Hirdetés
- Yettel topik
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- One mobilszolgáltatások
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
Új hozzászólás Aktív témák
-
canniball
nagyúr
Valószínűleg a c) verzió lesz. Ha esetleg tudsz/tudtok tippet azt megköszönném.
adriankoooo!
"amerikai csatlakozoval adjak, a kabelt ki lehet cserelni..."
Arra azért figyelj, hogy a kanóc táp felőli része lehet ilyen is, nem tudom ez mennyire beszerezhető itthon.llacee.!
Ezzel küzdöttem én is, de végül beletörődtem. Remélem neked több energiád lesz hozzá és sikerül megtalálni a leggyengébb láncszemet. -
sanzi89
addikt
Abszolút igazatok van! ITX alaplaphoz ITX ház dukál. Legyen minél kisebb, spóroljunk a hellyel. De nekem nem erre van szükségem.

Támasztottam pár kritériumot, amiből - főleg így, hogy az "olcsó" atom-os gép ára már a 80e-et súrolja
- amiből nem vagyok hajlandó engedni. Van egy kankós TV állványom, nincs benne semmi, felőlem mehet bele egy fekvő ATX-es ház is. Legfeljebb a felében nem lesz semmi csak levegő. Abba még nem halt bele senki, hogy nagyobb házat vett a gépének, mint ami feltétlenül szükséges. Persze ez nem jelenti azt, hogy én ATX-es házat keresek, de ha csak ez lesz az a méret amibe mindent bele tudok tuszkolni? Most ne válasszam azért, mert nagy? Vehetnék PCI risert, de ott meg méginkább kellene figyelni a helyre, fúrkálni a házat, ezekből már kinőttem. 
Nekem olyan kell: megveszem, két csavarral beleteszem, tápkánel bedug, és boot...
De mondom mindenkinek másak az igényei, és abszolút megértem amit mondatok.

-
duffbeer
őstag
Nekem is GLY2 volt az első ilyen célú lapom.
A GMA950 nem mostani, de az S3 a közelébe sem kerül szerintem. Az Atom proci valamivel gyengébb lesz mint a Celeron a GLY2-n, de a leírt területre elegendő. Talán annyi előnye van, hogy tud HT-t a Celeronnal ellentétben.
Ja és Linux ahogy emlékszem stabilabban támogatja a GMA950-et mint az S3-at.Amit nyersz GSEJT-el: fogyasztás jelentős csökkenése, (szerintem) stabilabb, jobban támogatott, kiforrottabb hardver, És elég neki egy 12V-os adapter.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi belépő szinten
- Milyen routert?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Több darab! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

- amiből nem vagyok hajlandó engedni. Van egy kankós TV állványom, nincs benne semmi, felőlem mehet bele egy fekvő ATX-es ház is. Legfeljebb a felében nem lesz semmi csak levegő. Abba még nem halt bele senki, hogy nagyobb házat vett a gépének, mint ami feltétlenül szükséges. Persze ez nem jelenti azt, hogy én ATX-es házat keresek, de ha csak ez lesz az a méret amibe mindent bele tudok tuszkolni? Most ne válasszam azért, mert nagy? Vehetnék PCI risert, de ott meg méginkább kellene figyelni a helyre, fúrkálni a házat, ezekből már kinőttem.