- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frenk
aktív tag
válasz
deniro2 #10473 üzenetére
Ha egyből nem lehurrognál akkor észrevennéd, hogy nagyon sokan maradtak még az agp-s platformnál. Hogy ki s miért az nem ide tartozik, ez egy 3850/3870-es topik ha jól tudom és nem csak pcix-es. Ha az ati továbbviszi az agp-t az nem véletlen. A 3800-as széria bejövetelekor sokan "sírtak", hogy milyen magasak a Mo-i árak. Hát nem véletlen, nem kellene egyből rohanni megvenni az irreálisan magasan beárazott / a ny-i árakhoz képest / kártyákat és akkor a nagyker is kapcsolna, esetleg nem ilyen magas lenne az induló ár. Hát ennyi ha már vannak olyanok akik csak egyből leszólják azokat akik még technikailag nem az Ő szintjén vannak. Az, hogy a gyártónak miért kell életben tartani az agp-t nem ezen topikba tartozik.
-
sosperecek18
őstag
válasz
deniro2 #10457 üzenetére
Én sem azt mondtam hogy tömegeket érint, de egy lehetőségként ott van ez is, bár azért elég sokan vannak akik még úgy gondolják, hogy beletesznek egy vga-t még a gépükbe, minthogy egy másik rendszer építsenek teljesen alaptól! (gondolom tudják a gyártók is hogy ez a piac eléggé kezd beszűkülni, de ezek szerint megéri nekik csinálni még mindig)
-
vsz
tag
válasz
deniro2 #10062 üzenetére
persze, ezt döntse el mindenki saját maga, nekem például ez volt a lélektani határ, amennyit még hajlandó vagyok kiadni egy vga-ért. és azt se felejtsd el, hogy ezeken általában nem a referenciahűtés van, hanem annál jóval jobb megoldások, amit ha külön akarnál megvenni 4-5k-ba belekerül, és nem kell magadnak barkácsolnod.
de hát ez persze teljesen szubjektív, csak nem szeretem amikor valaki a saját véleményét úgy adja elő, mint a kőbe vésett parancsolatot. mindenki ismerje meg a prokat és kontrákat, és aztán gondolja át, hogy ezekből neki melyik mennyire számít. -
Produkció
senior tag
válasz
deniro2 #6995 üzenetére
nem, a probléma az, hogy sok kézen megy át, és mindenki ráteszi a 20-30-40%át, minden kereskedelmi szinten más részesedés van.....Kint kijön a gyártótól, átmegy vmi nagykerbe, onnan 1 magyar nagyker behozza, és megy a kiskerbe...ezalatt legalább 3ember szakít még rajtad, ez itt a probléma, ha nálunk lenne előállítva talán 1 kézzel kevesebb lenne. Ezért veszek kenyeret péksébe
-
Produkció
senior tag
válasz
deniro2 #6955 üzenetére
és szerinted a kereskedőknek nem kell megélniük? utazz el akkor a gyárba és vedd meg ott 120ért, az 1 dolog hogy nem adnák oda, a másik hogy kicsit sokba kerülne az utazásod....szal a kereskedőkről lelehet szálni, nyiss kereskedést és megtudod milyen árréssel érdemes árulni.
-
Bagira01
veterán
válasz
deniro2 #6530 üzenetére
Hd2900 mostanra max 55k körül van. Hd3850 min 37k(jó volt 29-ért is de már nincs és nem is garis) És a hd3870-nek kéne a 2900-l egy szinten lenni és az árban is kb ott van. Szóval lehet markba jobb a hd2900 játékba kb egy szint, fogyasztás az nem kérdés és a hd2900 hangja sem könnyű eset
. Hd3850 elismerem, hogy jó kis kari, csak nekem cf-be kéne és ahoz még nem elég olcsó
-
deniro2
senior tag
válasz
deniro2 #4590 üzenetére
Most picit utánaolvastam ennek a kártyának és úgy tünik a 640mb-os 88gts-t a tesztek 85-90 %-ában elég rendesen szarráveri...
Ezek alapján nagyon kiváncsi leszek, hogy a 3870-es hasonló kivitelben mit kezd a 88gt-vel, de tekintetbevéve, hogy az eddigiek alapján mennyi különbség van az 50 és 70-es széria között, szinte kötelezően hasonló előnyt kell produkálnia.Tuco Ramirez: megmondom őszintén, erősen kétlem, hogy nem referencia kártyákkal teszteltek a ph-n, így ebből a szempontból nincs jelentősége a tesztnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest