- Felkészült a Redmi 15C
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Új hozzászólás Aktív témák
-
pisti
őstag
válasz
leviske #15367 üzenetére
Elégni nem fog, de az élettartamát jelentősen rövidíti, ha ilyen magas hőfokok mellett üzemel a VGA. A probléma csak az, hogy nemtudni mennyiről mennyire rövidül, csak azt hogy jelentősen. Mondjuk ha 100 évről 10 évre az még mindig bőven jó, de ha 10-ről 1 évre az már nem annyira... Ezért szerintem aki teheti rakjon értelmes hűtést rá.
Egyébként bármelyik hagyományos kondenzátorra, ha kerül ebből a "kellemes" 90 fokos melegből (alaplapi pl.) nem fogja megköszönni, azok a legérzékenyebbek a melegre. -
CimbiX
aktív tag
válasz
leviske #14847 üzenetére
Nekem egy Powercolor 3850 512-es kartyam van, a következö orajelekkel megy stabilan több ora game utan is: 780/1050, miközben a kartya hömerseklete soha nem megy 55C° föle... Na azert szerintem ez egyaltalan nem rossz ahhoz kepest, hogy gyari BIOS van rajta, es ugyan csak 3dmakk erejeig, de 800/1050-en is lett mar tesztelve. Szoval nem csak "hazabeszelek", ha azt mondom, hogy ne huzzuk mar le a Powercolort!!
-
Dantor
csendes tag
válasz
leviske #14821 üzenetére
Nekem halt már meg Gainward nVidia kártyám, sőt még régi időkból asus tnt2 is ugyanígy járt.
Inno3d-vel, vagy "tökócsószar" más márkával soha semmi gondom nem volt.
Most is powercolor radeon 3850-em lesz (holnap!), és le merem fogadni hogy kibírja azt a 1,5-2 évet amit a gépemben fog tölteni -
aya
addikt
válasz
leviske #14824 üzenetére
Ezek a gto gto2 kifutó modellek voltak, a Sapphire és a powercolor -nak volt akkora kapacitása, hogy ezeket gyorsan piacra tudták szorni.
Ha rangsorolni kellene akkor azt mondanám, hogy eladásokban a sapphire után egyböl a powercolor jön.
A legszebb legdrágább karikat általában kivétel nélkül a His gyártja.
Talán ök kapnak jobb gpu-kat, de lehet hogy ök se. -
ftc
nagyúr
válasz
leviske #14817 üzenetére
PowerColor elég kishal kb felér egy Palit/Xpertvisonnal
Sapphire a legnagyobb gyártó anno ők gyártották a BBA karikat is
Sapphire,MSI,Asus,Gigabyte ezek a legnagyobb gyártok AMD vonalon
Anno még volt Hercules...csak ugye kiszálltak
S rég láttam Connect3D kariakt a paicon
-
kovy79
őstag
válasz
leviske #14821 üzenetére
Ha kizárólagosságra gondolsz, akkor a Sapphire, de a "multik" (Giga, MSI) is mellette vannak minőségben.
Itt szerintem sokak véleménye eltérő a "legjobb" kérdésben.
Már a Powercolor is megbízható márka kb a Gecube-bal egyetemben (legalábbis nekem soha semmi gondom nem volt velük).Senior lettem.
-
katt777
félisten
válasz
leviske #14793 üzenetére
Fórum ez, azért van, hogy beleszólj, ha valamelyik témáról van véleményed. Bevallom, nem böngészem nap mint nap az árlistákat. Vita meg nincs, csak eszmecsere, mert az nem vita, hogy valaki nem tud valamit pontosan, valaki más meg pontosítja.
Árlisták ide vagy oda, ki vett 100k alatt X2-t? Mert 3870-nel is ez volt. Remek árak, aztán valahogy mindenki 60k körül vette az elején. -
törölt tag
válasz
leviske #13023 üzenetére
Lehet, hogy rosszul tetted fel a kérdést. Az tény, hogy a G92-es GTS jóval drágább a GT-nél, de cserébe, aki hajlandó megfizetni, sokkal komolyabb tuningpotenciált kap a pénzéért. A GTS tuning ott kezdődik, ahol a GT véget ér. Ezt szerintem nehéz eldöneni ennek fejében, hogy megéri-e, avagy sem. Aki nem tuningol, annak egyértelmű, hogy nem.
Az Ati pedig pont oda lőtte be a kártyáinak árát, ahol eddig egy rés volt. És szerintem jó helyre pozicionált. -
-
rumkola
nagyúr
válasz
leviske #12800 üzenetére
Kerestem, de Crysis hotfixnek a 7.10-es vagy melyik catalystot hívják.
És igen, megvan még a problémám, de nem csak Crysis alatt HANEM LOST PLANETBEN IS SZAGGAT A MENÜ!
0-1 FPS!
Nem vagyok láma, de lassan kihullik a hajam ettől. Tuti hogy drivergond, de nagyon nem szeretnék oprendszert újratenni. -
szitaati
aktív tag
válasz
leviske #12709 üzenetére
Azért Nvidia sem hülye, sőt: a 9-es széria pont abból a G92-ből fog állni, amiből a 88GT és az 512-es GTS... a csúcskari ott is egy kétmagos cucc, a 9600 és 9400-as karik meg a G92butított változatai... gyakorlatilag semmi fejlesztés, csak fejlettebb gyártástchnológia =>olcsóbb előállítás, és új néven lehet kiadni, amiről mindenki elhiszi, hogy jobb, mint az előző. Parasztvakításnak nem rossz szvsz
-
leviske
veterán
válasz
leviske #12580 üzenetére
"Server is too busy"
A sok gyopár mind most akarja letölteni?
És a legfelháborítóbb, hogy nem csak driver részre nem lehet bejutni, hanem az egész oldalra....
(#12581) Tombi : ha nem két karit akarsz, akkor DS3 elég. Az "olcsó" egy relatív fogalom, szerintem ezeket is érdemes megnézni, tuningnál jól jöhetnek. (Mondjuk érdemes Ősember összes bazárjában körülnézni
)
-
Picco
addikt
válasz
leviske #12564 üzenetére
utanaolvastam es megrendeltem, 33k es allitolag az osszes 2900xt orajelere kepes minimum egy normal hutessel...nekem ez meger 1 kis zajt...ma megvettem hozza a tapot is amit igyis ugyis megvettem volna.
aginornak es a tobbieknek koszonom szepen a segitsegetmod
othl:en amd parti vok de 8800gt egyertelmuen
-
Bali27
addikt
-
cbr688
senior tag
válasz
leviske #10797 üzenetére
köszönöm a tippet,nekem személy szerint a his sokkal jobban tetszik,de úgy döntöttem azt veszem meg amelyikhez hamarabb hozzájutok...az msiről ezennel lemondtam sry hossszú
jó lesz az ati már ki is jött a catalyst 7.12,szerintem ha megoldódnak a driver meg támogatottsági gondok befogja a 88gt-t...
-
Alpachino
veterán
-
-
HUNNIA1920
őstag
válasz
leviske #10245 üzenetére
Én nem akarok vita témát nyitni, de ahogy értelmeztem a válaszodat, arra jutottam, hogy a 2600XT fele olyan gyors, mint a GTS. Ha így gondoltad, akkor ez egy valótlan állítás. Az új meghajtókkal nem áll tőle messze.
A válaszod másik felében leírtakban reménykedem én is.
Különben köszi a válaszokat. -
tkesy
addikt
válasz
leviske #9817 üzenetére
Nekem a 7.11-el sok bajom nem volt, ellenben a 7.12-vel pl a TDU-ban a felére esett az fps...
igaz a 7.12-vel már nemvolt sok ídőm tesztelni, mert a megelenése után pár nappal visszakerült a kártya az eredeti tulajdonosához....
eredmények 7.11-el -
katt777
félisten
válasz
leviske #9528 üzenetére
Nem hiszem, hogy bármire lecserélhetnéd, CF-nél ugyanis az az ideális, ha mindkét hűtő kifelé fúj. nagyobb el sem fér, felülre szerelt ventinek nincs honnan szívnia, és a meleg sem tud távozni, azaz szépen megfő legalább a fölső kártya.
Azért az jó, hogy már itt vannak az új 88GTS-ek (95k-s ár az szép, csak kérdés, van-e 2x olyan gyors, mint a 3870), 3870 meg még mindig nincs. -
Foxmulder89
senior tag
válasz
leviske #9453 üzenetére
Van neki valami bugja de nem ekkora
biosban lehet javítani de az nem fog vissza sztem nagyon sok teljesítményt, viszont nem jön elő mindig a hiba csak speciális alkalmazásoknál, amit nem tudok hogy mik
legalábbis így hallottam.
Apropó nekem megy rendesen cod4, szal nem a kari hibája! -
AT1S
tag
válasz
leviske #8571 üzenetére
Kösz
ez most jó hír ! Tesómnak most rendeltem egy Giga 3870-et, én majd februárba akarok venni vga-t eddig 8800 GT-n gondolkodtam, de így valószínűbb, hogy még 1 3870-lesz. Aztán, ha kell akkor CF!
És kell ilyen cf híd hozzá? A giga honlapján nem volt feltűntetve h. lenne hozzá...
-
katt777
félisten
válasz
leviske #8505 üzenetére
Azt én nem mondtam. Csak nálunk nem annyira ismert.
Európában elég gyakran használják tesztekhez (is), és rosszat sem szoktak írni róla.
Hát, a passzív 3870 tuningját megnézném, ez tuti nem az X-Turbo változat (és az csak 800/1220-on megy, ha jól emléxem). A másik kérdés, hogy hogyan teszem be mellé a másikat. -
L4mie
veterán
válasz
leviske #8505 üzenetére
a passzív csak akkor hűtő, ha rá, vagy mellé, vagy elé
raksz egy 9-12 est
akkor viszont nagyon jól hűt...nekem egy 900hufos 9cm es zalman hűti a passzív videokarim és nagon csendesen végzi a nagyon jó dolgát
(persze amikor véletlenül kihúzom az alaplapról akkor kapásból tudnék tojást sütni, vizet forralni)
-
katt777
félisten
válasz
leviske #8034 üzenetére
Mellesleg azért a 88GT-t is lehet tuningolni, és szintén nem mellesleg már 55k-tól is lehet rendelni, persze az sincs. CF/SLI összehasonlításban meg hol az egyik jobb, hol a másik, szóval játék függő, kinek melyikbe érdemes beruházni.
De én a 3870-re szavazok a korszerűbb technológia, no meg a CF-es lapom miatt, amellyel nem sokat kezdhetnék SLI-téren. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
leviske #7644 üzenetére
Szerintem is talán le fogja verni a 88GTX-et. Csak sajna aza gond, hogy akkor a 88GTX lassan már a 2. szülinapját fogja tölteni, és kint lesz már a nagytesó, a 9800GTX. Tehát lehet örülni, hogy leverte a 88GTX-et, csak akkor az NV már 2 évvel előrrébb halad. Mind1, azért majd örülünk a sikernek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ROG Astral GeForce RTX 5080 16GB GDDR7 OC Edition - 32 HÓNAP IPON GARANCIA
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Fotó állvány eladó
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest