Hirdetés
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Sony Xperia 1 VI - egyből hat
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mozso26
senior tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
off-nak akartam.Üdv néktek jobarátaim azért nektek irok mert szerintem itt a ph-n nektek van a legtöbb sütnivalotok, és az alaplapos topikban szarnak a fejemre.Majd minden harmadik win inditás közben vagy után kékhalálozik a gépem utána windows normál modu inditása és minden rendben.Az xp-utána már teljesen stabil. A tápot már kicseréltem.pls ötleteket a ramnak 1.9 voltot adok a procnak 1.4-et a gép nincs meghuzva 7*400mhz proc és 5-5-5-12 ram. Azota feltettem egy vistát és kicseréltem a ramokat de semmi. A mai bekapcsolásnál is kékhalál.
Arra gondolok h vagy az x-fi miatt vagy esetleg a fear punk bustere kavar be tegnep még jo volt a fear hangja de mára teljesen eltorzult szétesett.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 34WQ500-B - 34" IPS LED - 2560x1080 Wide FHD - 100Hz 5ms - AMD FreeSync - HDR10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi