- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- MiLi MiTag, MiLi LiTag bluetooth trackerek
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei P9 Lite (2017) - nevezzük nevén
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemesis?
tag
válasz
Alvin_ti4200 #2382 üzenetére
ott télleg gáz van. Legutóbb mérésem alapján (konfigom adataimnál) minden alapon valamivel több mint kb 10000 pontot kaptam. Húzva meg még többet...
-
nemesis?
tag
11XX Pont 3DMark06-ban az adataimnál lévő konfiggal szerintetek korrekt? Haverom azt mondja , 15XX pont az átlagos ilyen radeonokkal :S
-
nemesis?
tag
válasz
szab.tam #2137 üzenetére
kérd meg a Sapphire-t gyártson le neked egy AGP-s 2900XT-t. Jó pénzért megcsinálják
Semmi sem lehetetlen. Előtte persze nem árt megnyerni az 5-ös lottót
Viccet félretéve, egy AGP-s 2900Pro lehet hogy nem lenne hülyeség piacra dobni a gyártó részéről. Egy olyan konfig mellé, mint a tied nem lenne butaság betenni egyet. -
nemesis?
tag
Ja találtam magyar kiskert is ahonnan lehet rendelni 6Pin PCIe to 8pin PCIe: [link]
[Szerkesztve] -
nemesis?
tag
ajajj, nem indulnak el a 3D Mark tesztek, legalábbis a 05 és a 06
Olvastam az előző oldalon, akinek ugyanilyen problémája volt... Mi a teendő ilyenkor? esetleg a gyári driverrel kell megpróbálni?
-
nemesis?
tag
na még holnap a demandot felhívom, hogy valamiben egyezzünk meg...nemnagyon lehet ilyet szerezni sajnos :S
-
nemesis?
tag
egy kellemes asztalfelborítós botrányt kellene csapni a Sapphirenál... valaki csatlakozik?
-
nemesis?
tag
Felhívtam kopyt , aztmondja , hogy nem én vagyok már a sokadik aki ilyen kábelt keres. Ő nem tud szerezni. Ezt a gyártónak kellene, de a sapphire nem ad hozzá. Elvileg egy olyan kábelt kellett volna mellékelniük, ami tartalmazza a 6 tűs és a 8 tűs csatlakozót is,tehát nem 2 külön kábel. Egy 6 tűs az jön a tápomból de 8-as sehol... vettem volna inkább Gigát.. 3 kiloval volt csak drágább.
-
nemesis?
tag
Az ember azt hiszi , hogy egy csúcs VGA dobozában alap, hogy lesz ilyen csatlakozó, de hát...
Más márkákhoz adnak , nemtudjátok? -
nemesis?
tag
válasz
keszegduda #1998 üzenetére
jó áron PH-n nem sok helyen. Énis nagykerből vettem. Ja és a Sapphirehoz nem adnak 8 pines csatit sajnos... valaki esetleg tudja hogy honnan lehet szerezni?
[Szerkesztve] -
nemesis?
tag
valaki nemtudja hogy 8 pines csatlakozót hol lehet szerezni Sapphire HD2900Xt-hez??
Mert a dobozában nincsen...
[Szerkesztve] -
nemesis?
tag
Jövő hét Szerdára rendeltem meg Demandból a cuccokat az új gépembe. Természetesen Sapphire HD2900XT
Hűtése hangos meg fűt is rendesen , de majd huzatot csinálok én abban a házban, azt nem lesz ott meleg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kompakt vízhűtés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Vicces videók
- BestBuy ruhás topik
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest