- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
djtoomi
addikt
válasz
AirBooms #840 üzenetére
Nekem 3-4 hónapőot bir az XP-m,most a második Vista ultimate kb 3 hete van fennt semmi baj,előtte lévő ultimate xp-vel közösden volt fent 2 hónapig no problem,én ha vga-t cserélek,alaplapot,procit,vagy bármi mást -vinyón kivül- akkor sem teszem ujra,de volt már olyan xp-m ami 3 hét alat totál lefagyott pedig szinte semmi program nem volt fent....Akinél több mint egy évig huzza,az pro user lehet.
-
djtoomi
addikt
válasz
AirBooms #825 üzenetére
Kb 2 héttel ezelőtt volt alkalmam a bátyám gépében megnézni egy HD2900XT illetve mivel nála volt 3 napig,folyamatosan azt használtam,mert ő nem volt otthon,nem volt hangos annyira,a forrosága viszont igaz,de a hangkarija tetejére tett négy gumibakon hogy falemelje a 12-es ventit illetve 2 magas gumibakot ami a ház aljától indult,és igy kb 8-10 fokot hűlt a kártya mert alulról kapott levegőt,ennél sz@rt sem ér ha oldalról rá fuj vagy vmi...,amugy nem tudom neked 15 évaz mért esik a ''kicsi fiú'' aktegóriába...Akkor szabad tudni te hány éves vagy ''nagy fiú''?
-
Mozso26
senior tag
válasz
AirBooms #831 üzenetére
Csak segiteni akartam vedd már észre. Ha ezt eladod gondolom gts-t vagy gtx-et veszel ezért irtam neked hogy most milyen olcso a gtx. A kártyád meg azért vált számomra értéktelenné mert sapphire(1 év garival).Gianninal meg msi van ujonnan 82000 ért igy a tiéd használtan drága ennyi.
-
Frenky87
aktív tag
válasz
AirBooms #814 üzenetére
Pont ezért nem értem a bajod... nekem alap (2 gyári venti) Triton-om van, meg közel hasonló konfigom, és mégis... Engem nagyon nem zavar. Egyébként 26 fok körül van a szobámban, tehát még a környezet is hasonló
Ha nem tudsz választani, akkor csináltass. Biztos lehet.
Vagy nem bírná el a rendszer és túl sokba jönne ki? (gondolom eléggé megdobja a kari a vízrendszert)
A black box-os HL mire jó? Csak letöltöm, oszt nyomom single-ben? Vagy mondjuk Source multira is jó? (a boltos HL asszem oké, ha jól emlékszem) -
Frenky87
aktív tag
válasz
AirBooms #791 üzenetére
nem tudom mi lehet a gépeddel...de nálam semmi gond. a gép hangja nem zavaró egyáltalán, oké h néha beindul a venti, de akkor sem zavaro a hangja, csak annyi h van...
mondjuk a házam szellőzése eléggé jól meg van oldva, nemtom te mit csinálsz h még 2D-ben is agyonmelegszik.
utólag nézem h vizezel.... nem értelek... miért nem szerzel be egy blokkot hozzá? -
djtoomi
addikt
válasz
AirBooms #805 üzenetére
Istenem,ha nVidia fan vagy akkor vegyél nVidiat én az ilyenek kezben nem adnék ATI-t ha jo hűtője lenne,csendes lenne,hideg lenne akkor biztos valami más bajod lenne vele,arpi6k-ra is vonatkozik.Az ilyen ne vegyen ATI-t ha csak ócsárolni tudja....
AMugy 2007-ben?Basszus nem igaz hogy nincs dvd iród amire kiirod a progikat amik kellenek felteszed windowst ujra,vissza prgikat csokolom,nehogy már ezért vegyél egy drága szar 640-est...
[Szerkesztve] -
haky
senior tag
válasz
AirBooms #415 üzenetére
Te nem vagy tisztában bizonyos dolgokkal barátom. FSX alatt egy 7600GT ugyanannyi (kb0,1 eltérés) fps-t csinál mint egy 8800GTX. Mivel nvidia-ra optimalizálták ''hála'' a 3-as kapcsolatnak (nvidia,intel,microsoft) ati alatt lassabb. Ennek a game-nek csak CPU-ból kell erős. Nézd meg a tomshardware-com vga charts és ott ki lehet választani az fsx-et is.
Ezért tértem át ati x1950pro-ról nvidia-ra..
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DJI topic
- Filmvilág
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- E-roller topik
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Revolut
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7