- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
kavicssli
addikt
Én csak annyit tudok hogy COD4,Grid demo, RS6 Vegas,PES2008, 1440*900 full full minden AA maxon és szaggatás nélkül viszi! Sajna csak enniy játék van fent de ha mondasz 1-2 játékot szivesen felrakom...nekem E2160as procim van mellette és elsem mondom mennyit hoz 3dmark06ban mert elszégyeltem magam olyan keveset
Szóval a procimat is kell rángatni eléggé de amig nem muszi nem fogom...
-
Tomate
veterán
Hát a ramsüniket ragasztod( a rajta lévő cuccal) a többit pedig csavarod 4 csavar a gpunak 2 a vrm-nek és ennyi. Sokan panaszkodtak, hogy leesett nekik a süni. Nekem még nem, le is kopogom. Mielőtt felraktam átdörzsöltem a ramok tetejét egykis alkoholos fülpiszkás cuccal, hogy ami rajta volt valami fényes, az lejöjjön, hátha az miatt esett le másoknak.
-
HolyFire
aktív tag
az én E6320-am alap hangon nem hajtja ki
....szóval ollan 3000 köré húzva a procid már elég lehet...
A hűtés ....hát picit zajos és tuninghoz nem sokat ér...márpedíg ezt a karit csak akkor érdemes venni ha az ember tuningolja...vagy vízhűtést rá vagy valami jó kis léghűtést...
Nekem pl a gépem, adatlapon ott van hogy mi van....szóval azzal most pl az Assassin's Creed maxon 1200*1024-be tökéletesen megy...szóval a mai játékok tisztességesen mennek vele....
Hogy miért nem gyártják?......jó kérdés... talán mert van jobb?
amúgy a hátránya hogy melegszik és sokat fogyaszt...mondjuk egy 3870-hez képest.
az 512 bites és a 256 bites között nem sok külömbség van....
Legalábbis ha jól tudom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE Pulse OC RX 9060 XT 16GB GDDR6 videokártya 27% áfa 3 év garancia
- Asrock Phantom Gaming OC - RX7900XT 20GB /Garanciális! - Újszerű/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest