Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Telefunen
őstag
keresd meg a játék mappája/data/cmn mappában a ''cfg_pc_h.ini'' file-t, nyisd meg, majd ezt a sort:
DISABLE_DOF = 0
írd át erre:
DISABLE_DOF = 1
(esetleg ha ez ahhoz vezetne hogy elmosódottak a visszajátszások akkor még írd át ezt a sort is:
IGNORE_DOF_DISABLE = 0
erre:
IGNORE_DOF_DISABLE = 1 ) -
GezaR
tag
-
GezaR
tag
Ezt nem tom h honnan vetted h a kari miatt lenne.
Én is csináltam már html oldalt, mindeninek bejött, de az egyik haveromnak IE alatt össze-vissza volt minden. Mozzilla alatt mikor hogy. Ez inkább böngésző. Nekem is szemetel az IE ha mér elég régóta van fent egy Windows<<< Windows-t mikor raktál újat.
Ha nem is raktad újra a gépet a kari berakása után, Driver-cleaner-t használtál? Mert nekem az előző gépemnél a Windows hiába ismerte fel és arra raktam rá a driver-jét újraindult meg minden baja volt.. (IE-nek semmi
). Tehát ha egyiket se csinűáltad meg a kkor Driver-cleaner és felrakni a legfrissebb driver-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Temu
- Steam topic
- Gumi és felni topik
- Fejhallgatós találkozó
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Assetto Corsa Rally
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- További aktív témák...
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633,100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3915, 100% Akkumulátor
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest