- Légies iPhone halvány színei
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- HMD Skyline - jó szerelés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpachino
veterán
válasz
7600GT #12198 üzenetére
"Egyébként a Crysis patchtől gyorsult valamennyit a játék?"
Gyorsult egy keveset, de nem ez a lényeg, ha nem az, hogy mióta fenn van a patch a visszatöltött mentésimet, szinte kivétel nélkül bugosan tölti vissza.
pl. fegyvernélkül, az ellenség pedig körbe-körbe szaladgál.
-
Abu85
HÁZIGAZDA
válasz
7600GT #12111 üzenetére
A COJ használja legjobban a DX10-et a megjelent játékok közül. De főleg Practicle alapú GS kódokat tartalmaz ami azért még megyeget a GF8-nak.
Egyelőre így néz ki, hogy a DX10 elterjedése váratni fog magára. Az új nV karik sem támogatják majd a DX10.1-et így nem kérdés, hogy továbbra sem fognak olyan dolgokat használni a fejlesztők ami alatt összeomlik a GF8, még akkor sem ha az HD Radeon megtáltosodik mellettük.
Amúgy ha elfogadsz egy tanácsot akkor HD3850(256MB) CF-fel vagy 9600GT(512MB) SLI-vel készülj, mert a Crysis gépigénye csak a kezdet. -
cowboy_bebop
őstag
válasz
7600GT #10642 üzenetére
A "sima" 3870 az eddigi séma szerintinek tűnik.
De akkor 3DMark-ban is csaltak?
Azért nem hiszem h. kamu lenne, mert pl. Bioshock-ban jócskán ráver a GT a 3870-re.
Esetleg driver optimalizáció?
Az elején (configuration menüpont alatt) mutatják a driver telepítését, én még olyan GUI-s Catalyst installt nem láttam. -
Kobe
veterán
ezért mondom, hogy nem volt nagy biznisz, átlagban hazai árakhoz képest emgspórol 5k-t ha 256osról beszélünk, de ha itt veszi ph n akkor még kevesebb a difi, 512 es esetében sem oylan egetverően nagy a kül - kb 7-8 ha phról veszi olyantól aki garit is ad, ennyi sztem simán bevállalható ha nem akar repülőre ülni gariért
-
leviske
veterán
Én már igyekszem pesszimista lenni, akkor legalább nem csalódok.
Addig nekem ugy tűnik egy 29XT, vagy egy PRO lesz belőle...
(#7652) jer1cho : attól tartok, hogy így lesz, főként, ha az AMD megint egy sikeres "előre" lépést tesz....
Elismerésre méltó az R600 is, de sajnos míg nincs kihasználva... addig akkor is csak egy kirakattechnologia.
(#7655) Gorneck23 : már megvan az 50-es? Grat!
-
-
Gaboman
nagyúr
Várjunk még ezzel,sajnos én már lemondtam ezekről a csoda driverekről amiket az ATi igér!
Tudom egyébként hogy ezt írták 8.44-es driver lesz az.
És a GTX/8800Ultra letaszítását cállozák meg vele,de már annyiszór megpróbálták az újabb és újabb drivereket és sajna semmi előrehaladás. -
grimetime
tag
kevés
egyenlőre nem hiszem... a jövő évi vérfrissítésig biztos elég lesz mindenre.... főleg ha dobnak ki új drivereket...
Drizzt az enyém már halál biztosnak tűnik szerdára, dobok fel fotókat, meg tesztelek pár gamet. [cod4, ut3, tf2, stb stb... 3dmarkot nem teszem fel, mert szerintem értelmetlen hülyeség,a legtöbbünket ugy gondolom inkabb az érdekel hogy xy játék hogy fut]
-
Ceko
senior tag
Nem sokára megyek ausztriába(síelni
) ,lehet veszek egyet ha addigra reális áron nem lesz itthon. Nem tudjátok véletlen,hogy a Hegyeshalmi határhoz merre van a legközelebbi szamtech bolt??Az a 184 Euro nem vészes sztem, ennyi nálunk sztem majd csak januárban vagy februárban lesz,sajnos..
-
leviske
veterán
Itt olvasgattam én is. Szerintem jogos... A driverre azért gondoltam, mert itt a topikba valaki nem rég beoltott, hogy addig ne várjam a tesztet, míg nincs driver, mert fLeSs-ék anélkül nem csinálják a tesztet.
(vagy valami ilyesmi
)
Amugy remélem nem válnak mostantól a tesztek semmit mondóvá... amiatt tűnt ki a ph! a többi oldal közül, mert igen átfogó és teszteket csinált mindenről.
Bár ezek után az ATi megérdemelné, ha csak a 8800GT 256MB tesztben kapna helyet a kártyájuk...
#3924:
-
leviske
veterán
Én ugy hallottam, hogy akkor lesz, mikor lesz új driver a HD3800 szériához. Bár ezt fLeSs jobban meg tudja válaszolni. (igaz, nem is tőlem kérdezted...
)
És ugy emlékszem, csak 50-est küldött nekik az ATi... ez sem diszkrimináció... kis országnak csak a kisebb teljesítményűt...
#3921: mire gondolsz?
-
Thomas1
addikt
Az élsimítás jobban öli a kártyákat, mint az AF. Szerintem az AF-tól szebbek lesznek a textúrák, és AA-nak 1280-as felbontásban sok értelme már nincs. 800*600-ban van, mert ott tényleg szép recések az élek.
Én AF-et mindíg használok, mert nem sokat fog vissza a kártya teljesítményéből, az AA-val viszont csínyján bánok.nbl2:kezdd a COD4-el, mert a Pro Street-tel sikerült a Carbon alá menniük EA-éknak, pedig az nem egyszerű. De ők megmutatták, hogy van még lejjebb is.
-
decibel
aktív tag
Ezt a két mag egy nyákon dolgot nem veszem be amíg valaki az orrom alá nem nyom egy költségelemzést. A selejtarányon lehet javítani, de a többrétegű nyák, de mindenekelőtt a redundáns memória mindig plussz költéget fog jelenteni. Már a gx2 idejében sem vettem be a dolgot.
Arról nem is beszélve, hogy közel sem olyan egyszerű normális gyorsulást elérni sli/cf rendszerrel, emlékeim szerint eleinte a gx2 csúnyán leszerepelt, hónapokig tartott amíg olyan állapotba került, hogy átlag 40%-t gyorsuljon a gt-hez képest. Ez azt is jelnti, hogy hónapokig lefoglalta a driver team egy részét.
A gpu eleve sok kis processzorból áll, mitől lenne külön tokozásba rakva olcsóbb? Nem ismerjük a selejtarányokat, viszont a negyedéves NV jelentésből kiderül, hogy a 8800-on jelentős nyereséghányad van.Amíg Moore törvénye érvényes, addig nem látom indokoltnak a multi gpu-s megoldásokat.
-
-
Gaboman
nagyúr
Akkor számoljunk egy kicsikét,ugye itt vett most valaki 52E -ért Gainward 8800GT-t 52E Ft-ért.
Amit te mondasz hogy 30%-al jobb áron tudja adni majd az AMD akkor 36400Ft-ba kerülne a 3870,hát ezt én nem akarom elhinni hogy ennyiért adnák majd.
Amit néztünk árlistát ott 250Euro volt a 3870 az 62500Ft,ha egy 10-15E -el jobb áron is lesz annál majd,akkor is max 5-10E Ft a 3870 és 8800GT közti külömbség.
Viszont ha csak annyi lesz akkor nem biztos hogy megéri az ATI-t venni. -
hétalvó
addikt
-
rollins
őstag
Egyrész igazad van, sokszor csak találgatás megy, kevés hozzértéssel. Pl én is csak egy sötétben tapogatozó laikus vagyok. Akkor Te még nem is láttad mi ment az X2 témában 5mp -ként 1hozzászólás hogy : Hello, Köszi, Van itt valaki? meg ilyenek. Itt nem volt kikötve, hogy ide csak komoly szakértők írhatnak és hogy ez mélyvíz az RV670 témájában. Nem akarnálak megsérteni, de nem is olyan túl régen, ha jól emlékszem, még Te kérdeztél olyan dolgokat, hogy pl: Mi az a texel? Azóta már sokat megtudtál, elhiszem. Úgy nyilatkoztál most, mint ha Te lennél a szakmaiság őrzője.
Ígérem többet nem írok ide, nehogy megsértsem a magas színvonalú szakmai igényedet. Bár írtad, most már mindegy.... -
Miért? Egy komplexebb ps kóddal nem lehet szebb, jobb dolgokat alkotni?
de lehet, de alapvetően nem a kód komplexitásától lassú a G80 GS-ben, hanem mert:
- két dimenziós operandusokon megy a legjobban, a GS meg tipikusan 4-est használ (legalábbis gondolom, ugyanúgy mint a VS) - a PS operandusok viszont mitől lennének nem 2 dimenziósak?
- a GS-nél tipikusan jellemző lehet, hogy irdatlan elemszámú tömböket kell kezelnie, és ezért kifut a cache-ből - ez PS-nél nem jellemzőazt amúgy miért írod, hogy a G80 architektúra alkalmatlan DX10-re? bizonyos feature-öket nem igazán hatékonyan valósít meg, de katasztrófális teljesítményt csak szintetikus tesztekben kapsz, ahol a GPU egy csomó ciklusban malmozik, mert az üres ciklusokba nincs, amit beletegyen a scheduler.
-
wwenigma
Jómunkásember
1. a 8800GT egy jol atgondolt es megalkotott kártya lett, kicsivel ujabb, mint amit "ellene" említesz, így nem csoda, amit latsz.
2. Ide nézz....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE OC V2 12GB GDDR6X 192bit
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E754 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" HD I HDMI I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest