Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- CES 2026: Látható gyűrődés nélküli hajlítható kijelzőt hozott a Samsung
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iga007
tag
válasz
adriankoooo
üzenetére
"102W AC-DC Power Adapter
AC Input AC 100-240V 47-63Hz
DC Output 12V DC
8.5A (102W Max.)
Connectors
2.5mm Barrel Plug
IEC Power Cord Included"Bár nem tudom mi az a IEC rövidítés, de ez azt jelenti, h jár hozzá tápkábel...
-
Iga007
tag
válasz
canniball
üzenetére
Szerintem ha
a) veszel egy utazós adaptert a USA-EU csatlakozóhoz még akkor is olcsóbban megvagy!
b) lehet, h tudsz szerezni itthon is kábelt a külső táphoz.
c) a külső tápot beszerzed itthon (nézegettem amíg a 90W picoPSU-t 2$ szállítják, a tápot már 30$ körüli összegért...) -
Iga007
tag
válasz
sanzi89
üzenetére
Sajnos a Mini-ITX valahol a kompromisszumokról szól
, de sok után járással és a fórumtársak nagyszerű segítségével messzire el lehet jutni... - hú ez nagyon csöpögős lett 
Lehet, h rosszul gondolom, de én nem nagyon erőlködnék hűtéssel. Elnézegeve, h ezen masinákhoz milyen zárt mini dobozokat is forgalmaznak... -
Iga007
tag
válasz
canniball
üzenetére
Köszi a tippet!
Újra olvasgatom a vonatkozó részeket...
A Bejeweld / Zuma nem egy hw igényes játék
- legalábbis eddig ezt gondoltam (fut ugye PDA-n is)Egyébként létezik vmi USB-s / mini PCI-os hálókártya ilyen lapokhoz - akkor ki lehetne iktatni a Routert és megosztani a netet egy laptophoz?
-
Iga007
tag
Sziasztok!
Sikerül végig csemegéznem a topicot de lenne 1-2 kérdésem amire nem találtam választ.
Jelenleg egy Intel d201gly2-es lap szolgál XPSP3-al egy Antec NSK2480-as házikóban 3,5-es Samu Sata 400GB vinyóval és egy LG DVD íróval kb 35-50W közötti fogyasztással.
Amire használom az netezés, zene hallgatás, DivX filmek nézése és Rapid letöltések.
Néha játék olyan klasszikusokkal, mint Bejeweld / Zuma - sajna ezeknél ha megy a háttérben letöltés + böngésző nem lett bezárva akkor szaggat. Próbáltam volna Linux Live verziókat, de mindnél használhatatlan módon kb 4* jelenik meg szellemkép formájában az asztal...
Nagyon sok jót olvastam tőletek a GSEJT lapról.
Szerintetek ilyen felhasználási területre megérné váltani, v ugyanolyan szaggatás lenne az eredmény?
Mennyivel fejlettebb a GSEJT beépített videókártyája az S3-asal összevetve / Linux verziók támogatják?Ja, mi a vélemények erről a kuckóról
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Viccrovat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460 i7 10700 32GB DDR4 512GB SSD ASUS TUF RTX 3070TI 8GB Lian Li LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de sok után járással és a fórumtársak nagyszerű segítségével messzire el lehet jutni... - hú ez nagyon csöpögős lett