Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
adalbert1
veterán
válasz
duffbeer
üzenetére
Kösz, de szeretném minél hamarabb összeállítani készre a dolgot, így egyelőre skippelném.
quby : Én nem hallom a hangját, viszont néha kerreg 1-2-t. De ezen kívűl más zaja nincs.
canniball : Nekem desktopnak lassú lenne, én leginkább ezekre szeretném használni : File Server, Nyomtató server, Letöltő gép
, esetleg még egyéb dolgokra amik időközben eszembe jutnak. Szóval előbb úgy értettem, hogy sokkal jobb mintha az asztali gép menne egész éjszaka (zaj és fogyasztás szempontjából).
Utána meg ha normálisan sikerülne belőni a rendszert, akkor lehet hogy filmeket is erről néznénk, + zenét hallgatni és böngészni is jobb lenne, és akkor a nagy gép csak akkor menne ha tényleg valami erőforrásigényesebb dolgot kell csinálni. -
-
canniball
nagyúr
válasz
duffbeer
üzenetére
Bár megfogadtam hogy többet nem költök rá így lehet csak érdeklődés szintjén marad a dolog, de azért ha úgy alakul kéretik az árat itt (vagy priviben) közzétenni!

(#2792) adalbert1!
Ezek szerint te is azt mondod elég desktopra? Remek dolog a GSEJT-et "hallgatni" de én a (kétmagos procival szerelt) GCLF2-t is néha elég "lustának" érzem...bár lehet csak eltoltam valami beállítást...vagy túl sokat akarok.
(#2797) quby!
Nemes gondolat.
Csak azért muszáj valami határt szabni... -
quby
őstag
válasz
adalbert1
üzenetére
"...1 TB-os Ecogreen Samsung HDD...."
Ezt muszály lenne egyszer meghallgassam élöben, mert nagyon kiváncsi vagyok a hangjára, de sajna nincs a közelemben. Ilyet akrok a szerverbe de utálom ha hangos. Az ilyen méretü notivinyókmeg még aranyárban vannak.A passzív GSEJT mellett nem tünik hangosnak? ha eldugott helyre rakom a lakásban hulla csndben fogom hallani a hangját? Ha nem én tenném fel ezeket a kérdéseket magamban jól lehülyézném aki marhaságot kérdez

(#2793) duffbeer
Mi az ára egy ilyennek? Érdekes megoldás még nem is láttam! -
adalbert1
veterán
válasz
canniball
üzenetére
Én is annyit tapasztaltam, hogy a hangtalanság és az alacsony fogyasztás miatt megéri az árát (az asztalim
Jelenleg így néz ki a konfig : GSEJT + 1 TB-os Ecogreen Samsung HDD, + 2 GB-os Pendrive persistent ubuntu-val. A HDD-re nem tudok már oprendszert tenni, ugyanis tele van, a live ubuntu meg annyira nem jön be, így szerintem beszerzek egy 2.5-ös 5400-as HDD-t rendszernek.duffbeer : nem a boot sorrend a probléma, hanem a live linux. A bootolás megy, a rendszer is megy, viszont a samba-t sehogy se sikerült belőni normálisan (ill. gui-t hozzá), a vlc-t sem, a hang drivert sem (hang van, de pl. a mikrofon már nem működik). Habár lehet hogy csak én vagyok a béna.

-
adalbert1
veterán
Péntek óta én is GSEJT tulaj vagyok. Teljesen elégedett vagyok vele, főleg azért mert így nem ér zajártalom ha éjszaka is megy a letöltés.
Végül egy monitortartós Giga házat vettem mellé én is, fotókat inkább nem csináltam mert valaki pont ilyen konfigról már tett fel a topicban.
Ami egyedül nem tetszik, hogy vennem kell holnap egy notebook hdd-t is (és nem azért mert hangos lenne az F2-es Samum), ugyanis pendrive-ról futtatva az ubuntu elég sok mindent nem akar úgy csinálni ahogy szeretném, és ahogy egy sima install után mennie kellene mindennek (live-ként fut róla). -
canniball
nagyúr
válasz
Zoleee89
üzenetére
Ajánlom az Ion topikot!

-
Zoleee89
aktív tag
Sziasztok.
Az asus ionos változatáról mi a véleményetek?megéri az árát?vagy valami hasonlót tudnátok ajánlani hasonló árban?
Mennyit fogyasztanak az ilyen kis gépek?120w-os táp elég nekik?
Ezeket az atom processzorokat mennyire lehet tuningolni?
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Zoleee -
Fidel76
tag
válasz
üzenetére
Postával 1ütt ugyan annyi mintha a német oldalról rendelnéd.

Amugy német oldalon a posta még 10 db-nál se változik.
Ha paypal-el fizetsz(középárfolyamon)
1 db 17k alatt
3 db 15k alatt
10db 14k alatt
(azért nincs fix szám mert össza-vissza ingadozik a mi jó pénzünk)
3 db-ot símán meglehet rendelni BPieknek, mert ugye itt hiába is kell akár 5 embernek is ha más városokba laknak akkor már nem éri meg az utazás/+posta miatt.
-
quby
őstag
válasz
canniball
üzenetére
Dehogyneem!
Csak netezésre van használva egyenlöre, ugy elmegy. A múltkor muszály voltam photoshop-olni, na ott már néha ráncoltam a szmöldököm. De szerintem a nettop kategóriában bőven megállja a helyét. Full passzivan megy, a BIOS szerint nem megy 50 felé a proci - bár az elmult évek vizhütése után ez kicsit szokatlan és idegesitö hömérséklet. Még 720-as videot is néztem rajta hibátlanul.... -
törölt tag
Ebayról nem akartok rendelni? Mondjuk ami a rossz benne, hogy UPS-el szállítanak.
Mod: Most látom hogy csak 4 elérhető.
-
nyunyu
félisten
válasz
canniball
üzenetére
Idokozben raneztem az IEI magyar forgalmazojanak araira, Celeron 1GHz 0KB L2+i852 lap valami 45+fa, elobb emlegetett atomos viszont 62+fa.

Szep aron dolgoznak, mi 200$ korul kapjuk (+szallitas+vam+afa) a celeronos ipariPCnkbe valo egyedi valtozatat Tajvanrol. (Kevesebb USB, csak 1 halo, viszont tobb soros)
Meg kene kerdeznem hardveres kollegat, hogy tud-e kerni atomosat potalkatreszkent, meg mibe fajna osszesen.
De ha veletlen tudunk is hozatni, az csak jovore jon meg, mivel az idei utolso szallitmanyunk mar uton van, fonokom meg nem szeret 10-nel kevesebb gepet rendelni, mivel olyankor fajlagosan eleg draga a szallitas. -
nyunyu
félisten
Nocsak, ipariPC beszallitonk frissiti a termekpalettajat atomos cuccokkal.
Kivancsi leszek, mibe fog fajni a gep uj valtozata i945GME+Atom N270-nel a mostani i852GM+Celeron M 1GHz-hez kepest. (herelt Northwood P4)
Meg mennyivel kevesebbet zabal.
Wow, most nezem, eddigi 4 kulso+1 belso helyett mar 5+1 sorosport van rajta

Meg egy helyett 2 ramot lehet belepakolni, de az nalunk nem szempont, sose foglalkoztam vele, mennyit raknak bele, DOS alatt tokmindegy, hogy 1MB vagy 1GB![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
kingabo
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
Én erre írtam: "cartft.com:
49euro + 14euro posta = 17000Ft
linitx.com:
56euro + 24euro = 22000Ft......"
Tehát valaki kimegy Németo-ba és hoz 10et, vagy amennyi kell és nem lesz nagy a pk mint amit a miniitx-nél számoltatok és a vámtól se kell félni. Usá-ba kivinni egy kocsit meg több lenne, mint amennyit sporolhatnátok
-
nyunyu
félisten
válasz
duffbeer
üzenetére
Tisztában vagyok az általad leírtakkal, de kisembernek nagyon ritkán éri meg UPS-el vagy DHL-el hozatni
Friss adat: UPS-sal 20k HUF egy kicsi csomag (kb. 10x20x4 centi, lehetett 30dkg) Budapest-Moszkva tavon.
Raadasul megserult az antistatik+buborekos zacsi+kartondobozba csomagolt elektronika, allitolag eltort 2 laba a mikrokontrollernek.
(Eredetileg TNT-vel akartuk, de ok nem szallitanak maganszemelytol maganszemelynek. Ceg-ceg meg szoba se johetett a magyarnal is hulyebb orosz vamszabalyok miatt.)
-
jodamester
tag
Egy M350-re én is vevő vagyok. Esetleg ha tud valaki hozatni beszállnék...

-
duffbeer
őstag
válasz
Fidel76
üzenetére
Ment privát!
Tisztában vagyok az általad leírtakkal, de kisembernek nagyon ritkán éri meg UPS-el vagy DHL-el hozatni. Nagy tételben, kereskedés céljából más a helyzet.
MitxPC USPS-el küld, a mini-box-al ellentétben."40$+42$ usps amivel a 45 eurot már túllépted..."
40$+42$ = 15000Ft (ha nem kell vámot fizetni eddig ez a legolcsóbb)
cartft.com:
49euro + 14euro posta = 17000Ftlinitx.com:
56euro + 24euro = 22000Ft...... -
Fidel76
tag
válasz
duffbeer
üzenetére
Főleg ebayen kersztűl, de volt pár dolog azon kívűl is. Ami kell nekem vagy ismerősöknek és kint olcsobb azt mind kintről hozatom. Legtöbb esetbe feléért megkapod, de már volt olyan is hogy tizedéért.
Hivatalos vámrendelet szerint 45 euro értékben "bármit"(kivéve:ital,cigi,kábszer,fegyver,kémezközök,stb vagy márkavédelem néven le is foglalhatnak dolgokat, ha nagyon hasonlít 1 bizonyos márkára) behozhatsz/megvehetsz 3. országból magánszemélytől mint magánszemély saját használatra vám és áfa mentesen.(a legtöbb esetbe 45 euro érték alatti csomagot mégha nem magánszemélytől veszed akkor se bontják. Ez csak EMS,USPS-re biztos. Még van 2 ismerősöm akik szintén kintről rendelgetnek és kb 100 rendelésen túlvagyunk összesen és még 45 euro alatti cuccot nem bontottak 1ikünknek se. Mármint vámolásra, mert sajnos 1-2 cucc tünt már el több dbos rendelésnél(magyar már csak ilyen))
Hogy lehet megkerülni/trükközni?
Feladó ráírja gift/sample és a csomag értékéhez beírja, hogy 50 $. Na most UPS,DHL,stb cégek akiknek saját vámjuk van és nem BP-re a központba viszik, ezek mindig vámoltatni akarják a cuccokat, én ezért sose hozatok velük vagy ha igen akkor belekalkulálom a vám + áfát. Vám nem mindenre van. Ezt 1 ugynevezet TARIC listából meg lehet nézni, hogy minek mennyi a vámja 3. országból, az áfa az meg mindig 25%(a mostani törvény szerint)Ami nagyon fontos, hogy a vám-on bármit felbonthatnak rutinellenőrzés képpen értéktől függetlenül. Ha ez megtörténik 2 dologra számíthatsz:
-30 napod van rá, hogy számlával igazold a terméket/értékét(paypal-es visszaigazolást a vásárlásról is elfogadják) ha ez nem történik meg akkor megőrzési díjat kell fizetni vagy ha nemtudusz számlát szerezni akkor a magyar értéke szerint vámolják és utána még rárakják a 25% áfát is.
-másik dolog ha több dbszámos az áru akkor eltünhet belőle 1-2(sajnos ez a mi kis országunk) és ráírják, hogy csomagolás sérült. Persze ettől még ugyan úgy vámolják+ áfa.Elöfordulhat még olyan is, hogy küldik a számlát az áruval 1ütt(ezt a legtöbb esetben megteszik), de a vám azt mondja, hogy nincs benne semmi. Na ez már gyanus, főleg akkor ha már többet rendeltél belőle és eddig mindig megvolt minden. Vámos ismerősömtől tudom, hogy ezt azért csinálják, mert a kis huncut magyar kitalálta, hogy photoshop-pal az paypales levelben szereplő számokat átírja kissebbre így jóval kevesebb lesz a vám+áfa és így akarják ellenőrizni, hogy trükközni akarsz/szoktál-e.
Nézzük az oldalt amit írtál:
40$+42$ usps amivel a 45 eurot már túllépted, ugyanis a vámon a postaköltség is beleszámít az áru értékébe. Ahogy néztem van ilyen megjegyzés rovat a rendelésnél. Na most oda be lehetne írni, hogy ajándékba vagy mintának kellene és megoldható lenne-e, hogy ráírják azt, hogy 50$ legyen a komplett értéke. Mondjuk jobb 1 levélbe megkérdezni ezt tőlük elsőnek és utána a megjegyzéshez a rendelésnél hivatkozni rá vagy lehet leírja mit írj oda nekik amiből tudják majd.
Ha megoldhatók ezek a dolgok akkor szinte 100%, hogy nem bontják és vámolják.
Amugy ahogy én nézem ha a német oldalról veszel 3db akkor árba ugyan ott vagy és nincs vám+áfa se. Persze ehhez kell 3 ember akinek kell is ilyen.
-
Fidel76
tag
válasz
duffbeer
üzenetére
Az az érdekes, hogy külföldi árunál nagyon lényeges a + postadíj(3. országnál a vám+áfa).
Na most a hivatalos oldalán 39$ +130$postaköltség(+vám+áfa). Ennél az árnál az EU-s árak jóval olcsobbak.. én inkább azt mondanám, hogy a hivatalos a horror ár.
M350az eu-ból:
Németből: (ez a legolcsobb amiről tudok)
[link]Angliából is 1: (ez 1 kicsit drágább, de ki tudja kinek merre/hol vannak ismerősei akik haza tudják hozni)
[link]Mind a 2 helyen van és mind2en szállítanak ide is. Ja és a legfontosabb nincs vám+áfa, mivel EUs mind2, nem úgy mint US.

-
duffbeer
őstag
válasz
duffbeer
üzenetére
AXIOMTEK Pico-820
EUROTECH PROTEUS
TCS-001-01768 - PICO-ITX INTEL ATOM SBC
Compulab SBC-FITPC2
iBASE IB882
iBASE IB888Sajnos árak nincsenek, de érdekes, hogy rengeteg cég foglalkozik a dologgal. Természetesen ipari céllal, nem kommersz.
További érdekesség, hogy szinte kivétel nélkül US15W chipsettel. Kíváncsi vagyok mikor gyártanak hétköznapi szinten is ezzel az északi híddal... -
Brogyi
őstag
Van valakinek itt M350-es doboza? Regen sokan akartak venni. A kerdes az lenne, hogy kell-e venti a dobozba a gsejt-hez? A RAM-ot milyet,mennyiert, es hol szereztetek be?
-
törölt tag
Igen, nem túl gyakori olyan eber akinek 3 hdd kell, de volt egy kolléga vagy itt vagy az ionos topicban akinek olyan ház kellett amibe 2 vagy netán 3 hddt is bele tud rakni.
Nem gondoltam volna hogy van olyan ház mini itxben amibe 3 hdd fér, de mégis.A bővítőkártya hely nekem személy szerint nem hiányzik, de biztos van akinek igen.
-
törölt tag
Cooler Master Elite 100
Ez van a mostani hazai pálya rovatban.
Ami jó benne, hogy akár 3 hdd-t is bele lehet rakni, asszem volt akinek ez kellett...
Viszont ventis tápja van, ez rossz hír... -
törölt tag
válasz
duffbeer
üzenetére
Hát igen, 20év az elég sok idő...

Bár az a 2k az nagyon baba. Nekem most havi szinten fogyaszt kb 1,5k-t a lapom.
A 65k-s ára mondjuk nekem még mindig picit sok, és ebbe még nincs is benne a posta meg a vám (ha van).
Ha mindenestül ki lehetne hozni a lapot 50k alatt, akkor tuti vennék egyet, és építenék belőle egy ici-pici HTPC-t.
-
quby
őstag
Tuti ház eladó! ha valaki htpc-t épitene és már csak a ház a kérdés....

-
duffbeer
őstag
-
duffbeer
őstag
Én próbáltam a D945GCLF-re felrakni ezt a Zalman legyezőt, de eléggé melegedett (Ja és a gyári csatlakozási pontok nem voltak jók, nem tudom fejből, hogy a gigabyte-nál hol vannak a kampók, de az intelnél, pont tükrözve kellett, ráadásul a RAM miatt is nehezen fért el.). Nekem egy kicsi házban volt és nem hagytam úgy. Mindenképpen valami ventit ajánlok, de valami nagyobbat. Nekem az "ház venti" csatlakozóra volt kötve, ha jól emlékszem az kevesebb naftát ad neki, így halkabb volt és bőven elbírta.
Ez már sokszor volt itt kérdés/téma, de ha nem akarod folyamatosan 70 fokon járatni a chipsetet, mindenképpen kell valami légmozgás. Akármennyi is jóval több a semminél. Vagy Te is veszel GSEJT-et (Most az a menő
), ami elmegy passzívan, illetve ha nincs rá szüksége kikapcsolja a ventit (ha van). -
Stibor
csendes tag
Hello,
gondolkozom egy GA-GC330UD-n persze passzívvá szeretném tenni mondjuk egy Zalman ZM-NBF47-tel. Az intel atomos lapokra már kialakult a technika, hogy ezt föl lehet tenni, de próbált-e valaki Gigabyte Atomos lapot passzívvá tenni? Arra is rá lehet tenni? Vagy inkább vegyek egy 4-es halk ventit (xilence, ixtreme).
Gondolom a chipset venti sebességét szabályozza az alaplap, vagy állandóan magas fordulaton kerreg?

Kösz, Miklós
-
nyunyu
félisten
válasz
duffbeer
üzenetére
Ez legalabb mukodik, csendben teszi a dolgat.
Viszont a 150W-os adapteruk olyan faszan zug ha nincs bekapcsolva a rakotott eszkoz, hogy nem lehet mellette megmaradni, ki kell huzni a konnektorbol.

Szerencsere az ipariPC-nk szallitoja leszokott az FSP-rol, most mar Delta adaptert adnak a gepek melle.
Mindenesetre nezzetek meg, milyen csatival gyartottak az adott FSP adaptert, mivel vevo kivansaga szerint gyartjak 2.5/5.5-os csatival (ami a GSEJT-hez/Morex hazakhoz/mi tapikepernyonkhoz jo), de gyartjak 4 tus Mini-DIN Power-rel is. (ami az ipariPCken szokott elofordulni)
(Gondolom a 24V-os verziokat lehet kerni 3 tus Mini-DIN Power-rel is, ami meg a POS kutyuknel szabvany.) -
duffbeer
őstag
Van Vaterán 4A-es FSP adapter, ha valakit érdekel.
-
törölt tag
válasz
CHIPman
üzenetére
Szerintem semmi. Még egyikről sem hallottam. Nem lehet, hogy elírás?
Az Intel processzorkeresője szerint ilyen Atom procik vannak:
SLGPT 2 GHz Z550 1 533 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A
SLB2M 1.86 GHz Z540 1 533 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A
SLGL9 1.66 GHz N280 N/A 667 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A
SLB6Z 1.60 GHz 230 1 533 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A
SLB6P 1.60 GHz Z530 1 533 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A
SLG9Y 1.60 GHz 330 2 533 MHz 45 nm C0 1 MB Micro-FCBGA N/A
SLB73 1.60 GHz N270 1 533 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A
SLB2H 1.33 GHz Z520 1 533 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A
SLGMG 1.20 GHz Z515 1 400 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A
SLB2C 1.10 GHz Z510 1 400 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A
SLB6Q 800 MHz Z500 1 400 MHz 45 nm C0 512 KB Micro-FCBGA N/A -
Az N330 és a C330 között milyen különbség van?
-
DBob
őstag
-
-
"Sajnos a grafikus kártyát hiába tuningoltuk nagy sikerrel (450/1100 @ 575/1250 MHz), a driver állandóan elszállt annak ellenére, hogy képhibákat egyáltalán nem produkált a GeForce 9400M. Vígasztaljon minket a tudat, hogy a pár éves játékokban annyira lassú volt már alapból is a gép, hogy sokat nem változtatott volna ez a 20% körüli VGA tuning."
Kép link
Az a jó, hogy az 1,2-es P3-ak verik a 2,4-es P4-eket állítólag, nekem nem volt erős P3-am.
szerk.: Az alkatrészek nem melegednének fel nagyon a Giga házban, ha nem rakok bele ventit?
Ha az adatlapomon lévő #1 cfg mellett a meleg miatt nem tudtam aludni, akkor ennél mire számítsak? -
canniball
nagyúr
válasz
CHIPman
üzenetére
A táp típusa.
A táp működése.
Képek a házról/tápról.Nálam a D945GCLF2 (N330)+SSD+2GB memória harmincegy-két W, a GSEJT (N270)+2,5" HDD+1GB memória ~14W. Ha 3,5" HDD-t akarsz az kb. +8W; 65W-on belül vagy.
-
Van valakinek ASRock ION 330 vagy S330 nettopja? Underground2-t minimumon hogy bírná, ha esetleg egy kis játékra adnám a fejem?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
canniball
nagyúr
-
canniball
nagyúr
válasz
CHIPman
üzenetére
Ezek között a márkás példány itthon ritka mint a fehér holló...
Vagy vedd te is azt a házat amit quby kolléga, ahhoz jár az FSP táp. -
-
canniball
nagyúr
válasz
CHIPman
üzenetére
"Ezzel 220V-ról tudom használni. De mi van a 12V-tal?"
No még egyszer elölről: a külső adapter 12V-t csinál a 220-ból, ezt adja tovább a lapon lévő tápnak (merthogy annak ilyen kell), ami szórja tovább amerre kell. (Az ATX tápok is ezt csinálják csak ott egyben van az egész). Így már megvan?"Gondolom egy ilyen külső táp kb. annyiba kerül, mint egy 120W-os picoPSU."
A picoPSU szinonimája jelen esetben a lapra integrált táp."A picoPSU-hoz is kell ilyen külső táp? Ugye nem?"
De. -
válasz
canniball
üzenetére
Ezzel 220V-ról tudom használni. De mi van a 12V-tal?
Asszem akkor mégse ez lenne, ennyit felesleges ráköltenem.
Gondolom egy ilyen külső táp kb. annyiba kerül, mint egy 120W-os picoPSU. Akkor inkább az egy N230-as lappal.
Izé. A picoPSU-hoz is kell ilyen külső táp? Ugye nem? -
canniball
nagyúr
válasz
CHIPman
üzenetére
Az imént említett külső táppal.
Ilyesmivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Sony PS3/PS4/PS5 és kézikonzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, esetleg még egyéb dolgokra amik időközben eszembe jutnak. Szóval előbb úgy értettem, hogy sokkal jobb mintha az asztali gép menne egész éjszaka (zaj és fogyasztás szempontjából).
Mert ugyis...

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)