- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga911
senior tag
válasz
Tommmmka #12586 üzenetére
Én nem cserélnék. A két kártya kb. ugyanazt tudja, a G80 alapú megoldás hajszálnyival erősebb a mai jatékokban, illetve AA használata esetén. De ezzel szemben a 3850 modernebb(emiatt később jobban eladható), kevesebbet fogyaszt, normális a hűtése, annak ellenére hogy mindenki fikázza itt a topicban.
Üdv.
-
Pala
veterán
válasz
Tommmmka #11814 üzenetére
Ezt nem tudom, de annyira nem számít tragikusnak....nekem 2600Mhz X2-esem van, szintén 3 giga ram (single chanelben fut) és 256 megás 3850 700/1800-on, és így 8487 pontot kaptam nemrég, szóval szerintem a tied nem rossz annyira, sőt, normális.
ui: Omega drivert szerintem felejtsd el...nekem életemben volt már vagy 10 Radeonom, egyik sem futott tökéletesen az aktuális omega driverekkel, valahol mindig volt zűr. Ezzel szemben a hivatalos driverekkel ritkán tapasztalok problémát.
-
Plebi
senior tag
válasz
Tommmmka #10627 üzenetére
5800+ X2???? Az mien???
Amúgy itt mindenki 3d mark-ozik meg crysis-el tesztel és nem használja másra a gépét?
Van olyan valaki, aki kipróbálná normális alkalmazásokkal ezeket a karikat?Amúgy crysisről csak annyit, hogy (több helyen is megírták) rosszul optimalizált, elcseszett motorja van.
Érdekes ott van ezernyi játék, amik sokkal jobban mennek és azoktól is hasra lehet esni rendesen. Jah és grafikán kívül jó benne más is. Pl UT3, Bioshock, Orange Box-os játékok, Dirt, és még sok más!Far Cry meg annó nagyon nagy volt, egy normális, akkoriban tényleg közép gépen gyorsan futott, ez meg csúcskarin sem megy rendesen! LOL
-
Alpachino
veterán
válasz
Tommmmka #10283 üzenetére
"Láttam h. vista és xp között lényeges különbségek vannak az xp javára 3dmark 06-ban cc 2000 pont ez valós? "
Nincs ennyi külömbség ! Mindkettővel teszteltem ugyanazon beállításokkal és közel azonos pontszámokat kaptam 30-40pötty külömbséggel, az XP. javára, de ez jelentéktelen.
Tehát ha XP. alatt tesztelnéd, akkor sem érméd el jelentős töblett pontokat és eről nem az oprendszer tehet, hanem a procid. Sajnos az X2 ennyt tud DMarkban. Még szerencse, hogy játékokban más a helyzet, ugyanis 2800-3000MHz környékén már kivannak hajtva ezek a karik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest