- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Légies iPhone halvány színei
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
leviske #7644 üzenetére
Szerintem is talán le fogja verni a 88GTX-et. Csak sajna aza gond, hogy akkor a 88GTX lassan már a 2. szülinapját fogja tölteni, és kint lesz már a nagytesó, a 9800GTX. Tehát lehet örülni, hogy leverte a 88GTX-et, csak akkor az NV már 2 évvel előrrébb halad. Mind1, azért majd örülünk a sikernek!
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
AMD Power #4062 üzenetére
Én nagy NV párti vagyok, de hogy őszinte legyek nagyon várom a kártyát/kat. Leginkább néhány haver miatt. Szükség lenne már egy olyan kártyára, ami modnjuk 10-20%-al lassabb a 8800GT-nél, és mondjuk 10-20%-al olcsóbb is. Egy ilyen kártya pont elég lenne elvileg midnenre, de nem kéne egy valag pénzt kifizetni érte. Az egészséges vesenyből mindíg mi jövünk ki jól.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
FragMaster #3859 üzenetére
Én hiszek neked, és legyen igazad...
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
FragMaster #3857 üzenetére
Pont arra írtam. Szerinted, ha ez ennyi, akkor mennyi lesz a G92-es? Szerintem nem 80K...
-
TazLeacher
nagyúr
Csak én olvasok itt PH!-s cikkeket:
"Már a GeForce 8800 GT debütálásakor hallani lehetett a szintén 112 stream processzoros GeForce 8800 GTS-ről. Most, fű alatt megérkezett a hazai piacra. Úgy hívják, EVGA GeForce 8800 GTS SSC 640 MB. A stream processzoroknak nem csak a számát, hanem az órajelét is megemelték, 500 MHz-ről 576 MHz-re, bár ez még mindig alacsonyabb, mint a GT-nél. A 640 MB GDDR3 memória órajele viszont megegyezik a GT-ével, 900 MHz (effektív 1800 MHz), tehát szélesebb, 320 bites memóriavezérlője miatt az új GTS ezen a téren gyorsabb a GT-nél. Figyelembe véve, hogy a GeForce 8800 GT-vel szemben a 8800 GTX sem tudott túl nagy előnyt kovácsolni izmosabb memóriarészlegéből, az új GTS-nek sem jósolunk komoly fórt. Ráadásul a pénztárnál a 105 000 forintos ár sokkal nagyobb hátrány, mint amennyit a plusz memória hozhat, igaz, erre az EVGA kártyára is 10 év garancia vonatkozik, ráadásul azonnal megvásárolható."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bittorrent topik
- Milyen monitort vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station (kb. 20 szett)
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest