- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Magisk
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nahar
tag
Látom nem értetek
Tudom, hogy 2 dívik, azért is lepődtem meg amikor ma rendelni szerettem volna, s ilyeneket látok. Pár link:egy link
másik link
legyen utolsóAz alaplap típusa ezeknél Intel s479 BLKD510MO, s a leírások szerint csak 1 RAM foglalatot tartalmaz, de a termékeknél szereplő képeknél én 2 db-ot látok.
Számomra ez azért fontos, mert van 2 db 1GB-os RAM-om, s 2GB-os gép kellene. ' foglalat esetén az még +11ezer Ft, és raktározhatom a 2x1GB RAM-ot
-
Laca 012
őstag
Nem is beszélve arról, hogy az atx táp hatásfoka megint csak rádob 5-10W fogyasztást(minimum).
Ha meg PicoPSU-t veszel hozzá sima táppal akkor meg megint 8-10eFt-al drágábban vagyunk.. De hisz ezt már kiveséztük rengetegszer.Esetemben hozzájön még az, hogy mivel a gsejt-en van miniPCIe slot, a beledugott wifikártyával és második gigabites hálókártyával routerként is (meg torrent...stb) üzemel! (Igen 24h non-stop!)
R-go nem kell routert venni, vagy el lehet adni a régit és megint megtakarítottam 10Wfogyasztást+ majdnem a router árát!!! (a két kártya 4400Ft és 1600Ft)A GSEJT wifikártyával + második hálókártyával + 500GB-os WD noti hdd-vel 14-16w között eszik.
(Bár még csak tegnap éjjel óta működik routerként és csak a g-s kártyával, de master módban mintha csak egy routerhez csatlakoznék)
Tehát mégegyszer: Ha letöltőgép akkor GSEJT , ha pedig pl média PC akkor 510 + Broadcom HD kártya vagy vmi ionos lap.
Költség nagyságrendileg hasonló, a felhasználási terület más.Szerk: Bár ha a gsejt+Broadcom HD kártya működik 1080p -ben, akkor megint csak ez az ideálisabb a DVI csatlakozó miatt amit ugyebár intelék "szerencsére" lespóroltak.
-
duffbeer
őstag
-
duffbeer
őstag
-
duffbeer
őstag
Egy kis fogyasztásadat.
Természetesen hozzátartozik a 410 és 510 fogyasztásához, hogy tartalmazzák a GPU-t.
Az a baj az atom lapokkal, hogy sok esetben a chiset sokszorosát fogyaszthatja a CPUnak. -
quby
őstag
Ha 80% a hatásfoka (ami kodegennél sztm nagyon jó) akkor 300W-os tápnál monnyuk buksz 60W-ot. Egy atomos konfignál (átlagban) ez a negyede, tehát a hövesztesége ~15W (nem mértem, ugyhogy ha nem ennyi akkor ne tessék nekem esni.) A D945GSEJT alapú szerveremben ha leállnak a vinyók 12-13W a fogyasztása összesen. Tehát valójában nem sok az a 15W, de ha a taljes konfig fogyasztásának a 35-40%-át teszi ki akkor rengeteg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 7700X 2025.10.28 ig Alza GARANCIÁLIS
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 3600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
- Homepod Mini /// Újszerű // Számla + Garancia
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest