- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
Új hozzászólás Aktív témák
-
llacee.
tag
válasz
canniball #4197 üzenetére
Hazavittem egy 3COM 24-es komolyabb switchet és most kipróbáltam.
A helyzet annyival változott, hogy win xp-nél felugrott 30MB/s-re a sebesség a W7 változatlan.
Most mégjobban nem értem a dolgot.
A munkahelyi cisco és a soho cuccok... nade mindkettő szabvány gbit... a fórumok pedig zengnek, hogy a wrt320N 700-800mbps-t is visz vígan.
-
canniball
nagyúr
Valószínűleg a c) verzió lesz. Ha esetleg tudsz/tudtok tippet azt megköszönném.
adriankoooo!
"amerikai csatlakozoval adjak, a kabelt ki lehet cserelni..."
Arra azért figyelj, hogy a kanóc táp felőli része lehet ilyen is, nem tudom ez mennyire beszerezhető itthon.llacee.!
Ezzel küzdöttem én is, de végül beletörődtem. Remélem neked több energiád lesz hozzá és sikerül megtalálni a leggyengébb láncszemet. -
Chaser
legenda
Genius HT3600. Realtek alc882-vel elég szépen szólt, de volt egy Turtle Beach Santa Cruzom, na azzal volt az igazi
Ezek után visszaváltani egy viára, hát átgondolom.
akosf: Attól függ milyen csíkszélességen van gyártva, nemrégiben én is nézegettem ssd-ket, volt amire 5-6W-ot írt a spec, nekem elég soknak tűnt.
Laca 012: Pontosan mi a neve ennek a kütyünek? Lehet jobban járok ha veszek egy ilyet a noteszhez, fogyasztásban nem -vagy alig rosszabb- mint egy atomos gép ionnal.
-
llacee.
tag
zölden világít.. az admin felület azt írja Link Speed : 1000TX
-
llacee.
tag
Én is összeraktam a GSEJT-et egy TB-os WD greenel.
A probléma,amit egy héttel ezelőtt jeleztem, miszerint WRT320N-en át FREENAS-al 12-14MB-al másol továbbra is fennál.
Azért érdekes, mert a munkahelyemen a másik tesztgépem egy ion330 55-60MB-al is elboldogult windows xp < - > freenas itthon a fenti gyatra sebesség volt.
Mi a franc lehet a baj? Csak itthon nem működik ? grrr...
WRT320N (Cat6)
Nagygép W7 64bit
Laptop Xp Sp3
Asrock ION330Pro Xp Sp3
Gsejt Freenas(freebsd)Egyébként a nas induláskor 18W általában 15-16W és 10 perc után kikapcsoltatam a hdd-t és visszavetetem a cpu freket így ~10W standby.
-
adriankoooo
senior tag
válasz
adriankoooo #4184 üzenetére
Ha a Zalmanokra nem teszel hutot (ugy latom a kepen az egyiken van), akkor ugy mennyi a homerseklete a magoknak?
---
mitxpctol jott valasz: amerikai csatlakozoval adjak, a kabelt ki lehet cserelni ahogy volt itt emlitve, vagy lehet atalakitot hasznalni..hmm. -
Stibor
csendes tag
2db mindkét végén menetes távtartó
ha erről annyit tudnál még segíteni, hogy ezt hol lehet kapni és milyen méretűt vegyek (vagy ha van egyéb paramétere akkor milyet)
Ennek mindkét oldala anya és adnak egyhez két csavart?
És akkor szépen megfúrhatom az ANTEC-emet, szegényt.
Kösz,
-
zso79
őstag
válasz
adriankoooo #4184 üzenetére
adriankoooo:
Én máshol vettem hozzá egy 80W-os téglát 6k-ért, tökéletesen megy vele. A GPU -t túl melegnek (akár 75-80 fok, bár a gyártó szerint ez nem gond) találom venti nélkül, úgyhogy azon csere lesz NBF47-re vagy Sharkoon Low Noise ventire.Stibor
Nem volt felfogatási lehetőség a házban, úgyhogy fúrnom kellett. 2db mindkét végén menetes távtartó tökéletesen megfelelt. Standby -ból simán visszajön, (a távirányító miatt akkor is, amikor nem kellene) de nem használom, úgyhogy letiltottam. -
Stibor
csendes tag
1. ezen a mini atx tápon én is sokat gondolkoztam, de nem tudom, hogyan kell betenni a házba furkálás nélkül. A furattávolság nem egyezik az atx házakban a szabvány felfogatók távolságával, talán kell még valami, amit nem tudok. Mire fogattad fel?
2. ha ezt használod, a lap visszatér készenléti állapotból gond nélkül?
szívesen vennék ilyet 510mo-hoz, ha tudnám, hogy teszem be egy szabvány ATX házba a lap mellé (ANTEC SONATA a ház mert csak ez volt itthon :-))
-
adriankoooo
senior tag
No igen azt lattam, hogy csak 60W-os jar hozza, kerdes, hogy ez eleg -e lesz..ahogy zso79 irja: indulasnal kb. 57W a pillanatnyi terheles, igy elegnek kene lennie. Mit szoltok?
zso79: neztem ezt is, de az alatta levo adapterrel amit ajanl hozza dragabbra jovok ki 1x Euroval.
szerk: most rendeltem meg a zalman hutoket amit ajanlottal az asrock 330ION topikban! Remelem jol elmegy majd huto nelkul, mert ez most katasztrofa. -
zso79
őstag
válasz
adriankoooo #4180 üzenetére
Nekem is ASRock A330ION van, 2 winyoval 56-57W-ot vesz fel bekapcsoláskor. Én amúgy ezzel oldottam meg: [link]
-
harry
veterán
válasz
adriankoooo #4180 üzenetére
Elég, de a linkelt oldalon 60W-os adaptert ír hozzá, ezt ne feledd. Másfelől tudtommal az adapterek hálózati kábel része lecsatolható (eddig ilyeneket láttam), így ezt pár száz forintból orvosolhatod is (ha esetleg nem az itthoni szabvány lenne).
IEC: [link], csak gyűjtőnév.
-
Iga007
tag
válasz
adriankoooo #4178 üzenetére
"102W AC-DC Power Adapter
AC Input AC 100-240V 47-63Hz
DC Output 12V DC
8.5A (102W Max.)
Connectors
2.5mm Barrel Plug
IEC Power Cord Included"Bár nem tudom mi az a IEC rövidítés, de ez azt jelenti, h jár hozzá tápkábel...
-
adriankoooo
senior tag
Irtam nekik ezzel egy idoben, de egy-ket nap amire valaszolnak -ha mar valaki rendelt, az esetleg tudna ra valaszolni, ugy lattam innen rendeltek mar egy paran (legalebbis volt emlegetve az oldal)
Egy Asrock 330 alaplapot vettem, ehhez eleg lesz egy 90W-os picopsu? Gondolom, mert olyan 20-30W-ot fogyaszthat.
-
zso79
őstag
válasz
adriankoooo #4178 üzenetére
Üdv a klubban! Ezeket szerintem tőlük kellene megkérdezned
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok!
Matol en is Atom tulajdonos vagyok
Vettem egy hazat beepitett tapegyseggel, de szamomra tul hangos a hangja..! Szeretnek egy PicoPsu-t venni, ahogy neztem a mitxpc arai a legolcsobbak. Ez a pack vajon europai csatlakozoval jon? Egyaltalan jon hozza tapkabel?
-
törölt tag
Nem feltétlenül fogyaszt többet, típusa válogatja. De csak az Intel és Samsung csúcs SSD-iről hallottam, hogy idle módban is valóban energiatakarékosak. Vagyis ilyenkor beérik néhány tized wattal. Inkább azt mondanám, hogy az SSD és a notebook merevlemezek fogyasztása ugyanaz a kategória.
-
-
yamshee
tag
Nem tudtok vmi hasonló szép kocka házat az atom szerveremnek??
[link] -
Laca 012
őstag
Hát igen kb 12e körül vettem... De hát ha kell a hangminőség.... Ezt nem kell évente lecserélni!
(#4167) zso79: Egyszerűen zenét hallgatni. Még ha ócska 128bit/s -es rádióstream-et hallgatsz, akkor is hiányzik a dinamika, meg a magas és mély tartomány vége...
Hozzá teszem, nem mindenki "vájtfül" és van akit ez nem zavar, mert mindegy, hogy a szokol rádió szól, avagy egy élő koncerten hallgatja ugyanazt..(és ebben semmi elítélendő nincs, az emberek különböznek)
Sok ember épít 8-10ventillátoros asztali gépet és nem zavarja a repülőgépeket megszégyenítő süvítés sem..
Engem az is zavar, hogy az atomos gépemben az egy szem SONY folyadékcsapágyas 600-as fordulaton járó 92mm-es ventillátor halkabb, mint a WD 500GB-os notebook hdd-je. Mert hiába van gumiperselyeken és 0 a rezgés és a seek zaj, a lemezek forgásának suhogása kihallatszik a dobozból. (párom nem hallja, csak 5cm-ről én 15-20cm-ről is halloma ventillátor hangját viszont csak akkor, ha már a lapátok majdnem karcolják a fülemet
)
Ha a HDD-n felső burkoló lemez közepét kicsit megnyomom akkor tompul sokat, most ideiglenesen egy nehezebb Rotring radír van a közepén így csendesebb, de lehet valami merevebb dolog lesz rajta... Pl. ráragasztok egy alacsony passzív bordát...Még nem tudom, majd eljátszok vele..
-
harry
veterán
Egy ssd nem melegszik tudtommal, miért tenné. De annyi erővel egy mem kártyán is elférhetne egy kisebb rendszer szerintem (4-8gb csak elég).
Másfelől szerintem gondold át, hogy mennyit használnád azt a második vinyót, mert ha gyakran (pl. media szerver egy több pc-s hálózaton, vagy torrent megy, vagy hasonlók), akkor nem biztos, hogy sokat nyernél a ki-bekapcsolgatásával. Bár mondjuk nekem délelőttönként jól jönne, lévén akkor megy a gép, de nem igazán van használatban. Gondoltam arra is, hogy ilyenkor lekapcsolom, és esetleg egy WOL bekapcsolná, ha a hálózaton bekapcsolnak egy pc-t. Majd meglátom. -
Laca 012
őstag
Akkor miért nem használsz külső hangkártyát???
Én vettem egy SB0049-es USB-s külső hangkártyát, mert nekem a realtek hangminősége is kevés.... Olyan gépre és akkor dugom amire és amikor jólesik. USB csati manapság akad bőven minden gépen.. Van 5.1 analóg, optika, meg digitális RCA... Minden csati aranyozott, még csak meg sem sercent soha kontakthiba miatt... 24bites... -
norb7
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy SSD-t és egy noti vinyót, ha egymásra teszek és úgy teszem be egy 3,5-es helyre, akkor bírni fogják? Az SSD nem melegszik nagyon? A tervem elvileg az lenne, hogy SSD-n lenne a rendszer, és a vinyo pedig csak akkor kapcsolna be, ha valóban arról kell adat.
-
Chaser
legenda
Pontosabban ez a lap, megvan a hiányzó csati is, valakinek van ezzel a lappal tapasztalata? Elvileg tökéletes 1080p-re.
-
Iga007
tag
válasz
canniball #4149 üzenetére
Szerintem ha
a) veszel egy utazós adaptert a USA-EU csatlakozóhoz még akkor is olcsóbban megvagy!
b) lehet, h tudsz szerezni itthon is kábelt a külső táphoz.
c) a külső tápot beszerzed itthon (nézegettem amíg a 90W picoPSU-t 2$ szállítják, a tápot már 30$ körüli összegért...) -
Chaser
legenda
Tervezek venni egy ilyen atom+ion lapot, ha megerősítetek benne, hogy tökéletes lesz HD filmekhez, a legtöbb elterjedt codec-1080p. Nem ezt akartam, meg ennyiért vehetnék mkv playert is kompletten -pláne hogy ezzez kell még más hw is-, de az nekem nem az igazi, kellene az analóg 5.1 audio csati és a dvi, hdmit-t nem csipázza a tv-m, csak ha dvi-hdmi konverterrel megy. Jó lenne?
Ha valaki meg tudja mondani mit lehet a sata csatik és dimmek közé rakni azt külön megköszönném
-
válasz
denes44 #4150 üzenetére
Nálam is hasonló volt a probléma. Három féle memóriával próbáltam, mire végre elindult.
A memória időzítései nem tetszettek neki. Ha én állítottam be a megfelelő időzítést, akkor egyáltalán nem indult a lap, ha az alaplap olvasta ki a memóriából, akkor meg a telepítés közben fagyott ki. A megoldás egy kingmax 800-as 1 gigás memória volt, bár a BIOS erre is 8 8 8 2x időzítést ír ki.
Az alaplap néha fals hőmérsékleteket ír, ha zavar egy újraindítás megoldja. -
denes44
tag
Vettem egy D510-es lapot, de eddig sehogy sem sikerült rá (ubuntut) telepítenem.
Először usb-n próbáltam, de amint kiválasztom, hogy telepítem, fekete képernyőt kapok, és nem csinál semmit.
Egy másik gépből raktam bele sata-s optikai meghajtót, de így is ugyan úgy járok annyi különbséggel, hogy a fekete képernyő közben hallani ahogy össze-vissza játszik a gép a cd-vel.
Ez normális?
Egy másik gépbe (ahonnan kiszedtem az optikai meghajtót) átrakva a vinyót, minden probléma nélkül sikerült felrakni az ubuntut, viszont visszarakva a vinyót, ugyan úgy fekete képernyő fogad.
A másik furcsa dolog, hogy a bios szerint a processzor hőmérséklete 71.5 fok. Viszont a borda alig langyos. -
-
Stibor
csendes tag
nekem is néha ilyeneket mutat a speedfan, de ettől nem kapcsol ki.
ha standby-ba teszem és várok egy kicsit, (3 perc) akkor viszont feláll és jó értéket mutat (mondjuk a 72 helyett 32-t). Újrabootra is megjavulhat, de az hosszabb.
Én is szenvedtem vele. . . De nem vagyunk egyedül
Fel a fejjel
-
Nahar
tag
Éppen a lekapcsolás miatt érdekelne a pontos érték, mert ma raktam össze ezt a gépet és kétszer kikapcsolt (egy kattanás, power lámpa világít csak, de gombnyomásra azonnal kikapcs), s nem tudom, hogy hőmérséklet miatt, vagy valami nem OK az alaplapnál. Ezek a kikapcsolások pár perc használatok után voltak, nagyon nem lehetett ideje felmelegedni.
Már a SpeedFan-re is gondoltam, van benne ilyen opció, amit kikapcsolatam a 2. leállás után.
Azóta ment 4-4,5 órát gond nélkül.Bemásolok egy képet, azt sem tudom melyik érték micsoda:
-
harry
veterán
válasz
adriankoooo #4133 üzenetére
Elvileg szabvány lábkiosztás van, szóval szerintem mindegy milyet használsz, nekem is volt valami ősrégi, emlékeim szerint megy jól az is.
-
Stibor
csendes tag
van alaplap, cpu, mag1 és mag2 hőmérséklet.
ebből nálam az egyik néha ostobaságot mér. Hogy melyik (CPU vagy mag) azt máshogy mondja az everest illetve a speedfan.Nem tudok módszert, ami ezt javítaná, de szerintem nem szoftver hiba, a BIOS adja rosszul vissza vagy már eredetileg maga az érzékelő mér marhaságot. Ebbe belenyugodtam és bizom abba hogy a lap lekapcsol mielőtt túlmelegszik (egyszer már lekapcsolt, tehát elvben tud ilyet.
-
denes44
tag
válasz
canniball #4141 üzenetére
Ott van jobboldalt a sort by mező, ott kiválasztod hogy "Price + Shipping: lowest first", aztán annak az oszlopnak a tetején ott lesz, hogy "Price + Shipping to HUN". Ha a HUN helyett más ország van ott, akkor kattints rá, és feljön egy ablak, ahol be tudod állítani.
Legolcsóbb picopsu: [link] -
Stibor
csendes tag
-
denes44
tag
válasz
canniball #4137 üzenetére
Be tudod állítani a saját országodat, és akkor alapértelmezetten oda mutatja a szállítást.
De a termék adatlapján is van egy Shipping and payments fül, ott tudod megnézni melyik országba mennyi.
Listázásnál is van olyan, hogy ár+szállítás szerint rendezés növekvő sorrendben, ott meg is kérdezi hogy melyik ország, beállítod hogy Hungary, és már ki is dobta, hogy egy 45cm-es SATA kábel 0.99$ ingyenes postával. Ezt már semmilyen más költség nem terheli. -
Nahar
tag
válasz
canniball #4137 üzenetére
A DX-ről rendelj, s ha nem futárral kéred akkor biztosan ingyenes a szállítás ha az van feltüntetve.
denes44:
"Van olyan opció hogy dollárban vonják a forint számládról, ekkor az itthoni bankod "konvertálja" a dollárt forinttá, a saját (a bank) árfolyamán."Ft számláról USD-ba fizetek, idáig mindig jobb árfolyamon váltották, mint a MNB aznapi árfolyama.
D510MO alaplaphoz keresnék olyan hőmérsékletmérő, feszkóértékek megjelenítő progit ami korrekten mér. SpeedFan értékek sántítanak.
-
denes44
tag
válasz
adriankoooo #4133 üzenetére
A pcbonto.hu-nál találsz olcsón (a laphoz nem jár egyébként), soros portnál úgy tudom kétféle kiosztás is van, párhuzamosnál nem tudom. Amit én vettem a pcbontónál, annak stimmel a kiosztása.
-
denes44
tag
válasz
spidersoft #4129 üzenetére
Van olyan opció hogy dollárban vonják a forint számládról, ekkor az itthoni bankod "konvertálja" a dollárt forinttá, a saját (a bank) árfolyamán.
-
canniball
nagyúr
válasz
supercharley #4121 üzenetére
Azért adatvesztés (ha nem is inkompatibilitási okokból) PC-nél is előfordulhat. Backupot a népnek!
tasp!
Hja, fele ennyiért én sem gondolkodnék egy percig sem.De azt hiszem ez szép álom marad...
-
harry
veterán
válasz
adriankoooo #4130 üzenetére
-
adriankoooo
senior tag
Sziasztok!
Egy kerdesem lenne: intel d510mo alaplapon ugy olvastam, hogy van ket soros elokeszites (tuske), de a dobozban van hozza soros (com) port kivezetes? Ha nem, akkor hol tudok hozza venni?
-
spidersoft
senior tag
Igen, postával ennyi
denes44: igen, viszont nekem forintban van a paypalon a pénzem, az ebay meg dollárba húzza le. Itt mindig adódik egy konverziós ráta, meg gondolom valamicske hasznocskát rátesz a paypal is, így durván 2,3-2,5%-kal több forintot vesz le, mint amennyit számol alapból a google a konverziónál. Ezért kell a képletbe beleírni a *1.025-öt
Persze nem vagyok nagy ebayes, ez csak olyan 10 termék és két hónap tapasztalata...
-
denes44
tag
válasz
spidersoft #4125 üzenetére
A paypalról annyit húz le az ebay, amennyibe ebay-en kerül a termék
-
Brogyi
őstag
válasz
spidersoft #4125 üzenetére
Aha , es a posta ingyen van mi?
-
spidersoft
senior tag
válasz
sanzi89 #4120 üzenetére
Ha nem találnál boltot, ebayen most néztem, 360Ft a 45 centis, 380Ft a 75 centis és kb. ugyanannyi az 1 méteres... tapasztalatom szerint *hozzávetőlegesen* annyit fog a paypalról lehúzni az ebay, amit a google a következő alapján mond:
(x.y*1.025) $ = ? huf
ahol x a dollár, y a cent. Tehát 1 dollár 50 cent az 1.50
-
quby
őstag
válasz
supercharley #4121 üzenetére
Jujjj nekem is volt adatvesztésem "tutijó" NAS miatt!! nagynevü gyártó terméke Itt a PH-n cikk róla, hogy ilyen jó lesz meg olyan jó lesz...2-3Mb/s-el jött/ment rá/róla az adat. Hangos volt melegedett.....csak rossz tapasztalatom volt vele.......
-
supercharley
tag
Az eléggé kézenfekvő lenne hogy mondjuk az A.C.Ryan a termékei közül az "AluBoxDuo LAN"-t összeházasítsa mondjuk egy olyan realtek chip-el amit a médialejátszóikba is raknak, hiszen ezekben már van is valamiféle NAS funkció is. Rágyúrnak még egy kicsit, aztán lehet hogy valami jó és olcsó NAS pottyan ki...
-
supercharley
tag
válasz
yamshee #4111 üzenetére
Na, arra a 30 körüli korrekt NAS-ra kíváncsi leszek. Nekem volt NAS-om ilyen árkategóriában, és korrektnek is volt mondva(MacPower Taurus LAN). Aztán mikor egy addig nem ismert NAS<->samsung vincsi inkompatibilitása probléma miatt elveszett róla 600GB-nyi fényképem(aminek a jó része pótolhatatlan volt), hát nem kell mondanom hogy mekkorát csalódtam. Szóval én vigyáznék a jelzett ár, és a korrekt NAS szavak egy mondatban való szerepeltetésével. Majd ha már lesz vele elég tapasztalat, akkor talán....
-
sanzi89
addikt
Kicsit OFF, valaki tud eSATA-SATA kábel forgalmazó boltot mutatni? Ha lehet Szeged-Békéscsaba környékén, mivel egy kábelre drága volna a posta.
-
törölt tag
Ha sok pénzed van, akkor KTUS15/mITX - 1.1 Std
A www.mini-tft.de oldalról rendelhető is... -
llacee.
tag
-
hati
addikt
Sziasztok!
Melyik atom alapú alaplap ajánlott NAS-ra, ha a legkisebb idle fogyasztás az elsődleges szempont és egyedül az egy db. PCI kártyahely a kritérium?
előre is köszi
-
Nahar
tag
Ja és a Codegen MX31-A2 házba befér 4 lemez, csak ki kell dobni a tápot
Én is ezt csináltam. Belűl nagy hely, szellőzés jó miközben a ház mérete elfogadható és szerintem még esztétikailag is pofás
4 NAS-t próbáltam ki, mindegyikkel szenvedtem csak, igazából az olcsóak még kp-i tárolónak is sem volt igazán jó az adatátviteli sebesség lassúsága miatt. Ami már megfelelt volna sebességre, Torrentre, FTP-re, az 50 fölött lett volna wincsik nélkül. Ekkor gondoltam az Atomra, főleg, hogy a raid nem létkérdés nekem.
Első Atomom 230-as CPU-val, 1GB RAM-al, házzal és 1TB-os wincsivel 48ezer Ft volt, fogyasztását kivéve mindenbe verte az 50+20ezer Ft-os NAS-okat.
Sőt, mióta ITX-es Atomot használok a "nagy PC-t" csak hetente, kéthetente kapcsolom be játékra. Minden más számítógépes felhasználást megoldok az Atomos géppel. -
dim dim
tag
Helló!
Van egy ASUS 1201n netbook-on, és nagyon sajátos hibát produkál. Még hasonlót se láttam soha.
A gépben dupla magos atom cpu van HT utasításkészlettel, tehát a 2 mag logikailag 4-nek látszik az oprendszer szempontjából. És eddig így is volt: Win feladatkezelő: 4 magot mutatott, és bármely egyéb program is 4 core-t (2 valós, 2 logical). Egyéb program: Everest, HWinfo, sisoft sandra etc.
Most egyszer csak észrevettem: a Win feladatkezelő, és bármi egyéb program 2 magot mutat csupán, és ezzel együtt a gép teljesítménye érezhetően visszaesett.
Az Everest megmutatja: 2 core, HT instruction set supported, but disabled.
Ki van kapcsolva a HT! Csak kérdés ki, mi kapcsolhatta ki és és hogyan, ugyanis a HT sehol, a BIOS-ban sem kapcsolható ki.
Hibás a gép? Garancia? Vagy mi történhetett?Ötlet?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch SE 40mm 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 1 i5-10310U 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest