- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Ingyenreklám (már ha a linkelőknek nem fizetnek
, főleg, hogy másutt esetleg olcsóbban beszerezhető). Szabályzatot olvashatnád, de nem kell, legföljebb banolnak, nekem mindegy.
Amúgy írhatod, hogy valahol olcsó (de nem 50-szer 3 nap alatt, csak mert qrwára lusta mindenki akár csak 5 hsz-t is visszaolvasni, ehelyett inkább újra benyögi a tutit). Linkelhetsz, de mint mod. is írta: Terméklinket csak a gyártó oldaláról.
Másrészt rohadt idegesítő átlag minden 4. hsz-ban ipon-reklámot olvasni.SetCHOO. Vistára ajánlott Vista Manager-t is telepíteni, másrészt lekapcsolni az indexelés funkciót, stb. Vannak játékok, amelyeknél érdemes VGA-t tuningolni, egyébiránt kötve hiszem, hogy egy Crysis-t vagy egy Gears of Wart lazán elvinne a 3870 teljes grafikával (nálam sem tette). Mondjuk előbbit végigjátszottam 1950XT-n (nagyrészt), utóbbi meg túl szar ahhoz, hogy érdekeljen, tehát nekem OK a 3870. Annak a tuningnak nincs értelme, hogy valami fesz.-emeléssel az ált. simán meglevő 860-ról 890-re tuningolot a karit, mert csak az élettartamát csökkented, ill. a meghibásodás valószínűségét növeled pár tized FPS-ért.
lsc: Vagy nagy tételben felvásárolták az olcsó karikat (no persze jutott még pár szerencsésnek), és most eladják +1x egy beszállítón keresztül, amivel többen is jól járnak (APEH-et kivéve).
Nem ez lenne az első eset...
-
katt777
félisten
Hát, egy Phenommal most én is elesettebb lennék, mint a C2D-vel, úgyhogy inkább magamat támogatom.
Logo egy dolog, az reklám. Én csak azt nem értem, hogy ha reklámokat kapunk dögivel minden betöltéskor, amelyek ideje alatt egy fél szintet végig lehet játszani, vagy pl. benn a játékban is, mint Dirt-ben a reklámtáblák akkor milyen alapon kérnek pénzt a programokért?
TV-ért sem fizetsz, ha telenyomják a filmet reklámmal (meg még agyon is vagdalják, mint a böszme RTL Klubosok), csak ha anélkül megy (HBO).
Lehet, csak én gondolkozom túl logikusan... -
katt777
félisten
Soxor előfordul, hogy gyári driver jó ott, ahol ref. hibázik, mert a különböző gyártók nagy előszeretettel mahinálják meg a saját bios-aikat/drivereiket (ezért jönnek ezek hetekkel később a hivatalos ATI-nál). Nekem pl. anno ASUS driver az 1950XT-hez mindig tökéletesen jó volt, míg mások sírtak a ref. hibái miatt.
140MB driver FULL-os és multilanguage. Én 8.6b-t használok (ref, de Sapphire-öm van), abban is volt minden, még új HD Audio is (+driver +CCC +Hydravision +Avivo +hibajelentő). Ezekből célszerű kicsomagolás után eltávolítani az idegen nyelvű fájlokat (CCC-n belül localization és help), így azok nem foglalnak 50-60MB helyet a rendszerpartícióból, illetve nem szemetelik tele a hivatkozásaikkal a registry-t. Magyarul ugyanolyan kompakt lesz, mint az angol verzió.Megj.: Megnéztem pontosan, hogy 8.5 Cat és 8.6 Cat nem ua. Előbbiben maga a driver 8.493, míg utóbbiban 8.500, tehát újabb, ahogy mondtam is. Egyébiránt a remek 8.5-höz is adtak ki hotfixet, biztosan nem ok nélkül, de nem néztem utána, mert nekem a 8.6 tök OK.
-
somé
őstag
Ma megrendeltem én is,ennyiért nem hagyhattam ki.Főleg mert 2 hete már annak,hogy folyamatosan azon agyalok,milyen kártyát vegyek.Egy 2600XT-m volt,de közben vettem egy PC 3850-es szintén gyári OC-s kártyát,azonban a VF900-hoz hasonló hűtését egyáltalán nem lehetett szabályozni.Eladtam,közben az XT-m is elkelt.
Ahogy írták egy másik fórumon,ez a gyári OC-os vga ezzel a hűtéssel ezen az áron abszolút Best Bay. -
katt777
félisten
Saját bios-szal nem veszíthetsz gart, úgy mindenki bukná az alaplapját is már az első frissítéskor. És mit tehetsz, ha szar biost tesznek a VGA-dra gyárilag? Végül is visszaviheted, hogy nem tudja a 2D módot, de mivel minden karit ezzel szállítanak, vég nélküli cserélgetésnek nézel elébe.
Ha más bios-szal elszúrod a VGA-dat, akkor persze ugrik a gar, ha nem tudod valahogy visszatenni az eredetit, hogy ne vegyék észre a turpisságot. -
katt777
félisten
-
-
FefeeX
veterán
Furkókám olvass vissza, van info is, mi mennyire megy.
Egyébként friss lista, csak hogy mindenki tudjon hasonlítani:
A konfigomon gyönyörűen, akadás nélkül futó játékok - mindet max felbontás, AA, AF:
- Unreal Tournament 3
- Company of Heroes Opposing Fronts
- Need for speed Pro Street
- Neverwinter Nights 2
- Juiced 2Tehát egy 3850es kari is bőven elég a mai játékok 99,9%-ához 1280*1024-en minden fullra állítva. A maradék 0,1% pedig a Crysis
Még a Supreme Commander azért okozhat meglepetést, szóval azt még ma vagy holnap megnézem
-
-
7600GT
senior tag
Nem értem mi a bajotok a Crysissel. Ekkora területet értelmesen ilyen szinten megjeleníteni, úgy, hogy ne szaggasson be mondjuk egy HD3850-en, lehetetlenség, nem az optimalizációval van a gond. Nem szabad összehasonlítani sem az UE3-al sem pedig a CoD4-el. Ráadásul szerintem a CoD4 nem is olyan szép.
-
prmcsk
addikt
Ezt egy kicsit magamra veszem....
Nem mindenki kalandor még ebben a
"szakmában" sem. Nem gari nélkül árulom, saját magam tesztelem és adom
ki a kezemből Érkezés után még próbagaros, tahát a vevő is tesztelheti és visszajelez.....Nem tudom sokan mit gondolnak ? A bolti árhoz képest, 12-13k.-val olcsóbban adom és legyen még rajta 3 év garancia ? Szóljon mégegyszer az, aki
eztkomolyan gondolja.Egy vevőm most jelzett vissza és legalább olyan "sz@rul megy"neki, mint Alvinnak.
Idézek: "Igaz eddig csak mark06-ot néztem, de az alatt 759 / 1000 ( ez ugye 2000)-et gond nélkül vette.
-
Kobe
veterán
nem akarom elkesíretni őket, de nálunk a 200 dolláros reális árhoz képes - cca 36 ezer forint - a 65 ezres árak meg hasonlók oylan kv amagasak hogy az a 4-5 ezer orint os csökkenés már ugymond kva mindegy h megtörténik e, ha tényleg 35-40 lenne a kártya, azt mondanám szépen hangzó és szignifikáns csökkenés de akinek kell és képes 60 at kifizetni az valszeg a 65be se rokkanna bele
-
Jiced
csendes tag
Ha tényleg jönne cucc USA-ból, akkor én is kérek egy ilyet, de nagyon hirtelen, amíg el nem fogy:
SAPPHIRE 100215L Radeon HD 3870 512MB 256-bit GDDR4 PCI Express 2.0 HDCP Ready CrossFire Supported Video Card - Retail, raktáron van és átszámolva 46k. -
Def26
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest