Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
válasz
#40935168 #29836 üzenetére
Behorpad?
Nem tudom.. Nekem most a 6750es C2Dm felhuztam 3.2 re, meg a 800as ramjaim vagy 960on mennek, rogyásig nyomom effektekkel Assiassian Creedbe, Red Ochestrába, Ut be.. meg amit el tudsz képzelni és fullosan visz mindent.. Sztem amig a 4000es széria "élni" fog addig a 3870-t se kell nagyon leváltani. Majd a DX11 bemeg ugy is uj vidkari kell.. Ha egyáltalán akkor játszani fogok még..
-
CimbiX
aktív tag
válasz
#40935168 #10753 üzenetére
Elöször is leszögeznem, hogy majdnem minden szinten egyetertek veled. A helyzet összefoglalva egyszerü sztem: mindenki sok penzt akar keresni, a sok penz pedig nalunk, a vasarloknal van... ha tetszik, ha nem, de ha nem vennenk a cuccokat, akkor nem ez lenne a helyzet... konkret pelda: sokat vacillaltam, hogy 3870-es karit vagy 8800gt-t vegyek... vegül egy 2900pro lett a befuto... hogy jön ez ide? Kikertem a forumozok velemenyet itt a PH-n es nemet forumokon is- az eredmeny volt szamomra megdöbbentö. Itt mindenki a 3870 fele terelt (mert kevesebbet fogyaszt es dx10.1) (vagy 8800gt), a nemet forumozok meg szimplan azt tanacsoltak, hogy ha a fogyasztas nem gond, akkor egyertelmüen a 2900pro... namost valahol ebben a mentalitasban van szerintem a gond. Annyira megszallottak lettünk (itt termeszetesen en sem vagyok kivetel) ill. megszallottakka tettek minket (bar ez mar messzire vezetne), hogy mindenböl csak a legujabb, a legjobb kell, ami a legtöbbet nyujtja. Ha a Crysis peldajanal maradunk: a fejlesztök alkottak egy jatekot (motort), ami ma egyjatekos üzemmodban (=single player...) elvezhetöen megy a felhasznalok döntö többsegenek a gepen (mar akik meg tudjak VENNI a jatekot)- en pl. egy x1950pro-val vigan elvoltam 1280-on, medium beallitasokkal. Tudom, hogy ez nem a max, de a kartyam messze nem a max volt szinten. A jatek eladasai mondjuk fedezik a fejlesztesi kötlseget- de egy sajat jatekmotor irasa nem merül ki ennyiben, hiszen mar most vannak egy jo paran, akik befizettek ra. Ergo mindenki jol jar a piacgazdasag szabalyai szerint... a fejlesztönek többszörösen megterül a fejlesztes, a hardvergyarto el tudja adni felevente az uj grafikus kartyajat, a felhasznalo pedig boldogan fizet, hogy jatszhasson. Ha nem igy lenne, akkor nem arrol szolnanak a hirek, hogy a grafikus vezerlök piaca rekordmennyisegü arbevetelt ert el...
S hogy ebböl hol van a kiut? A piac törvenyei szerint ez magatol meg kene oldodjon- azonban eppen ez az. ami nem müködik. Mert ahelyett, hogy az lenne, hogy a hardver felsökategoria 2 even at mindent brutalisan, a TE (minden ironia vagy guny nelkül vett es teljesen aterzett) standardjaidnak megfelelöen futtatna, az ÜGYFELEK IGENYEIT kiszolgalva inkabb kisebb porciokban es gyakrabban dobja piacra a cuccost, amit igy is visznek, mint a cukrot. Es hogy miert vannak tele a forumok pont az ez ellen iranyulo panaszkodassal (mint epppen ez a hozzaszolas is)? Mert azok, akik megszolalnak, kb. a felhasznalok talan (de nagyon talan) MAX 10%-at teszik ki... es addig, amig egy kollektiv konszenzus nem jön letre a vasarlok reszeröl, addig ne is szamitsunk arra, hogy a helyzet valtozni fog.
Es mint sok elöttem szolo: bocs az OFF-ert, de ez kikivankozott^^ -
pisti
őstag
válasz
#40935168 #10740 üzenetére
Kompromisszum készség és alkalmazkodó képesség.
Nekem felesleges magyarázni az fps számok hatását a játszhatóságra.
A CS 1.6-t csak stabil 100 fps mellett játszok, ha még játszok vele, abban már a 80 fps is zavar.
Nade ennek ellenére egy single player játékkal vígan elvagyok 30 fps mellett is (van quicksave meg -load), sőt a Crysis a motion blur miatt még 20 fps mellett is egész elfogadhatónak tartom. Ez kb. az alkalmazkodó készség, illetve ha valakinek ilyen nincs akkor meg áldozza fel a képminőséget az fps szám oltárán, ez meg a kompromisszum készség lenne.
Látod tévedtem, nem csak a kompromisszum készség hiányzik sok emberből... -
MZsoltee
veterán
válasz
#40935168 #10739 üzenetére
Ne hargudj, de ilyen lapot nem vennék! Enyiért lapot nem szabad venni, nem tud 3x többet mint egy átlagos P35 amit megkapsz 23k körül. Szóval ez nevetséges...
4DB PCI-E? Minek? 1 bőven elég! A CF meg a SLi alig hoz gyorsulást árban fogyasztásban pedig a sokszorosa...
Szóval az ilyen termékeket a kőgazdag számtech analfabétáknak szánják... Aki ilyent vesz az vagy fanatikus vagy hülye, ezek közül szerintem egyik se osztogasson tanácsokat!
Ha ennyi pénz van gépre, akkor inkább vegyen az ember 2x gyakrabban és kevesebbet bukik rajta!
50"ra meg nem PC kell hanem X-Box, már a játékok is hamarabb kinn vannak és van ami csak konzolra jelenik meg...
És minek írsz ilyent, ha utána megcéfolod, mert úgyis hamar elavul...Bocsi az OFF ért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nintendo 3DS és DS topic
- Hardcore café
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Reklámblokkolók topikja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Honda topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Eladó Powercolor 5700XT Red Devil Dobozában
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- LG UltraGear Gaming Monitorok: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest