- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
banderasz77
addikt
-
M3kk
őstag
válasz
feka007 #1507 üzenetére
Szerintem meg pont a benchmarkra irtad, legalabbis pont ugy jott le
Ha nem akkor bocs.
Egyebkent igenis nagy szam.. nezd meg akar a phs tesztet is, hany jatekban marad alul a gtx es a gts, nehol meg az SLI is..
Arrol meg ne is targyaljunk, hogy a 8800GTX megjelenese utan kb egy evvel jelent meg normalis driver..
Mint ahogy mar leirtam, a hd 2900XT ket a driver fogja vissza, foleg ezt az 1 gigas verziot.
Nem oltok le senkit alaptalanul, egyszeruen nem szeretem ha olyan valamirol mond valami vellemenyt, itel el, vagy okoskodik rolla, amikor halvan fogalma sincsen ( itt most szlobig re gondolok leginkabb, ugyais tobb topicban latom ezt a jellegu posthuntingot ).
[Szerkesztve] -
M3kk
őstag
válasz
feka007 #1485 üzenetére
LOL, az a baj, hogy oda skill kell, es aju ben ert hozza az a ''Nem nagy szám'' beszolassal lerendezi.
Megsugom, hogy ez a mostanig megjelent legkomplexebb benchmark a cpu+ram+video+skill tesztelesere, persze akinek nincs meg az utobbi, az lelamazza, meg le ''Nem nagy szám'' ozza a legjobb benchmarkot. -
Larry303
addikt
Én azt nem értem, hogy filmnézés közben miért olyan fontos, hogy 10% cpu load legyen, pl -ez esetben- 50% helyett.....tisztában vagyok a hardveres gyorsítás ill ''munkavégzés'' előnyeivel....igazából konkrétumok érdekelnének......ha filmet nézek és közben tömörítek akkor később végez a tömörítéssel- szal csak annyit akartam mondani, hogy sztem ez valójában nem ''hétköznapi'' problema....meg feltételezem aki r600t vesz nem 1000es celeronnal fogja hajtani...szal minőségbeli különbséget nem fog látni a user.....javítsatok ki ha tévedek..
-
Komplikato
veterán
Ööö, azért ugye a hírben is benne van, hogy az UVD benne van és jól működik a HD2400, 2600 kártyákban (sőt HD2350-ben), valamint az ATI állítása szerint nem is állították, hogy a HD2900-ben benne van. (Ellenben nem tagadták)
Szóval aki NEM csúcskártyára hajt, annak pont nem is lesz kára belőle, hogy a leggaygibb HD széria szépen viszi majd a HD videokat ;) -
Komplikato
veterán
Ott van a lista végén, hogy Valve - Half Life 2 Black Box kupon jár hozzá, más tészta, hogy lesz vagy Karácsony mire az kijön végre ...
Abban van HL2 Episode 2, Team Fortress 2 és a Portal.
Ha ennél több kell, akor ott van az Asus Stalker Editionja, ami ugyan annyiba kerül, mint a sima(?) és a Stalker mellé jár a kupon is ... legalább is amit a Svédek nitróval szénnéhúztak, anna volt a dobozában az is. -
Vistaboy
veterán
Azért Én még most is azt mondom hogy várjuk ki az első full DX10-es tesztet (ket), és majd utána hirdessünk győztest. Jelen állás szerint a GF8800GTS jobb a mostani játékoknál, köszönhetően az ATI gyenge DX9-es teljesítményének. De jövőállóbb megoldásnak ígérkezik az ATI, ami DX10 alatt erősebbnek látszik egy kicsit. Bár Nekem is mindegy hogy ATI vagy NV kártyám van, amelyik a jobb, azt veszem meg.
Mod: A 8800 Ultra kb. 190K.
[Szerkesztve] -
Pyton
aktív tag
Reméljük, hogy értelmes dolgokat, amik hamarosan a felszínre kerülnek.
a sok halasztás miatt kellett összedobni valami értelmes kártyát
Valahogy beugrott a 3dfx utolsó éve...
Az AMD mondjuk még messze van attól az állapottól, de a rémkép mindannyiunk szeme előtt ott lebeg... -
Komplikato
veterán
Terveztek egy szuper engine-t 65 nanora, aztán a gyártósor szivatta őket, majd egészet átrakták 80 nanora, hogy még idén ki is jöjjön, de az meg melegszik és nem bírja az eredeti órajeleket. Kb. ennyi.
Ja igen, gyári GDDR3-as Asus HD2900XT találkozása a folyékony nitrogénnel: (Mondtam már, hogy a skandinávok marhára unatkoznak?) [link] -
Vistaboy
veterán
Szerintem tudja a többség (Legalábbis illene), hogy az XT-t a GTS elenfelének szánta az ATI és szerintem sikerült méltó vetélytársat alkotni Neki. Csak hát a GTX ellen ugye majd az XTX kell(ene) hogy érkezzen, de addigra az NV is finomítgat még. És hát még mindig ott van az Ultra is, ami ellen szerintem még talán esélyes lehet az XTX, de ha meg is veri, utána úgyis kijön az új GF.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- MSI RTX 3080 Ti SUPRIM X 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- PNY EPIC-X RGB RTX 5060Ti 16GB / Gigabyte EAGLE OC RTX 5070 12GB videokárty 3 év garancia 27% áfa
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest