- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- 2 az 1-ben töltőkábel a OnePlustól
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcwolf79
veterán
válasz
redym00 #1224 üzenetére
Ha van rá lé,akkor jobb választás a 2900 XT.
Igaz 3D-ben hangosabb (csak az olvasottak alapján),és kicsit bikább táp kell mellé (tehát egy 400-as Codegen nem valószínű,hogy elbír vele (Én biztos nem raknám alá)).
De mindenképpen gyorsabb a GTS-nél(a 320-ast tekintve;a 640-est nézve ez nem egyértelmű,jópár tesztben jobb az XT-nél). -
mcwolf79
veterán
Szerintem még érdemes várnod egy kicsit.
DX9 alatt még szerintem mindennel tökéletesen elboldogul a karid,''komoly'' DX10-es alkalmazás pedig jelenleg nincs.
Ha elkezdenek szállingózni az igazi DX10-es játékok (ami még kicsit odébb van),és netalántán kevés lesz nekik a NV karid,akkor elgondolkodhatsz a cserén.
Annyival nem tud többet (jelenlegi progikat nézve) a 2900 XT,hogy megérje eladnod érte a drágán beszerzett GTS-ed.
Én biztos nem cserélném le.Szerintem várj 2-3 hónapot.
[Szerkesztve] -
mcwolf79
veterán
válasz
Komplikato #1205 üzenetére
Persze,hogy nem logó alapján kell vásárolni.
Csak lásd. pl. a Lost Planet és a COJ mizériátElőbbi NV,utóbbi AMD karival fut jobban (ha fut egyáltalán).Mondjuk ez már tényleg nagyon szélsőséges módja az optimalizálásnak.
-
mcwolf79
veterán
válasz
Mozso26 #1196 üzenetére
Ezt Te sem gondolhatod komolyan,hogy akármilyen drivertől majd úgy megtáltosodik a 2900 XT,hogy a GTX-et is lenyomja
Erre Én nem mernék mérget venni
Még sajnos arra várnunk kell,hogy végre meglássuk,mit tud a kártyánk valójában DX10 alatt(a COJ és a Lost Planet-et nem tekintem mérvadónak). Az a bibi,hogy nagyon sok múlik azon,hogy a játék indításakor milyen logót fogunk megpillantani a monitorunkonSzerintem több NV logó fog felűnni(Én,mint GTX tulaj mondjuk ezt nem bánom
),de az szerintem biztos,hogy nem csak az ERŐ fog dönteni a dologban
Nem kell mindjárt nekemesni Kedves XT tulajok,csak elmélkedtemPeace,meg egyebek
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Revolut
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest