- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Google Pixel topik
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sabre
őstag
válasz
Gino20 #12839 üzenetére
látom hatalmas lelki törés volt a dolog, gino oláh család ja , de tegnap vettem csak azért is egy 2900pro-t, 512mb 256 bit, és 9600 vs 9200 pötty 06ban alapon az ex 3850em javára.
ellenben 2x annyit eszik, idle-on is 31%on baromi hangos. de tuningot is próbáltam vele, 600/800 @ 740/2000, igy lett 10.600 pöttyöm 06ban.ja és olcsóbb volt mint a 3850. na ennyit erről, azért fel ne akaszd magad, elvégre jók a pogrammok minden jó csak sok a köcsög nemdebár
-
laci666
senior tag
válasz
Gino20 #11123 üzenetére
Úgy értem,hogy felraksz egy olyan biosz ami 2D/ben 0,85v ad a kártyának.Nekem is ilyen van fent és 45C°-os a 1000-et forog a venti és ilyenkor 83-86W-ott eszik a rendszerem.Persze ehez egy jo kis venti profilt is be kell állítani.
3D-ben meg 1,10v-ott kap a gpu és ilyenkor max30%-on megy a venti még elviselhető meg a játék ezt a hangott úgy is elnyomja.220-250W-ott eszik ilyenkor.
Brumi megelözött
de úgy van ahogy mondja.
-
laci666
senior tag
válasz
Gino20 #10768 üzenetére
Rivával is meglehet most probálkozom én is.
Ez olvastad -
HolyFire
aktív tag
válasz
Gino20 #10364 üzenetére
Értem....Mondjuk én nem csinálok ügyet 1000 pontból
szal nekem bőven jó amit elértem vele....az a lényeg hogy játékokban nagyon szépen dolgozik és kész
Csak a hűtése ne lenne ilyen szarrr.... Gondolkodom rajta hogy vizet kéne rátenni... Van valakinek ilyen terű tapasztalata hogy mit érdemes? Van elfekvőbe itthon egy Bigwater rendszerem és azt gondoltam hogy veszek hozzá egy vga blokkot és csak a hd2900-et hűtöm vele... Jó megoldás lehet ez???
-
-
CimbiX
aktív tag
válasz
Gino20 #10038 üzenetére
Azert azt felig zarojelben jegyeznem meg, hogy nem kell attol felni, hogy a 2900pro elterjedne... en is azt rendeltem, be is igertek, aztan kiderült, hogy hoppa, mar ök sem kapnak többet, es ez Nemetorszagban van... ergo nem hiszem, hogy MO-n jobb lenne a helyzet- keveset gyartottak (illetve keves r600 maradt raktaron), es többet soha nem fognak
-
vazzz
őstag
válasz
Gino20 #10034 üzenetére
Azok közül a 12k-s, amiket írtál.
Asus miért ne lenne jó? Nekem is az van, 512bites 2900pro-t hajtott, aminek még 2 tápcsatija volt és többet fogyasztott, mint a 256bit-esek, 3db hdd, 2 dvd-rw, 4gb ram, e6750@3800mhz társaságában. Ennyit tudtam kihozni belőle anno: 05 06
Tehát ha ilyened van, nem kell tápot cserélned. -
vazzz
őstag
válasz
Gino20 #10024 üzenetére
Már unalmas egy kicsit néha, hogy mindenki megy a tápos topicba először, ami nagyon jó választás, hisz olyan topicban érdeklődik az ember, amelyhez a kérdése kapcsolódik.
Ott adnak neki tanácsot, hogy ne vegyen nagy tápot, mert az csak parasztvakítás. Benéz azért ide is, hogy milyet ajánlanak a tulajok, mert a tapasztalat mégis más, mint az elmélet. Ez is helyes döntés, de itt az ellenkezőjét hallja, hogy nem bírja normálisan kiszolgálni egy pl.350-es táp ezeket a kártyákat. Mivel nincs pénz nagy tápra, és a "táposok" is azt mondták, hogy nem kell a nagy számokra hallgatni, így már két érv szól a kisebb táp mellett. Ezeket mérlegelve elmegy vásárolni. Miután bevásárol egy kis tápot, mellé egy 2900pro/xt-t, jön ebbe a topicba, hogy nem jó valami a konfiggal, csalódott a vga-ban, kevés a 3dmark pont, nem lehet húzni, néha el se indul a konfig, stb.
Meg kellene már érteni végre, hogy az ajánlott egy 450w-os minőségi táp, ha ennél nagyobb, az csak jobb lehet. 400-as is elviszi, de komolyabb tuning felejtős. Azt is tudom, hogy ha valaki ilyet mer kérdezni a tápos topicban, hogy pl. az 550w-os Enermax a jobb, vagy az 550w-os FSP, akkor nem válaszolni fognak, hanem kicsúfolják, hogy minek kell neki akkora táp, hisz nincs az a konfig, aminek akkora cuflára lenne szüksége (muhaha), majd rábeszélik egy passzív 350w-os csodára. Természetesen nagyon sok konfigot elvisz az a táp is, de egy 2900pro/xt-vel szereltet nem. 400w-os tápokkal is használnak itt ilyen vga-kat, lehet, gond nélkül, de ha csak egy picit is előrébb gondolkozik az ember és most áll táp vásárlás előtt, akkor számításba kell venni egy esetleges későbbi procicserét, netalán négymagost és ahhoz máris nagyobb táp kell. Ha most veszel tápot, ne sajnálj 12k-t rá, mert ha a kisebbet veszed és nem válik be, akkor azt a pénzt buktad.
Nekem ez a vélenyem erről, ha nincs igazam, kövezzetek meg.
Ez jó hosszú lett -
banderasz77
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Reklámblokkolók topikja
- Path of Exile (ARPG)
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Háztartási gépek
- Videós, mozgóképes topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- MSI RTX 2080 GAMING X TRIO 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 3080 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest