- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Új hozzászólás Aktív témák
-
Al Brandy
tag
válasz
MPowerPH #13949 üzenetére
Innen nagyjából a CF és nem CF különbségéből megállapítható, hogy 190W a difi, tehát hatásfokot is számítva egy 2900XT load kb. 150W-t eszik.
Ha ilyen nagy számokat írsz ide a topikba, nem tudjuk majd eladni a kártyánkat, mert aki meglátja, hanyatt-homlok menekül a 2900 elől.
-
Brumi˘
addikt
válasz
MPowerPH #13947 üzenetére
Ezekből az adatokból ki lehet, de ezek softwares mérési eredmények, de én anno megnéztem fogy mérővel és kb reális.
Idle: 7,35A×0,8V = 5,88W
Load: 62,52A×1,2V = 75.024W -
Tomate
veterán
válasz
MPowerPH #13796 üzenetére
Nem a szemem és a folyamatosság miatt kell.
Sokan azzal érvelnek minek 120 -200 FPS amikor az emberi szem 30-40 nél többet úgyse érzékel, és még 60 fps is teljesen folyamatosnak látja a játékot. Ez így ebben a formában igaz, de már régen is megmondták a bölcsek hogy a lényeges dolgok mindig láthatatlanok! Jelenesetben amit nem látunk, csak közvetve/közvetlenül tapasztalunk, az az ugrásunk nagysága, illetve a fegyverek szórása. Multiba meg nem mindegy, mennyi az annyi. Cod2 ilyen fps-bugos 800-1000között nem lehet hallani a lövést, meg a lépéseket. Elég idegeítő ha ilyen vérpistike ellen nyomod
Cod4 ebből a szempontból jobb mert nincs benne ilyen fpsbug. -
válasz
MPowerPH #13785 üzenetére
Pedig egyszerű...a 6 pines pcie tápcsati 3db 12V-os és 3 db testből áll...
8-as pcie annyiban különbözik, hogy még két test rá van kötve, ezeken igazából óriási áram nem folyik, talán stabilítás miatt kell, de szerintem hülyesség, hiszen nélküle is húzható a vga...
Hogy ne legyen gányolva a vga, se a tápom kábele, azért szereztem (ingyen kaptam) az átalakítót...Abból két testet rányomtam a vgára és már működőtt is
megjelent a csúszka...tuningot próbáltam is, ment rendesen...csak a vrm hűtésemmel nem vagyok megbékülve
Most nem használom, igaz Crysis miatt rá lehet vona adni kis kakaót, de vitte médiumon így is Pistán... -
redgold
tag
válasz
MPowerPH #13765 üzenetére
Azt olvastam valahol, hogy az AC ventijei kicsivel nagyobb áramfelvételúek (így 3-man) mint a gyári, és emiatt csak jóval később indulnak el.
Kell csináljál egy moddolt biost a kártyához, amin a ventillátor vezérlést módosítod, mégpedig a %-os értékeket felfelé.
Azt majd kitapasztalod, hogy mennyivel kell megemelni őket, de ha nem hangos a 3 venti, akkor akár 100%-ra is teheted állandóra. -
Cölöp
tag
válasz
MPowerPH #13758 üzenetére
Valamennyire meg lehet hajlítani, nekem anno a Radeon 9800 Pro-n egy GlacialTech Northpole 1000 hűtő volt, annak is volt egy heatpipe-os nyúlványa, ami ütközött a kártya végén lévő kondikkal. Jobbat nem tudtam, elhajlítottam, és közben imádkoztam, olyan 15-20 fokot hajlítottam rajta kb.
-
válasz
MPowerPH #13721 üzenetére
A legjobb hűtők egyike, csak drága....
Akkoriban nem volt más alternatíva, és előző karimon is thermalright volt....jó áron jutottam hozzá....
Egy sima 4 hőcsőves hr-03 teszt: [link]Cölöp: A gyári hűtőt én se bántom, CNC jó lenne, de nekem sincs ismerősöm aki CNC-ik...
De szerintem valami proci hűtőből lehetne gyártani...csak a nyák bírja el, végső soron meg kell támasztani...
a HR-03/r600 se kis súly... -
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #13714 üzenetére
Fogadok azért mert láttad a hírekben, hogy megint emelki a gáz árát... Mindne esetre nem kell fűtened télen. Nyáron meg inkább be se kapcsold.
De viccet félretéve: Amilyen olcsóak ezek a karik, nem rossz elgondolás. Viszont mikor eladod dupla macera, melegedés, mégtöbbet buksz rajta mint ha csak 1et vettél volna... Szvsz nem éri meg a dolog.
-
redgold
tag
válasz
MPowerPH #13693 üzenetére
Helló!
Amennyiben az Arctic Cooling Accelero Xtreme 2900-ról beszélgetünk, úgy tudtommal van hozzá vrm hűtő.
A legrégebbi Accelero X2-höz nem volt, de az újabb szériához már adtak.Amúgy kb 10-20 celsiussal lesz kevesebb a maghőmérséklet az xtreme 2900-al, viszont a csend, az megfizethetetlen.
Csaó!
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #13708 üzenetére
GDDR4 híresen szar tuningpotenciállal rendelkezik, a GDDR3 ott van a nyakán, mert alig-alig lassabb de az időzítései jobbak. Sok gyártó ezért is nem alkalmaz GDDR4-es memókat (majd csak GDDR5-öt fognak sokan használni), mert drágább, viszont nem jobb.
Persze most tuningról beszélünk!
mod: "A vállalat szerint a legtöbb VGA-gyártó csak átmeneti megoldásként tekint a GDDR4-re, és ahol lehet, GDDR3-ról egyből GDDR5-re fognak váltani." Link
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
MPowerPH #13696 üzenetére
Akkor elméletileg 1000/1 = 1000 MHz effektíve 2000MHz-re van hitelesítve a ram ez esetben. Tehát ennyit tuti megy a ram. Hogy tunigban mit bír az megint csak szerencse kérdése...
mod: Aprókat érdemes nézegetni, vettem itt a ph-ról ilyen 3M-es hővezető párnát/ragacsot, 10 cm-es csíknak volt darabja 200 Huf.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Temu
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- Légy a Gépek Mestere! Kamatmentes részletfizetési lehetőség!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest