- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gino20
őstag
,,apád faszát szöveggel"
Csak, hogy tisztázzuk: 1. Röhögve írtam, hogy 30k (tudom, hogy nem ér annyit de ilyen ajánlatra mást nem lehetett írni)
2. Ki a ,,köcsög,, ? mikor én csak egy jót röhögve írtam ide és mások is csak nevettek te meg ide jössz és cigányozol meg köcsögőzöl
na mind1 ez a része már tényleg nem ide tartozik, úgyhogy részemről téma lezárva -
Gino20
őstag
Sziasztok
Jött egy privát üzim amibe az állt, hogy : szia. én most adtam el a 256mb-os 3850-esem 25k-ért. sajna nagyon le ment az áruk. mondj valamit amennyiért érdemes megvennem, mivel a 2900pro picit lassabb...
LOL
Ilyen szöveget. Azt hittem dobok egy hátast
Még viccnek is szar volt és most meg rákontráz, hogy de gyorsabb a 3850 256mb -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Tudom nem ide való csak sürgős és hátha kell valakinek a 2900pro-m
[link]
Az ár picit alkuképes, és mégegyszer bocsi, hogy ide írtam -
Gino20
őstag
válasz
laci666 #11139 üzenetére
Ismét köszönöm a válaszokat.
Atiwinflash-ben rámentem arra, hogy program és megfagyott a gép. Onnantól kezdve már nem működött a kari (Nem volt kép), úgyhogy most nem is merem ugyan így megpróbálni (mert ha akkor meghalt akkor most is így lenne) viszont a pendrive-ot meg nem tudom megcsinálni, hogy arról boot-oljon dosba, floppy meg csak kölcsön volt amég megcsináltam a karim.
Ti, hogy csináljátok? Dos vagy Windows? -
Gino20
őstag
Köszönöm a válaszokat (majd tudnátok egy link-et küldeni, hogy pontosan melyik ez a bios ja és 265bit-es a karim)
Szerintetek az normális, hogy 3dmark06 közben 770/2100-on a venti felmegy 38%-ra ahol már kegyetlen hangja van? Amúgy szerintem ezt csak azóta ilyen amióta windowsban próbáltam biosflash-elni és nem jött be (meghalt a kari) de dos-ba visszaraktam az eredeti biost -
Gino20
őstag
Sziasztok! Megkérdezem mégegyszer hátha most segít valaki
Azt szeretném kérdezni, hogy mitől van az, hogyha rivatunert használok és leszabályozom a ventit 25%-ra (a hang miatt és persze csak2D-ben) akkor a gpu höm.-e nem megy tovább 58 fok-nál ami szerintem még bele fér de, hogyha ezt ati tool 2.06-al csinálom meg akkor egyből felmegy 60 fölé és visszaáll 31%-ra ??????. Azért próbáltam ati tool-al mert ott át lehet írni, hogy hány fok után menjen 31%-on amit már 63 fokra írtam és nem kell minden egyes inditásnál beállítgatni de valami nem stimmel. Futtat valami progit, tesztet vagy mit csinál? -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy mitől van az, hogyha rivatunert használok és leszabályozom a ventit 25%-ra (a hang miatt és persze csak2D-ben) akkor a gpu höm.-e nem megy tovább 58 fok-nál ami szerintem még bele fér de, hogyha ezt ati tool 2.06-al csinálom meg akkor egyből felmegy 60 fölé és visszaáll 31%-ra ??????. Azért próbáltam ati tool-al mert ott át lehet írni, hogy hány fok után menjen 31%-on amit már 63 fokra írtam és nem kell minden egyes inditásnál beállítgatni de valami nem stimmel. Futtat valami progit, tesztet vagy mit csinál?
-
Gino20
őstag
válasz
HolyFire #10363 üzenetére
nem hiszem
én úgy tudom, hogyha a proci olyan 2700 pontot csinál 3dmark06-ba akkor az már kihajtja a karit (legalábbis itt ezt olvastam)
amúgy nekem is 10400-at csinált vista-n 770/2100-on 3050MHz-re húzott procival de szerintem xp-n max 500-1000 pontal többet csinált volna
jah és a ramjaim csak 700MHz-en mennek mivel az ujonnan vett ram nem megy csak 850MHz-ig és akkor a proci is csak valami 2850-2900 körűl ment -
Gino20
őstag
hát igen
és neked is köszi a segítséget
-
Gino20
őstag
Húúúúúúúúúúúúúúú
sikerűlt sikerűlt
beszéltem egyik haverral és hoztam tölle 5 db pci-os videokarit és minden ment frankón és még kép is volt
ezer köszönet mindenkinek -
Gino20
őstag
hát megcsináltam azt, hogy az int. vga elsődleges majd be a 2900 csak az a baj, hogy ahogy befejzi a boot-olást egyből szétesik a kép (kockás csíkos szürkére vált) és nem lehet semmit csinálni mert a parancssorokat lehet látni viszont ha be akarok lépni az atiflash mappába akkor nem törénik semmi (nem berreg a flopy és nem is látom amit irok, mert szerintem kifagy ez a sz@r) úgyhogy valahonnan tényleg be kell szereznem egy pci-os videokarit
-
Gino20
őstag
megint megpóbáltam de nem boot-ol és a ctrl+alt+del -re se reagál vagyis nem tűnt úgy mintha újra indult volna. banderasz77 azt írta, hogy integrált vga-s alaplappal csináljam de nem tudom, hogy ebből mi elönyöm származik?(mert utána már nem volt fent ban...)
-
Gino20
őstag
már tudom, hogy ezt kell csinálni de a 2900pro-nál abszolúlt nem boot-ol a gép még az 1950-el pillanatok alatt beboot-olt. ez most az én bajom és amúgy tuti, hogy nem 1gb-os bios-t akartam rárakni [link] ez volt az
-
Gino20
őstag
na mostmár tudok minden és 1950pro-val be is boot-oltam meg bele mentem az atiflash-be is, szóval jó minden de az 2900-asommal nem csinál semmit (abszolult nem boot-ol). Erre valami ötlet?
Aggregátor: igen nem indult el a progi ezt a hibát írta ki [link] de ennek már nincs jelentősége
-
Gino20
őstag
Valaki tudna nekem segíteni
csináltam egy bios flash-t windows alatt (nem tudtam, hogy dos-ba ajánlatos) és meghalt a kari (biosa). Már eljutottam odáig sinci aya és banderasz77 segítségével, hogy megvan az atiflash a gyári bios és csináltam egy boot flopy-t de aya azt írta, hogy lehet irni valami autorun exe-t és akkor a boot után megcsinál mindent magától de ő ezt már nem tudja, hogy hogyan kell. Jó lenne ha ezt így meglehetne csinálni, mert akkor nem kéne vakon csinálnom semmit
valakinek esetleg ötlet? -
Gino20
őstag
Sziasztok! Szerintetek az nórmális, hogy a 3dmark06-ba 10500 (770/2100)ponot értem el viszont a Crysis 1024*768 és minden high felbontásban LASSAN fut? Az, hogy lehet, hogy a 3dmark tökéletesen lefut 770/2100-on de a Crysis még 750/1900 is egy rakás sz@r (mindenféle szín össze vissza ugrál)? lehet érdekelne az a bios módosítás mert engem nem nagyon érdekel a 3dmark sokkal inkább a játék
-
Gino20
őstag
lefutott 770/2100-on is
de azmitől lehet, hogy a 2. videokártya teszt elején megakad 1 mp-re? de nekem 31% fölé biztos, hogy felment a hűtő a teszt alatt (kegyetlen hangja volt). Attól lesz baja, ha este mondjuk töltésnél leszabályozom a ventit 25%-ra?
-
Gino20
őstag
Kegyetlen jó ez a Pro. Vista-m van és 760/2100 már lefutott (alap bios-al) a 3dmark06 igaz a 2. videokari teszt elején 1 mp-re megakad de ezt alap órajelen is megcsinálja. Ez mitől lehet és mi ez a bios módosítás, hogy kell?
-
Gino20
őstag
[link]
és itt, hogy. Nem találom sehol -
Gino20
őstag
Sziasztok!
Na végre én is 2900 Pro tulaj vagyok
viszont segíthetnétek, hogy milyen progival tudom húzni mert eddig Ati Tray Tools-t használtam de az elképesztő órajeleket ír ki (13)
-
Gino20
őstag
oks akkor a 450-es asus lesz (pénztárcámhoz igazodva) és köszönöm szépen a segítségeket
-
Gino20
őstag
Nem nincs asus-om csak a felsoroltak között van egy jó áron. Egyenlőre csak egy hulladék van. Amúgy azért van ez a kapkodás meg, hogy most nincs több pénz tápra, mert nem merek várni mivel, hogyha elterjed ez a pro 33-34-ért akkor az 1950-esem nem fog érni még 20-at se és most gyors el is adtam( vagyis ha minden igaz szerdán viszik) és gép nélkűl meg nem szeretnék maradni de a keret meg tényleg nem sok (sajnos)
-
Gino20
őstag
Sziasztok
Írtam egy listát és szeretném ha segítenétek, hogy melyiket vegyem meg
1. Enermax EG465P-VE 430W -7000ft
2. Enermax EG651P-VE (24P) 550W-os -12000ft
3. Chieftec GPS-450AA-101A -9500ft
4. Cooler Master eXtreme Power 430W -5000ft
5. ASUS A-45 GA 450W -8000ft
Ezek használtak (itt ph.-n). A 2-esre nem biztos, hogy lesz pénzem ha esetleg azt ajánlanátok
vagy menjek be egy bóltba és vegyek egy 400W-os fsp-t 9000ft-ért?
Egy c2d-t és egy 2900pro-t szeretnék majd vele hajtani és tungolni is
A tápos totyikba azt irták, hogy egy 350-es fsp is elég neki de itt meg azt, hogy az karcsú fölleg a tuninghoz -
Gino20
őstag
válasz
banderasz77 #9967 üzenetére
A chieftec 1 éves. Akkor szerintem megveszem majd azt is. Köszi a segítséget
-
Gino20
őstag
420-as chieftec elég neki vagy coolink 450-es? itt ph-n van 5000ft-ért amennyi még talán belefér ha az jó
-
Gino20
őstag
válasz
banderasz77 #9960 üzenetére
oks köszönöm
akkor majd holnap tesóm megnézi -
Gino20
őstag
válasz
banderasz77 #9955 üzenetére
van valami progi amivel meg tudom nézni a táp teljesítményét?
-
Gino20
őstag
Sziasztok
Szeretnék egy 2900pro-t és az lenne a kérdésem, hogy a tápom elég lesz neki?
powerlogic 300w ((600w)ez van a tápon). Házzal együtt vettem és azt mondták, hogy 300w valós 600w névleges de azt tudja is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Háztartási gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Villanyszerelés
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ZOTAC GAMING GeForce RTX 4090 AMP Extreme AIRO videókártya, garanciával eladó
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3090 24GB GDDR6X
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest