- Milyen okostelefont vegyek?
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
denes44
tag
Vettem egy D510-es lapot, de eddig sehogy sem sikerült rá (ubuntut) telepítenem.
Először usb-n próbáltam, de amint kiválasztom, hogy telepítem, fekete képernyőt kapok, és nem csinál semmit.
Egy másik gépből raktam bele sata-s optikai meghajtót, de így is ugyan úgy járok annyi különbséggel, hogy a fekete képernyő közben hallani ahogy össze-vissza játszik a gép a cd-vel.
Ez normális?
Egy másik gépbe (ahonnan kiszedtem az optikai meghajtót) átrakva a vinyót, minden probléma nélkül sikerült felrakni az ubuntut, viszont visszarakva a vinyót, ugyan úgy fekete képernyő fogad.
A másik furcsa dolog, hogy a bios szerint a processzor hőmérséklete 71.5 fok. Viszont a borda alig langyos.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 4 i5-1345U 16GB DDR5 512GB SSD FHD+ Garancia 2027.11.10-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest