- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- HMD Skyline - jó szerelés
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabor622
csendes tag
válasz
HUNNIA1920 #10050 üzenetére
Sziasztok! A töménytelen hozzászólás miatt nem böngésztem át a topicot, de nem hiszem, hogy én vagyok egyedül azzal, hogy a hd3870esem relative hangos. Azért relative mert a gépem többi részét meg se hallom, pedig van a gépben néhány venti, de ő valahogy feltünően hangos a komplett rendszerhez képest, viszont nem vettem észre rajta, hogy túlzottan melegedne. Tudtok valamit javasolni, amivel halkabbá lehet tenni? Viszonylag új 2-3 hónapos garis vidkártya. A configomat az adatlapomon megtaláljátok. Jelenleg 64bites 9.4es catalyst van fent és nem nyultam hozzá semmihez (nem lett a biosa cserélve és nem is lett húzva bár a catalyst-ben unlockoltam ezt a funkciót). A teljesítményével egyébként nincs gond csak hangos. Számomra az is furcsa, hogy az alaplapom képes visszavenni a teljesítményt ha úgy érzi hogy nem kell (EPU-s a deszka). Nos ez a gyakorlatban úgy történik, pl hogy ha hosszabb ideig kvázi üresjáratban megy a gép vagy töltök valamit, bekapcsol az energia takarékos mód és elvileg mindent leszabájoz kikapcsol, ami nem kell, az adott tevékenységhez (pl töltésnél csak a proci, memória, winyó van használva elvileg), de nem vettem észre, hogy a vidkarival is ezt tenné. Ilyenkor ugyanis egy darabig elhallgat a hűtője, majd jobban felpörög aztán megint elhallgat és ezt csinálja kb. percenként ciklikusan, pedig mivel nincs használva ezért kikéne kapcsolnia azt, vagy úgy leszabályoznia azt, hogy a hűtés alapjáraton menjen márpedig ilyenkor nem hiszem, hogy azon megy mert felpörög bár lehet nem jól tudom.
-
leviske
veterán
válasz
HUNNIA1920 #10243 üzenetére
Feltételezem HD2600-al nem használtál 16xAF-et
Viszonyítási alapként nézd meg, hogy hol van a 8600GTS és felezd meg (kb ott találhatod a HD2600-at).
Ha ugyan azokkal a beállításokkal fogod használni az 50-est, amivel a HD26-ot használtad, akkor olyan 60 FPS-re számíthatsz szerintem.
-
Symbio
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #10243 üzenetére
A lap tetején a fekete sávban Adataim
-
Alpachino
veterán
válasz
HUNNIA1920 #10028 üzenetére
Nálam nem lellett semmit kitörölni,
sem XP alatt, sem Vista alatt, és működik.
-
csusza`
senior tag
válasz
Az összes ATI kártyánál? Kicsit sincs nVidia szaga... ez mekkora sz_r...
-
Pala
veterán
válasz
Huh, erről fogalmam sem volt. Az 1950Pronál ilyet nem kellett csinálni.
-
mittudjam
csendes tag
válasz
HUNNIA1920 #10003 üzenetére
A tápom igaz nem egy nagy márka/hiper/, de azért egy 15000ft-os tápnak bírnia kellene.
Tesztetek alapján se egy codegen minőség! -
Jag
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #9961 üzenetére
Ráadásul, ha esik a 3800 ára, akkor az XT-d fele annyit sem fog érni.
-
Jag
senior tag
válasz
HUNNIA1920 #9955 üzenetére
Persze, hogy megéri. _Cirka_ 2x-es teljesítménye van.
Semmi baj a hűtéssel, csak sokan túllihegik. Riva tuner progival gyönyörűen lehet szabályozni. -
leviske
veterán
válasz
A HD2600XT-t minden féle képpen érdemes leváltani és a HD3850 a tökéletes választás erre a célra.
Ha legalább két évig nem akarsz fejleszteni... akkor érdemes még a cpu-t lecserélni egy izmosabbra, ajánlani tudnám erre a célra az Intel E6550-et és E6750-et. Jelenleg ezek a cpu-k 30-40k környékén vannak.Januárban pedig nagy árzuhanások várhatók videokártya fronton, mert megérkezik a HD3000 család többi tagja, ezt is megvárnám.
-
munky
őstag
válasz
Szerintem megéri.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Goddess of Victory: Nikke
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpársportok
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook PRO 13" Early 2015 - i7 I 16GB I 1TBSSD I 13,3" Retina I OS X Monterey I Cam I Gar
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest