- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stibor
csendes tag
nekem is néha ilyeneket mutat a speedfan, de ettől nem kapcsol ki.
ha standby-ba teszem és várok egy kicsit, (3 perc) akkor viszont feláll és jó értéket mutat (mondjuk a 72 helyett 32-t). Újrabootra is megjavulhat, de az hosszabb.
Én is szenvedtem vele. . . De nem vagyunk egyedül
Fel a fejjel
-
Stibor
csendes tag
van alaplap, cpu, mag1 és mag2 hőmérséklet.
ebből nálam az egyik néha ostobaságot mér. Hogy melyik (CPU vagy mag) azt máshogy mondja az everest illetve a speedfan.Nem tudok módszert, ami ezt javítaná, de szerintem nem szoftver hiba, a BIOS adja rosszul vissza vagy már eredetileg maga az érzékelő mér marhaságot. Ebbe belenyugodtam és bizom abba hogy a lap lekapcsol mielőtt túlmelegszik (egyszer már lekapcsolt, tehát elvben tud ilyet.
-
Stibor
csendes tag
-
Laca 012
őstag
Az Expert volt a ludas úgy látom...
A többiek meg tőle veszik nagykerben a lapot és aki belistázta, szerintem azt sem tudja, hogy mi az az alaplap.. Csak másolt a nagykerlistából..
Ha már a kép alapján rendelünk akkor én az utolsó linkről szeretnék rendelni, mert ezexerint dell nettopként bedobozolva adják...Ennyi pénzért nekem is kell!!! és nem is érdekel hány memóriafoglalat lesz benne..
-
Mezei conrad-nál is kapható fogyasztásmérő. Nem halálpontos, de megközelítő értéket ad.
laptop=wifi intel IBM SL410 Win 7 32bit
asztali=gigabit lan core2duo E8200 alaplap GA-E7AUM-DS2H Win 7 64bit
D510MO Ubuntu Karmic desktop 32bittesztelem a wifit
1. 10 méterről egy szinttel lejjebb, két fal+monolit vasalt fődém :
D510-ről laptopra 3750kbyte/s
D510-re laptopról 2500
asztaliról laptopra 7300
asztalira laptopról 5800
2. 1 méteröl
D510-ről laptopra 7800
D510-re laptopról 5900
asztaliról laptopra 12700
asztalira laptopról 10200 -
sanzi89
addikt
Számodra nincs, nekem van. Ilyen nehéz megérteni azt, hogy valaki másra használná az atom-os gépét mint te?
@harry
Látom, egyedül Te értetted meg a dolgot. Kb az lenne a tervem amit leírál.@Brogyi
Neked elgurult a gyógyszered.Nosza, szaladj utána és vedd be gyorsan.
Perpill egy ASUS WL-500W routert használok, amin rtorrent fut. Ha Atom-os PC-t vennék lehet, hogy az egész rendszert könnyebben tudnám "kezelni", ha Win alapú lenne. Így jön ide a Win2003.@DBob
@Mindenkinek
Nem akarom flame-t generálni, de miért van az, hog ez már a harmadik topik ahhol kérdezek valamit és ahelyett, hogy az embere 50%-a a kérdésemmel foglalkozva, válaszolna rá, véleményt mondana, elkezd az alap problémával kötöszködni? Vazz, nekem ez kell és kész. Ha csak hülyeséget tudsz mondani inkább meg se szólalj. -
ez nagyon rendben van, tényleg jó szellős! akkor majd megpróbálom egy ilyennel.
érdekes egyébként, mikor úgy döntöttem kipróbálom a mini itx rendszert azt hittem egyszer megveszem és annyi, hozzá se nyúlok majd, erre többet nézegetem az alkatrészeket, mint korábban a nagy gépnél. szellős, jó kialakítású ház, pico psu+adapter, mini pci-e WIFI kártya antennával, hangtalan ventik, passzív videokártyák, 2,5"-os halk winchester, beépítőkeret hűtővel, tökéletes légáram kialakítása, stb...ezek kavarognak a fejemben folyton. királyság!
nem is tudom, hogy egyáltalán belefér-e még ez az Atom topicba, de végül is ez van hozzá legközelebb, az Atom a rendszer lelke.
-
duffbeer
őstag
De a GCLF-en alapból 20 Tűs ATX tápcsati van... A plusz 4-et valahol a proci mellett P4 tápcsatinak hívják, az szükséges a működéshez (2X 12V + 2X GND). Ha olyan van egy alaplapon, akkor anélkül nem fog elindulni.
Viszont maga az ATX tápcsati lehet 20 és 24 tűs, de annak mindegy (elindulás szempontjából), hogy milyen. A plusz négy láb egy-egy plusz ér (+ 1x5V, 1x12V, 1x3,3V, 1xGND) nagyobb igényű lapoknak. -
raidx
őstag
Lehet kapni átalakítót ami a molexből csinál 4 tűst. Vigyázni! Két fajta 4 tűs létezik! Az egyik a 20-ast egészíti ki + 4-el, a másik külön helyre dugható (már ahol) az két sárga két fekete madzagos a másik fekete piros sárga rózsaszín madzagos.
Azt a külön 4 tűs csatit ezen a lapon ne keresd! Nincs! Ma raktam össze az enyémet.
A 20-as csatit csak egy féleképpen fogod tudni betenni. Persze, ha nagyon erős vagy biztos be megy akár hogy is.
Nekem most az a bánatom, hogy az USB-s ODD-ot nem akarja felismerni. Pedig arról telepítettem a rendszert. Valahol a frissítések utánn kezdődött a rosszalkodás és a végén nem működött. Az átalakító jó mert HDD gond nélkül megy vele és a gép is felismeri. Az ODD is jó! Másik gépbe próbálva.
Frissítettem az alaplapi drivert, az-az csak az USB részt frissítette, mert azt töröltettem eltávolításkor. De nem oldotta meg a problémát.
Kicsit szokatlan a sebessége a D201GLY utánn és feltűnően jobb a kép.
A bios teszt lefutásakor az egy csippet kirakja a hangfalakra és zavaró. Sehol nem találtam hozzá állítási lehetőséget. Erre valami ötlet?
Volt egy szívásom is! Kétszer kellett a Win 7-et telepíteni. Ugyanis a biosba mikor beállítottam a dátumot, csak a hónapra és napra figyeltem az év maradt 2009. Windowz frissítés után fekete képernyő és közli, nem legális a Win. Hiába tettem rendet, szépen kezdtek nem működni a dolgok. Kezdte a vezérlőpult tiltásával és szépen sorba ment el minden, sajátgép, explorernél feladtam és csináltam egy új tiszta telepítést.
-
-
yamshee
tag
-
canniball
nagyúr
Költői kérdésnek szántam, azt hittem tudod csak elírásról van szó.
GSEJTet a fogyasztása miatt szeretjük.(#3570) DarkByte!
Nekem majdnem ilyen van: Kingston notebook ddr2 1gb 533mhz non-ecc cl4 kvr533d2s4/1g.
Mod. Bár én ősszel még 2/3 ennyiért vettem...mifene történt az árakkal...? -
-
Fidel76
tag
SD hc kártyákba miért nem gondolkodtok op-nek?
class4es tud 15mb/s olvasni 10mb/s írni átlagosan vagy ha kevés..
class6 már tud 20 mb/s olvasni és 17 mb/s írni
4-32gb-ig vannak.
Én ilyet használok igaz nem atomhoz hanem 1 mégkissebbhez, egy mini2440as friendlyARM-hoz, mondjuk ez így komplett kevesebbet eszik mint az atom.
Legutobbi arm proci már gyorsabb az atomnál és kevesebbet fogyaszt, így a kis mini2440as megismerésével készülök rá.SDHC teszt
igaz nem mai)
[link] -
duffbeer
őstag
Ezaz...
Nekem egy PQI i810plus-om van, azt kb 7 megával tudom írni és kb 22 megával olvasni.
Ezért gondolom, hogy a CF kártya talán gyorsabb, főleg, hogy "közvetlenül" kapcsolódik. -
Brogyi
őstag
A 480Mbps az a port max atvitelisebessege. Nincs a vilagon olyan pendrive ami hasitana ekkora sebesseggel.Allitolag van egy:read speeds of up to 32MB/sec and write speeds of up to 25.6MB/sec. The average price is US$ 400.Kosz nem kell.Probaltam egy 4GB-os pendrive-ot, de nekem nem tetszett. Lassab volt mint a vinyo ,lenyegesen.Nehany upgrade utan,es egy keves soft telepites utan megtelt, es annyi.Nem ertem a tarsasagot.1TB-s vinyon az a 4GB-s rendszer miert nem jo? Valaki magyarazza mar el nekem.
-
CHIPman
nagyúr
266x-os CF nehezen száll versenybe egy USB pendrive al asszem. Na meg nem is lóg ki, és belső meghajtónak érzékeli a gép, és nem eltávolíthatónak, és ez sok helyen számít. Pl a mostani ATX-es lapomban van USB boot opció, de mindig hiányzó NTLDR-t ír ki, akármit csinálok.
-
quby
őstag
- Igen a monitortartó jól leszerelhető. Két csavar ki és kész két pici lyuk marad a teején.
- Belefér két vinyó de közel lesznek egymáshoz ami nem biztos hogy jó melegedés szempontból, bár itt jol jöhet a vinyókeret mögötti ventihely.
- A táp tipusa FSP060-DBAB1, képet csak szombaton tudok. De a tápcsati 90 fokban hajlik -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- Intel Core i5-14500 14-Core 2.6GHz LGA1700 (24M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- Intel core I7 8700k
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3073, 100% Akkumulátor
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest