- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Légies iPhone halvány színei
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktor77
titán
válasz
kriszbon #44897 üzenetére
Szerintem mindegy, hogy új vagy nem új. Amit egy 3870-ről tudni lehet, azt már a 3 évvel ezelötti verziók is tudták.
Most, hogy azon filózok hány évvel ezeletti verziók is tudták, eszembe jutott, hogy valamelyik év december 30.-án vettem a karit, szóval évfordulós. Csak nem emlékszem hányadik.
Talán 4.
-
Viktor77
titán
válasz
kriszbon #44893 üzenetére
Mindegy mi volt aktívon. Még a füleit is váltogattam, hátha akkor frissít. De nem.
MOD: Tessék, ennél aktívabb aligha lehet.
MOD2: Használjak másikat? Feltűnt, hogy nekem semmi bajom vele? Nem mutatja jól az értéket, amire én nagy ívben teszek, most csak a fórumtárs miatt izzítottam be. Az ATT jól mutatja, a CCC jól mutatja, mindkettő jól visszaveszi az órajeleket. Nekem az égadta világon semmi gondom. -
Viktor77
titán
válasz
lineage #44891 üzenetére
Ne higyj a GPU-Z-nek, teljesen jól teszi a dolgát a CCC is.
Remélem látszik, hogy a monitorozó grafikon 297-en mutatja a GPU-t, míg a GPU-Z nem mutat soha 776-nál kisebb értéket.
Ami szép az egészben, hogy az ATT sem mutatja pontosan, a "Jelenlegi GPU" felirat nem mozdul 297-ről, akkor sem, ha megnyomom a "3D Renderer be" gombot. Míg a grafikon ilyenkor szépen felmegy 776-ra.Ugyanez van CCC-vel is, egészen a 10.11-es driverig bezárólag, a legújabbat még nem próbáltam.
-
Viktor77
titán
válasz
Tubica #43879 üzenetére
"The generated error report contains only system information such as driver version,
AGP settings, graphics frame buffer size, etc. that will be used to analyze the problem. This report will treated as anonymus."Ez csak annyit tesz, hogy az elküldött report (az ATI-nak töltöd fel ha elküldöd), a driver verziódat, az AGP beállításaidat, és ilyeneket tartalmaz, és névtelenül küldöd. Ergó csak annyi, hogy semmi személyes infót nem küldesz.
-
Viktor77
titán
-
-
Viktor77
titán
válasz
TTomax #22225 üzenetére
7.12-vel mi volt a gondod? Én múlt héten raktam újra a rendszert, és annyi rosszat írtatok (írtak) az ez utáni driverekről, hogy nem mertem egyiket sem kipróbálni. Ezzel viszont nekem hibátlanul megy minden. Crysis, WoW, Tomb Raider: A., rFactor, NFSPS, Dirt, Sega Rally, minden.
Pontok nem érdekelnek. -
Viktor77
titán
Zin kapott 1 nap bant warezért (első eset), Anthony mivel neki már több van a rovásán, a segítségnyújtás miatt 3-at.
Sosem fogom megérteni, az ilyesmit miért nem lehet privátban.
-
Viktor77
titán
válasz
Gaboman #15716 üzenetére
"mert ezek a kártyák úgy jók ahogy kiadják őket"
Mint az én példám is mutatja, a linkemen lévőké is, sőt, szerintem itt is vannak páran, ebben kicsit sincs igazad. Bár ha szerinted normális az, hogy a gyári bios 106 foknál kapcsoltatja nagyobb fokozatba a ventit, akkor nem szóltam.
-
-
Viktor77
titán
Na, találtam gyógyírt a ventiproblémára (3870).
Ugye alapvetően az volt a gond, hogy a venti nem akar felpörögni (utánanéztem, állítólag 106! foknál kapcsolna magasabb fokozatba).
Ezen a linken, a srác ajánl egy oldalt, ahol alap (semmi tuning) bios-ok vannak, de javított ventibeállításokkal. Itt kell kiválasztani a megfelelő gyártót (nekem PowerColor kártyám van), és Winflash-el (vagy ki mivel szereti), felrakni a moddolt biost.
Kipróbáltam, működik. Ahogy láttam, a srác a kártyámhoz való első biost módosította, nem a második gyárit (ami a Guru3D-n is van), de annyi baj legyen.ATITools-szal (v27b4) néztem meg, hogy működik (ez ugye a kockaforgatásnál 100%-on használja a GPU-t). Eddig ugye kb. 106 fokig semmi. Most 85-nél elindul a venti és visszahűti a kártyát 75 fokig (kicsivel alá). Ez ugye mindjárt kellemesebb a szemnek, ráadásul nem kell Rivatunerrel és társaival pöcsölni.
MOD: Bő 10 perc futtatás után 72 fokos a kártya és nem megy feljebb.
-
Viktor77
titán
válasz
pempellini #10931 üzenetére
Picture not found.
-
Viktor77
titán
válasz
sosperecek18 #10454 üzenetére
Akkor meg az AGP adatáteresztő sávszélje lesz a hátráltató. Szerintem.
Meg aki ilyen hibrid lapot vesz, az azért teszi, hogy a régi vga-ját, esetleg ramját megtartsa, nem azért, hogy az aktuális csúcs AGP-s kártyát megvegye (ráadásul jóval drágábban mint a PCIE-os társát).
-
Viktor77
titán
Na, le is futott. Konfig adataimnál, a proci 3gigán ment, minden más alap.
10788 pont.
-
Viktor77
titán
Van oka, hogy a 3DMark 2006 nem indul a 3870-esemen? Megáll a hardverellenörzésnél. Legújabb Catalyst van fent.
Nem gond ha nem megy, csak kiváncsiságból futtattam volna egyet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Metal topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Tesla topik
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- További aktív témák...
- MSI GeForce VENTUS 3X RTX 3070 Ti 8GB OC GDDR6X 256bit videokártya
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest