- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Légies iPhone halvány színei
Új hozzászólás Aktív témák
-
rollins
őstag
válasz
lacafaca #9632 üzenetére
Hm, ott díszeleg az Intel, Nvidia embléma. :> MaciG írta, nála simán megy (1280x1024 high, árnyék medium). Ezen felbuzdulva én is kipróbáltam 2.7ghz-re tuningolt X2-vel (512kb L2), azt mégse zökkenő mentes
Ok tudjuk jó a core2, viszont TTomax -nak adatlapján E2180@3.2GHz van (E2800 nincs, sztem rosszúl írta), de ő is azt írta hogy inkább 1024x768 -ban tolja. Kb 20 ezerbe kerülne pl egy p35+E6300 C2D -re váltás, így hanyagolom. Nálam 1024 -ben is vannak akadozós területek, de az is szép eredmény a 256mb-os 3850-től hogy többé kevésbé játszható 1280-ban high-on, közepes minőségű árnyékkal.
-
keszegduda
őstag
válasz
lacafaca #9497 üzenetére
Abból már lassan autót veszek...
Na mindegy ha idejét látom a CF-nek beruházok rá, de addigra ki tudja mi lesz, sosem lehet előre tervezni...
Crysis-t nem hogy kukába, csont nélkül kukába...
Mediumba pedig kár vele játszani, mert akkor nem szép. De érdekes hogyha fullba az égre nézek nem sokkal nő az FPS-em, de miért is fogja meg?
Hagyjuk... -
keszegduda
őstag
válasz
lacafaca #9495 üzenetére
Nem tudom, de a barlangos résznél abba is hagytam, mert egyrészt hulladék, másrészt elég volt a játékból. Egyedüli jó rész a tengerpartos, dzsungeles...
Felteszem a Far Cry-t legfeljebb kínomban ott legalább nincs akadálya a fullnak....
A Crysis pedig nem ér meg nekem egy SLI/CF rendszert...anniyra nem vagyok beizgulva mint egyes PC dinnyepalánták... -
MaSzKa
senior tag
-
Templomegere
senior tag
-
eXodus
őstag
válasz
lacafaca #8784 üzenetére
Erre csak azt tudom mondani mint a korábban linkelt 3dmark eredmény . Végülis +0,8% is gyorsulás. Valós tesztekben(járékokban) ennél azért több, bár az említett rendszer között nincs akkora különbség mint a 3dmarkos pl-nál.
De egy 30FPS-re "belőtt" konfignál 1-2%ot ember legyen aki észrevesz.Superpi, 3dmark prociteszt, stb ott elismerem h jóval gyorsabb az intel, +200MHz ide v oda....
-
rollins
őstag
válasz
lacafaca #8764 üzenetére
Ja, láttam Rover táblázatában X2-sek le vannak maradva, de annyira nem izgat. 3dmark csak arra volt jó nekem, hogy teljesítse az elvárt minimumot, hogy rendben vannak -e dolgok. X2-öm max 2.72 ghz-t tud (ill több fesz kéne magasabb órajelhez, de annyit nem ér). Nekem is integrált vga-s lap van, nem hiszem hogy annyira visszafogná. Inkább az az érdekes, hogy tükrözi -e a core2 3dmarkos előnye játékban ezt a nagy különbséget. (Tudom hogy jó az Intel, nehogy attack, nem azért írtam)
Alpachino: örülök, csak sajna párszor el kell ismételni
-
L4mie
veterán
válasz
lacafaca #8429 üzenetére
köcsög crysis
háát nemtom, nekem sem szimpatikus. Picit sem fry cry beütéses... meg valahogy senkinek sem megy fullon normálisan, pedig van itt PH! n egy két gépcsoda
(gyanúúúús)
szval szerintem egy karit, főleg nem egy középkategóriát nem ehhez a izééhez (ami állítólag a készítőknél is csak 2 PC-n futott rendesen) kéne viszonyítani.
-
Bundás22
őstag
válasz
lacafaca #8429 üzenetére
játszatok akkor a gears of war-ral állítólag jobb, 2X olyan gyorsan fut, és a grafikája is szebb(UT3-mas motor), volt szerencsém ma játszani a krízissel egy 8800GTS-en high-on, hát semmi extra, a demo se nyűgőzött le csak kábé pár percig, a far cry anno jobban eltalált volt, és azt még ócska celeronok is jól vitték, meg tized ekkora teljesítményű karik
-
Alpachino
veterán
-
pisti
őstag
válasz
lacafaca #7776 üzenetére
Idle 20? És hány fokos a környezet levegője?
5-10?
mod: Akkor nem szóltam.Egyébként Sapphire full verziós kártyákhoz HL2 BlackBoxot adnak, ami egyáltalán nem "lejárt" játék(kollekció), ettől függetlenül persze lehet van olyasvalaki akit ez egyáltalán nem érdekel, azis érthető.
Egy 5-ösért meg simán el is lehet adni egy Blackboxot, gondolom nem kell részleteznem, hogy ez miért jó.Látom szétdúrtad a gyári hűtést. Ezen énis gondolkodtam, csak az a baj, hogy így már nehéz volna gariztatni, esetleg ha szerzel egy ép darab gyári hűtőt gariztatás előtt.
Ami végülis nem lehetetlen.
-
Kobe
veterán
válasz
lacafaca #7791 üzenetére
én is hasonlóképp vélekedek, csak láttam, hogy az átlag 65 ezres árhoz képest a 3870 lite még barátinak mondható a maga 52-53 ezerével, ha mondjuk csökkentenek rajta valamit, mert 50-60at nem szeretnék csak vga ra költeni....max ha lesz lite akörül, akkor elgondolkozok rajta, ha meg nem akkor 3850 esetleg
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Milyen processzort vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- iPhone topik
- ASUS routerek
- A HMD visszalép az USA piacáról
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest