Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
válasz
duffbeer
üzenetére
A driver-t itt lehet megtalálni: [link]
A lényeg hogy ha nincs fent, a TightVNC a WinAPI-n keresztül trükközve tudja lemásolni a képet az asztalról, ami nem optimális másrészt a szerver oldalon a CPU-t is elég szépen megfogja. Ha fel van rakva ez a driver, megjelenik második videokártyaként amire a rendszer tükrözi automatikusan az elsődleges kártya képét, a TightVNC tud hozzá csatlakozni és közvetlenül minden képfrissítést el tud csípni a rendszertől. A TightVNC-ben külön kell engedélyezni rá az opciót miután fel van téve a driver. Linux alatt ilyen nyilván nem kell, mert az X11 eleve fel van készítve hálózati használatra. -
canniball
nagyúr
válasz
DarkByte
üzenetére
Köszi a tippet, meglátjuk duffbeer kolléga mit mond.
(#3496) duffbeer!
"És miért nem jó a nem portable verzió?"
A portable cuccok nem szemetelik össze rendszert, tesztelni ezekkel szoktam (már amiből van)."...soha nem hagytam bejelentkezve a VNC-t."
Félreértettél: én sem hagyom bejelentkezve; pont hogy akkor kapom az üzit amikor belépnék. -
canniball
nagyúr
válasz
duffbeer
üzenetére
A TightVNC ingyenes, de a TightVNC Portable Edition sajna fizetős.
A "reggeli ébredés" után ismét a már említett hibát kaptam, hiába állítgattam az általad javasoltakat. A TightVNC ráadásul nem is szól semmit, csak behozza a nagy feketeséget. Lehet egy BIOS frissítés megoldaná...?
(#3491) Stibor!
Nem tudom D510MO-nál mi a helyzet, de GCLF2-nél emlékeim szerint nem igazán dolgozott jól a SpeedFan.(#3493) quby!
Nem most kezdte, kezdetektől fogva ilyen. Ezek szerint nem bug hanem feature...
Magas procihasználatot nem tapasztaltam (4-8%). -
quby
őstag
válasz
canniball
üzenetére
És ezt csak most kezdte neked csinálni? Amig használtam win alapu HTPC-t én is a free VNC-t használtam és nekem folyamatosan csinálta ezeket. Amit én észrevettem, hogy ha legjobb képminöséggel csatlakozok, akkor lassú a kapcsolat. Mellesleg szerver oldalon egy csomó procit használ. Megoldás lehet, hogy 256 vagy esetleg 64 szinben csatlakozol, hátha. Csúnya lesz, de gondolom nem képnézegetésre használod...
-
Helló,
nálam egy hete működik egy D510MO, nem rossz, de azért bővíteni fogom majd egy passzív videokártyával.
egy óra netes, passzív használat után ezt mutatja a speedfan:
temp1: 51 fok
temp2: 33 fok
temp3: 32 foka winchester hőfoka zavar kicsit, 46 fokot ír rá, pedig nem pörgetem. egy DTK CAS-8889QAC házban van, nem tudom mivel tudnám hűteni, most csak ül ott a DVD alatt és a táp fölött, szellőzés szempontjából a lehető legrosszabb helyen. erre valakinek ötlet?
más, szóval néztem PCI csatlakozós videokártyát, mert szükségem lenne a DVI és S-video kimenetekre+HD lejátszásra. (esetleg régebbi 3D-s játékokra). ehhez a procihoz mit érdemes még beletenni? egy Sparkle kártyát néztem ki EZT ITT, de beugrott, hogy talán felesleges is, ha a processzor a szűk keresztmetszet. elég volna egy GF8400GS is? árban majdnem a fele.
-
Stibor
csendes tag
Hello,
most istalláltam az új d510mo-mat. (ready comp, 17k alatt volt)., 2G kingston. Jól muzsikál.
A speedfan egy két óra elteltével 70-72 fokot mutat, igaz, hogy 8 fokon kezdi, pedig a szobában 20 fok van :-).
temp1 25-31 fok,
temp2 35-71 fok, temp3 ugyanúgy, akár hűtöm, akár nem.Olasz fórumok szerint a temp1 a chipset és a 2-3 a két CPU dióda.
A szenzor megbízhatalan, vagy a speedfan jelez rosszul? Nektek is 70 fok körül van a temp2-3? Nekem ez magasabb mint vártam.
Miklós
-
duffbeer
őstag
válasz
fekeandras
üzenetére
A CS source kártya nélkül is elfutna ezen.
-
fekeandras
őstag
Erről az alaplapról mi a véleményetek? Hülye kérdés de egy pci-e videokártyával elfutna rajta a CS:Source?
Tudom, tudom egy ilyen cucc nem játékra való de nem akarok két gépet fentartani (és fejlesztgetni) és a CS a legnagyobb gépigényű játék amivel játszom. Bruttó 28k körül kapható IPON-ban. -
Immy
őstag
Üdv
Várható nvidiától olyan lépés, hogy támogatni fogja D510 procit?
Immy
-
canniball
nagyúr
válasz
duffbeer
üzenetére
Gondoltam kipróbálom a viewert aztán ha OK akkor elgondolkodom a szerver cseréjén is. Portable progikat/verziókat szeretjük, ebből van is, de annak ellenére hogy a honlapjukon az szerepel TightVNC Portable Edition version 1.3.10 is freely available as a fully-functional 30-day evaluation version kapásból közli hogy lejárt a 30 nap...

Gyári RDP-t próbáltam, de nem nyert meg.
-
duffbeer
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Lehet, hogy jobb ugyanolyan szervert és klienst használni. Maga a protokoll kompatibilis, mindegy milyen klienssel használod. Ez olyan mint egy FTP szerver.
Mindenesetre nekem a TightVNC jobban bejött. Régen próbáltam realvnc-t, de valamiért az nem jött be. Nem emlékszem pontosan miért.
Egyébként a windowsban gyárilag RDP is van, ha az szimpatikusabb. -
canniball
nagyúr
válasz
duffbeer
üzenetére
"Milyen VNC szerver fut a gépen? Én TightVNC-t használok..."
RealVNC. Amúgy nem tévedek nagyot amikor azt gondolom ezek kompatibilisek egymással (ha pl. kipróbálnám a TightVNC viewer-t tudok vele csatlakozni a RealVNC szerverhez)?"Ezen felül..."
Képernyőkímélő nem volt, a többit lelőttem (a bekapcsolásuk "gyári default" volt azt hiszem), meglátjuk mi lesz, köszi a tippet! -
duffbeer
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Milyen VNC szerver fut a gépen? Én TightVNC-t használok (szerver és viewer is az, XP<->Win7) és soha nem volt gondom vele. Ezen felül olyan opciókat, hogy képernyőkímélő, monitor kikapcsolása, jelszó kérése képernyőkímélő és készenlét után meg egyéb nyalánkságokat kikapcsoltam a SEJTen.
-
canniball
nagyúr
GSEJT+Win2003+VNC, 30 perc tétlenség után lemegy készenlétbe. Rendszeresen eljátssza velem, hogy készenlétből való visszatérés után a megosztott mappa elérhető, de ha VNC-znék ezt mondja:

és nem enged be. Ha megmozgatom az egeret onnantól jó, mehet a távoli elérés. Találkoztatok már ti is ilyennel vagy csak nekem van hozzá "szerencsém"?
-
yamshee
tag
Úgy néz ki a D510M0-hoz tökéletesen jó az EPIA alaplap 5V-os PCI risere. Két darab univerzális PCI eszköz van benne és hiba nélkül mennek!!!

-
Laca 012
őstag
válasz
supercharley
üzenetére
Pl. SSD-t, de ha kicsit visszaolvasol, létezik Broadcom "videó gyorsító modul" amivel elvileg HD filmek is mennének.. (Ha pl lenne rajta DVI vagy HDMI csati, az nem ártana)
-
supercharley
tag
A miniPCIE csatolóra wifi modulon kívül mit lehet még csatlakoztatni? Vannak ilyen felületre más eszközök is? Csak mert a D510-es alaplapon is ott árválkodik egy, és hátha tudnám hasznosítani.
-
Dot
őstag
Még 1 kis infó ehhez!
Aki htpc-nek használná: Analóg mpg-es felvétel tökéletes 10-20% cpu használat. Bár ha közbe nézem az adást akkor szaggat /de csak a live a felvétel nem!/ 2GHz-es cpu az ajánlott ehhez.
Ha tömörítve/Divx/ be veszem fel akkor már adódnak gondol: 11MB 3GHz-es cpu ajánlott, ehhez már kevés a '4' mag
A felvétel kékes és pirosas. Valami számomra ismeretlen hiba okozza! Írtam már más topicba. -
Laca 012
őstag
válasz
supercharley
üzenetére
Hát remélem jövő hét elején is lesz még, ha csak pénzt adnak vissza..
Bár lehet akkor már el kell gondolkozzak esetleg egy ZOTAC NM-10-en, csak lehet nagyon drága lesz.. Meg kérdés mikor lehet majd kapni..
A D510-et is nézegettem, de ami zavar az, hogy adatlap szerint kb. 2x annyit eszik még így is mint a GSEJT..
Meg nem lehet olyan közel fordítani riser-rel a második hálókártyát mert útban vannak a csatik, tehát vékony ház felejtős, vagy hosszabb kell, vagy magasabb...
Meg azt sem értem, hogy a DVI-t miért spórolták le róla..
Szóval nem akarom elhinni, hogy nem lehet egy normális lapot összerakni..
(Persze többször kifejtettük, hogy miért nem teszik..)
-
canniball
nagyúr
válasz
DarkByte
üzenetére
Fix hogy 2,5mm-s (én speciel elsőre befürödtem egy (2,5mm-snek hirdetett, mint utóbb itthon kiderült) 2,1mm-s példánnyal). Amúgy mánüel pontos infókat ír mind a tápcsati fizikai paramétereiről, mind a lappal végzett tesztek alapján megállapított min./max. fogyasztásról.
Memória nálam is (1GB) Kingston. -
DarkByte
addikt
Köszönöm megint csak a hasznos infókat. Én is WD vinyót néztem ki, remélem megfelelő lesz. DC aljzatban fix hogy 2,5mm-es megfelelő a laphoz? Lehet ugyanis hogy másik adapter lesz belőle, és ehhez tudnom kellene mekkora az aljzat.
-
supercharley
tag
válasz
Laca 012
üzenetére
Én nemrég alaplapot rendeltem(és meg is kaptam) a PRIVNET-től. Elég sokáig keresgéltem mire náluk megtaláltam a D510-et. Persze több webáruház kínálatában volt fent, csak éppen kapni nem lehetett(még ott sem, ahol azt jelezték hogy van készleten). Rendeltem is olyan helyről, amelyről kiderült hogy mégsincs ilyen lapjuk. Mire a PRIVNET-ig eljutottam, már volt egy-két rossz tapasztalatom, ezért őket előbb felhívtam, hogy biztosan van-e a webáruházban készleten jelölt alaplap. Azt a választ kaptam, hogy náluk csak azok a cikkek láthatóak a webáruházban, amelyek náluk(és nem valamelyik nagykerben) raktáron vannak. Tehát ha a webáruházban látod a lapot(és most van fent GSEJT), akkor azzal biztosan ki tudnak szolgálni. Most. De holnap már lehet hogy nem

-
Laca 012
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Kingston és Kingmax 2 külön gyártó... Én is Kingstont fogok venni bele..
Nekem először Hp notiból való 256MB-os 533-as NANYA-val ment, majd 512MB-os 667-es Hynix-el, amíg vissza nem vittem garba.. Hiába veszel nagyobb órajelűt, akkor is 533-on járatja csak!
Én nem láttam, hogy bárkinek csak a 800-as indult volna... Sőt..ljungberg-nek elvileg pont egy 800-as Kingmax nem indult...Hdd-ből mostanság a WD-ből tankoltam be.. Mindegyik halk, és hűvös..
WD MyBook Home 1TB (WD10EAVS) ez 3,5" Green Power (HD Sentinel: 419nap, 19 óra 100%)
WD6400AAKS 3,5" (Ez asztaliban volt, most egy Coolermaster Xcraft 360-ban van 100%)
WD5000AAVS 3,5" (Green Power, non-stop üzem bő egy éve az irodában WL500gP Router mellett belső filemegosztáshoz, 100%)
WD3200BEVT 2,5" (Ez non-stop üzemben van bő egy éve az itthoni WL500gP Router mellett seedelni Eddíg 6TB feltöltést csinált. 100% Hibátlan még mindíg, és ugyanolyan csendes mint a most vásárolt 500GB-os "párja")
WD5000bevt Ez új, majd kiderül meddig húzza.A notimban van egy 100GB-os Hitachi ATA (HTS541010G9AT00), kicsit jobban melegszik mint kellene, meg erősebben kerreg sokkal mint a WD-k, de 3,5 éve megvan, és rengeteget ment, HDSentinel szerint 716 napot és 3 órát.. Ennek minimum harmadát kamionban zötyögve (üzemelve)...
Az utóbbi fél évben lefüstölt:
2db Samsung SP1654N
1db Samsung SP1614N
1db Samsung HD200HJ
Mindegyik 3év és pár hónapos volt, a végefelé az egyik 1654-es kicsit hangos is volt... Na nem annyira, mint egy régi segate visítása-kerregése, de a többinél hangosabb sokkal..
Egyik pillanatról a másikra a motorvezérlő chip füstölt el a 3db 160-asnál! A 200asnál is valószínű, csak ott nem látványosan (nem volt látható füst). Mindegyik különböző asztali gépekben, külső házban volt , tehát nem táphiba, vagy hasonló végzett velük..
Adataimat hamar elfelejthettem...
Ennyit részemről a HDD-kről.. -
DarkByte
addikt
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kingston memóriát akkor gondolom ne nagyon merjek bevállalni.
"Milyen merevlemezt vegyek" topikban próbáltam utána kérdezni, de nem sok választ eredményezett. Milyen halk, kevésbé melegedő, relatíve megbízható notivinyót tudnátok javasolni? Az 500GB-os kategória amit meg akarok célozni. -
Laca 012
őstag
válasz
supercharley
üzenetére
Hát ha lesz még addigra.. Ahogy elnézem mindenki azt vesz..

Kíváncsi leszek, hogy aki rendel, annak megjön-e, mert ugye ez is "csak egy webáruház"... Ismerősöm is rendelt, úgyhogy kiderül..A minap akartam venni egy 7200-as fordulatú WD3200BJKT noti hdd-t az atom hoz..
Gondoltam jó lesz a másik 5400-as WD3200BEVT mellé, és naponta csinál majd egy backup-ot..Árgép szerint több mint 30 helyen volt, ebből több mint 10 helyen "azonnal-raktárról"...
1-2eFt eltelefonálása után egy WD5000BEVT 5400-as fordulatút "voltam kénytelen venni", mert a 320GB-osra mindenhol csak azt mondták. hogy: "rendelésre lehet 1-2 hétre, de nem biztos, hogy lesz"
Aztán persze mikor megvettem az 500GB-ost, akkor kaptam egy e-mailt Pc-Webshop-tól:
"Az egyik forgalmazóhoz érkezett a HDD-ből. Ára 16667+ÁFA (br.20834,- Ft)
Kérem, értesítsen, ha még aktuális rendelése."
Legalább ők megpróbálták, csak addigra már itt volt az 500GB-os "lassú"..
Sosem fogom megtudni, hogy mennyivel menne gyorsabban egy 7200-as hdd-vel...
Szerk: Vagyis végülis ha rádugom a WD6400AAKS-t, akkor megnézhetem... csak az 3,5-es.. Biztos teljesen más értéket mutat...
-
DarkByte
addikt
Holnap berendelem a GSEJT-et én is. Most kutakodom hogy milyen memóriát lenne érdemes hozzá venni. 1GB-ot szeretnék, olvastam itt talán korábban hogy 800Mhz-eset szeret. Márkára való tekintettel esetleg van valami kitétel mivel működik tesztelten? A másik a töltő kérdése, nekem odahaza van egy univerzális tápom a VIA-s vékony kliensemhez sok DC fejjel, és ez 12V/5A-t tud leadni. Vajon használható egy ilyennel rendesen? (ezt könnyen be tudom szerezni Kecskeméten) Esetleg két noti vinyóval és egy 12cm-es ventilátorral megfejelve? Apropó, hűtő. Van rá mód hogy szoftveresen szabályozza az ember a ventilátor fordulatszámát azon az egy szem FAN porton (esetleg mindezt Linux-on)? Jól jönne ha mondjuk tudnék írni rá valami script-et ami figyelné a CPU/NB/HDD triumvirátust és ennek függvényében néha tudna szellőztetni kicsit.
-
Laca 012
őstag
válasz
üzenetére
Ma érdeklődtem a PCLand-nél, a garis GSEJT lapom után. Felhívták a szervízt, ahol azt mondták, hogy jövő hét elején vagy küldenek egy cseredarabot, vagy jóváírják..
Remélem nem a jóváírás lesz, mert pl. mondjuk az Intel már nem szállítja ezt a lapot!
Be is fonom a hajam az biztos...
Gondolom azóta sem jött ki semmi alternatív megoldás... Gyanítom, hogy március-május között fognak kijönni, mint minden évben. Akkor viszont hónapokig lap nélkül...

-
törölt tag
válasz
adrian87
üzenetére
Letöltöd innen: Intel BIOS update for D945GCLF2
Majd elindítod amit letöltöttél. -
adrian87
tag
valaki meg tudná mondani, hogy hogyan lehet a D945GCLF(2) BIOSÁT frissíteni - ez a 330-assal szerelt
-
canniball
nagyúr
-
supercharley
tag
Na, nekem is megjött a D510, meg lett hozzá egy használt 200w-os ATX-es táp is. Jelenleg még csak az asztalon van összerakva, így üresjáratban vincsi nélkül 23W-ot eszik a fogymérő szerint. Beszerelem házba(Coolermaster RC-335-KKN1-GP Elite 335 Black ), belemegy még 4 db WD green vincsi is, aztán kész is lesz a szerver hardver része. Remélem hogy a hétvégén cakk-pakk lesz az egész, majd megírom hogy kompletten mit fogyaszt.
-
Oyabun
tag
válasz
yamshee
üzenetére
Igen, sok helyen olvastam, hogy csak 2GB-ot kezel - az intel viszont azt írja, hogy 2x2-t de csak single channel módban.
Ha kicsit lejjebb mennek a memória árak érdemes lehet bele 4G-t venni és teljesen kikapcsolni a swapot - ill. memóriába tölteni az oprendszet és oda irányítani a logokat is. -
yamshee
tag
válasz
misimagaki
üzenetére
2x2GB is belefér , egyéként nekem 1x 2GB van benne, mivel nem 2 csatornás a memo kezelés.
-
DarkByte
addikt
Van esélye annak hogy az "új" Atom-os lapok bevezetésével a D945GSEJT eltűnik? Nem találok olyan lapot az újak között ami ennyire bejönne. Lehet nem kellene halogatnom a vásárlást mert eltűnik a boltokból?

-
adrian87
tag
.
-
yamshee
tag
válasz
misimagaki
üzenetére
Pénteken este megrendeltem és Hétfőn Délben el is mentem érte. Van raktáron nekik.
Már össze is raktam a gépet csak nem akart elindulni az 533-as memóriával, vennem kellett 800-as DDR2-t az expertben hozzá. -
yamshee
tag
Argh, itt szívok mint a torkosborz. Megjött a D510M0 alaplap és 2x12PIN a tápcsatija.

Az EPIA 2x10-es volt és táp is ahhoz való. Lehet vhol átalakítót kapni , vagy a 60W-os tápomat vágjam ki a kukába?
Ez jó hozzá?

-
törölt tag
válasz
misimagaki
üzenetére
Persze.
-
tlac
nagyúr
-
tlac
nagyúr
válasz
Fidel76
üzenetére
én is a D510MO + broadcom hd megoldásra gondoltam először, de ezzel nem oldható meg önmagában a full hd
1. igen
2. igenMegnéztem a leírását a d510mo-nak és ahogy látom vga-n a full hd-t ki tudja küldni.
Most akkor elég lenne 1 vga/dvi átalakító(pár száz forintos) + 1 ilyen broadcom kis kártya és a full hds monitort nativba kihajtaná?nincs pár száz forintos d-sub-ból dvi átalakító, te a fordított irányra gondolhatsz (de az sem igazi átalakító)
full hd-hez a mostani ion + atom-ot vedd meg vagy várd meg az új atom + ion2-t
-
misimagaki
aktív tag
Megint én.
Úgy néz ki, hogy nem fér bele a ház a keretbe. A GCLF2 beletehető egy hagyományos táppal szerelt házba? -
Fidel76
tag
Üdv!
D510mo-val kapcsolatba lenne 1 pár kérdésem.
1. Ezzel a broadcom kártyával is csak 1366x768 felbontást fog tudni megjeleníteni?
2. Full HD ki lehet belőle valahogy csalni? PCI-be 1 nvidia vagy ati videokártyával esetleg? -
DBob
őstag
válasz
Laca 012
üzenetére
Erről lenne szó. Bővebb adatokat nem tudok. Nem egy komplikált dolog, de fixen kell tartania a kártyát. Így mint látható, nem is a vékony húzott aluból van készítve a hátlap. Meg persze a riser is olyan magas, hogy pont stimmeljen a hátlaphoz. Nem egy drága dolog, 2khufért vesztegetik. Ha ilyet is hozatna wireless-bolt.hu akkor is 3k körül lenne, annyit meg később megérne az hogy usb3.0 kártya kerüljön bele. Csak még a via se készült el az alacsonyfogyasztású kártyájával

-
Laca 012
őstag
És melyik "riseres hátlap"?? Milyen távolságra tartja a kártyát az alaplap felett a "szabvány" riser, ha létezik egyáltalán szabványos riser??? Amit az M350-hez adnak azt vehetjük szabványnak? Mert ha létezik, akkor ki is tudjuk szerkeszteni a gyári gsejt hátlapból, és a riser adataiból..
-
DarkByte
addikt
Ha tehetném, és saját házat tudnák építeni (de nincs szerszámom így csak teória a dolog) akkor úgy oldanám meg hogy egy 12cm-es Noctua lassú fordulaton tudja forgatni a levegőt az egész házban. Kb. egy 18cm-es oldallapú kockát csinálnék, ezt kiluggatnám minden oldalán (kivéve alul) és az egyik oldalra be a hűtőt, szemközti oldalra pedig a vinyókat felrakni valamilyen függesztésekre, lehetőleg úgy hogy a kábelek ne álljanak a levegő útjába. Alaplap pedig mehet a kocka aljába valahogyan úgy hogy szintén beleessen a ventilátor által keltett légfolyosóba. Minimális hangja lenne, viszont az a levegő mennyiség pont lehűtené a lap és a két notivinyó kedélyeit. Legalább is gondolom én, egy 12cm-es ventillátornak még lassú fordulaton is elég kellemes légszállítása van.
Kár hogy még csak ismerősöm sincs aki ilyen területen dolgozik, pedig tippre nem sok munka lenne kivágni a lemezlapokat és összeszegecselni/csavarozni. -
Kobaljov
senior tag
Új házak jönnek az Antectől
-
DBob
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
Hát nem tudom. Én nem fogok ventilátort belerakni, ha lesz annyi felesleges pénzem hogy vegyek m350-eket. Ha esetleg veszel miniboxról akkor szólj, mert egy hátlap és riser card mindenképp onnan kell nekem is.
Szóval gsejt ventilátor nélkül fut most nekem. Elég meleg a chipset. A délihíd is kapott bordát, melegszik is szépen. De ha eddig ment, ezután is menni fog. Én ssd-t pakolom majd be mellé a házba. Két vinyó már picit jobban kitakarja a lapot, így valamelyest visszafog a hűtésen, de még mindig nem raknák be ventilátort a házba. Persze én már a passzív üzemre hajtok, ezért is vettem gsejtet.
-
DarkByte
addikt
"A két 4cm-es ventilátor egy keretbe megy bele."
Igen, ezt látom is. A kérdés arra irányult hogy egy ventilátorokkal megpakolt keret jár-e a házhoz vagy ha vinyót plusz hűtést is akarok mindenképpen kell vennem egy plusz keretet plusz 40mm-es ventilátorokat is?Mod: a kézikönyvből most már látom hogy az előlapra is tettek egy ventillátor helyet. Akkor két vinyóval is lehet egy kis szellőztetést csinálni.
#3415: M350-be 3,5"-osat? Ezt is meg lehet oldani?

-
yamshee
tag
válasz
supercharley
üzenetére
Thnx. Én is rendeltem egyet. Hétfőn megyek is érte személyesen.

-
DBob
őstag
válasz
DarkByte
üzenetére
"Srácok, az M350-es MiniITX házba mennyire macerás beleépíteni a GSEJT-et?"
Semennyire
"látom hogy van kimondottan GSEJT-hez való hátlapi panel, ez szükséges vagy az is jó amit a laphoz adnak hátlapot"
Amit láttál az riser cardhoz való hátlap. Ilyenbe én is befizetnék a mellé való riser carddal együtt. Kapna egy via féle kisfogyasztású usb3.0 kártyát majd. Amit adnak hozzá hátlap gyárilag tökéletes, csak az wifihez van
"A két ventilátoros felső szellőzés alapból jár hozzá?"
A két 4cm-es ventilátor egy keretbe megy bele. Egy ilyen keretbe egy db 2.5"os hdd. És egy ilyen keret jár hozzá, tehát két hddhez kell venned +1et, és nem tudsz ventilátort belerakni
-
DarkByte
addikt
Srácok, az M350-es MiniITX házba mennyire macerás beleépíteni a GSEJT-et? Mini-box-on látom hogy van kimondottan GSEJT-hez való hátlapi panel, ez szükséges vagy az is jó amit a laphoz adnak hátlapot (úgy tudom van)? A két ventilátoros felső szellőzés alapból jár hozzá? Van valakinek tapasztalata GSEJT-el két notivinyóval hogy milyen hőmérséklet értékek jönnek ki belőle?
Szeretnék egy lehetőleg minél hangtalanabb alacsony fogyasztású home server-t hamarosan ami non-stop menne, és egyelőre ezt a kombót néztem ki. -
törölt tag
válasz
üzenetére
Ezer köszi a segítségért, ez már jó!

Csak az a baj ezekkel az átalakítókkal, hogyha megveszem ezt+a kártyát, akkor már minimum 15e-nél járok, és ha még 5e-t rádobok+eladom a régi lapom 12e-ért, már vehetek ion-t is...
Úgyhogy remélem kijön sima PCI foglalattal is ez a csodakártya.
-
Kobaljov
senior tag
Az MSI-nél is piroslik valami ott a háttérben D510-es felirattal..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Trollok komolyan
- sziku69: Szólánc.
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTOK! AMD Ryzen 9 9900X processzor GARI: 2026.01.30-ig
- Új, garanciás processzorok - Áfás számlával
- ÁRCSÖKKENTÉS Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Xeon E5-2600v4 processzorok készleten 2680v4,2683v4,2697v4,2697Av4(áfás számla, 2 év garancia)
- Új Razer Kraken v4 vezeték nélküli gamer fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Tudom, tudom egy ilyen cucc nem játékra való de nem akarok két gépet fentartani (és fejlesztgetni) és a CS a legnagyobb gépigényű játék amivel játszom. Bruttó 28k körül kapható IPON-ban.