- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbr688
senior tag
hello!vkinek van tapasztalata his hd3870iceq3 turbóval?mennyivel marad alul egy tuningmentes 88gt-vel szemben?köszi a válaszokat.
-
cbr688
senior tag
én már most várom az x2 árcsökkenését...
nyárra már biztos tűrhető ára lesz.kár hogy nincs crossfire sli hybrid,mind1ikből a jelenleginél a jobb tulajdonságot kihasználva.két x2-vel,azért jó lenne,meg egy switch-el,gagyibb játékoknál csak az egyik kari működne,nv támogatott játékoknál az nv...
szép új világ...szerintetek?(talán viccnek elmegy,de ne mondjátok,hogy nincs benne fantázia)
-
cbr688
senior tag
sztem ez a legjobban fejlődő topik,küldök egy UP-ot, hogy még több hsz legyen,hamarosan nekem is lesz egy 3870-esem...
-
cbr688
senior tag
válasz
leviske #10797 üzenetére
köszönöm a tippet,nekem személy szerint a his sokkal jobban tetszik,de úgy döntöttem azt veszem meg amelyikhez hamarabb hozzájutok...az msiről ezennel lemondtam sry hossszú
jó lesz az ati már ki is jött a catalyst 7.12,szerintem ha megoldódnak a driver meg támogatottsági gondok befogja a 88gt-t...
-
cbr688
senior tag
szerintetek melyiket válasszam?: sapphire 3870 + accelero+turbocooling + házituning(talán a legjobb hűtés,de a házi tuningnak vannak hátrányai) vagy msi 3870 oc vagy his hd3870 iceq3 turbo, vagy az új atomic sapphire az új egy slotos hűtéssel....
micsoda dilemma,remélem februárban már összejön egy kártya...
örülnék a tippeknek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- EAFC 25
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest