve aztan ugy van vele az ember hogy kell egy polarizalt szuro, nd szuro meg millionyi cucc, nagylato, nagy zoom obi, portre makro,vaku stb stb. A masik ami lehangol hogy nagyon nyers kepet ad ki a fenykepezo gep, utomunka nelkul kb semmit er az egesz, szoval alapbol ugy kell megloni egy kepet hogy kb fejben hozza kell kepzelni majd egy lightroomos szerkesztest
itt vannak[link] a telefonos kepeim, ennek kb a kozelebe se jutok a nikonommal, azt mar ratok hagyom hogy ezek a kepek nevezhetoek-e jonak vagy sem
Új hozzászólás Aktív témák
- Eldőlt, hogy lesz-e céges internetadó az EU-ban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- World of Tanks - MMO
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Star Trek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- LEGO klub
- További aktív témák...
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 G1 - i7-10GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest